PejaI

Ryszard Waldemar Andrzejewski

8,2
195 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Peja

Peja jest dla mnie najlepszym raperem w Polsce. Obok NAS'a, Słonia, Palucha jest to genialny raper. Wydaje świetne płyty. Na każdej jego płycie można poczuć prawdziwy rap.

SLUFANPMI

Poczuć to można jego brak inteligencji,zwłaszcza kiedy co drugie słowo którego używa to 'kurva'

Justin_Biber

Nie znasz się na rapie ani nawet na muzyce. Przesłuchałeś chociaż jedną płytę Peji ?? Nie przesłuchałeś i nawet nie znasz ani jednej jego piosenki, bo słuchanie Justina Biebera za bardzo Cię ogranicza. Justin Bieber tylko karmi Cię swoim kiczem i chłamem, a ty to kupujesz. Peja ma przekaz w swoich nutach, np: "Na Dnie" "Właściwy Wybór" "Życie Kur*wskie" "Czas Przemija" a Twój Justin Frajer robi wszystko pod publikę. Peja sam do wszystkiego doszedł, a Twojego ulubieńca wypromowali jego rodzice.

Cytat Faziego z Nagłego Ataku Spawacza:

"Gówno zawsze wypływa na powierzchnię, a w podziemiu zostają rzeczy najlepsze"

SLUFANPMI

peja doszedł do czegoś bo społeczeństwo kupujące jego płyty jest durne

Justin_Biber

Idź lepiej razem z Justinkiem poruchać się i piszczeć do mikrofonu.

Kamilos1992

"Idź lepiej razem z Justinkiem poruchać się i piszczeć do mikrofonu." typowa wypowiedz fana pei wszystko sprowadzają do kopulacji zwyczajnej bądź oralnej

lotr12345

""Gówno zawsze wypływa na powierzchnię, a w podziemiu zostają rzeczy najlepsze""

no wlaśnie,tylko że rysio.p wypłynął na powierzchnię.

użytkownik usunięty
Justin_Biber

hehe, fakt, Rysiek jes w mainstreamie, chociaz jego fani tego nie przyjmuja do wiadomosci

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
.Xristo.

nie posiadam idola, biedny hejterze

Justin_Biber

Widzę że twój Justinek niszczy tobie mózg.

Justin_Biber

Peja przynajmniej sam pisze teksty a twojemu Justinowi teksciarze

Goracy

No pisze,słychać to wyraznie zwłaszcza w kawałku "Dlaczego Tede Ku..wą jest",heheheeeee tak ambitnego testu nikt poza peją by nie wymyślił.

Justin_Biber

Morda pie******* pajacu,a zarazem gówniarzu z podstawówki.
Najbardziej denerwują mnie takie pajace co nie wiedzą nic o życiu.

.Xristo.

Przecież podstawówek już nie ma,zatrzymałeś się w rozwoju,w sumie nie dziwie się mając takiego idola trudno w jakikolwiek sposób się rozwijać.

Nie wiem nic o życiu?,przestań już bredzić bo sam niewiele o czymkolwiek wiesz więc nie próbuj mnie tu pouczać.

kamilos każdy tekst w konfrontacji z ww tekstem peji jest ambitniejszy,nawet teksty "fasolek"

.Xristo.

życie to bloki ,klatka schodowa , impra u kumpla ,narzekanie na starych ,palenie w szkolnym szlugów ,wyzywanie baby od majzy ,napisanie jp na murze ,uciekanie przed psami ......-TO JEST ZYCIE chciało by się rzec "Życie jest Piękne !"

użytkownik usunięty
lotr12345

dla wielu życie tak wygląda, i nie jest to wcale piękne
a co do xristo to lokalny przygłup, wiesz - wioskowy głupek, pisać z nim warto jedynie dla beki z jego ignorancji i wrodzonej głupoty

.Xristo.

Bo ty Xristo niby coś o życiu wiesz?

użytkownik usunięty
bonecrusher22

Xristo gdzieś znikł,chyba korzysta ze swojego ulicznego życia albo skasowali mu konto (wreszcie)

lotr12345

Taki los internetowych hejterów takich ja nasz Xristo.

bonecrusher22

Uwierz o wiele więcej do ciebie.

.Xristo.

od pomyłka

.Xristo.

O xristo żyjesz?,może jakieś opowiastki ze swojego ulicznego życia nam przedstawisz?.

Justin_Biber

Też zamierzasz siedzieć cały czas na utrzymaniu rodziców tak jak twój idol?

użytkownik usunięty
.Xristo.

łohohohohohohoohohohohohohohoohohohohoho
bieber ma dosc hajsu, zeby utrzymac i siebie i rodzicow i jeszcze wielu, wielu ludzi. młotku, zasłyszales znow jakas bzdure na fyrtlu, nie sprawdziłeś, i popisujesz się głupotą

użytkownik usunięty

Milcz rozpieszczony bachorze.Tak ku*** wszystko wiem,przeżyłem do tej pory więcej niż ty przeżyjesz przez całe życie.
Aha i twoje zdjęcie poszło na portal dla pedałów(wyręczyłem cię).

użytkownik usunięty
.Xristo.

15 latek^

użytkownik usunięty
.Xristo.

w sumie zacytuje ci samego Peje:
"Znasz mnie lepiej niż ja siebie? Widziałeś mnie na glebie?
Znasz upadek i cierpienie? Znasz każde wydarzenie?
Które miało wpływ na mnie? Znasz mnie lepiej niż ja klaunie? [kłamiesz]
Chcesz by twa wyobraźnia mogła cię oszukać?"
dla mnie to koniec tematu

On ma maksymalnie 12 lat.

Justin_Biber

Bejbe Bejbe to pewnie dla ciebie ambitny tekst.

Kamilos1992

Beka z kretynów, którzy nie zdołali wychwycić średnio subtelnej ironii płynącej z jestestwa użytkownika o nicku Justin_Biber.

No i, jak zwykle, szczególna beka z Xristo, wszyscy wiedzą dlaczego :-)

Witeczek

Niestety takie osoby jak Xristo nie wiedzą co to ironia.

SLUFANPMI

Gadace o poziomie inteligencji Rycha, a po tych wypowiedziach mozna wywnioskowac ze wasz jest bardzo niski.
Rychu osiagnal sukces dzieki swoim umiejetnoscia i inteligencji jak by byl ,,tepy'' to by tak daleko nie zaszedl
je*ac hejterow

użytkownik usunięty
kamil77jp

A wy też się nie spinajcie że fani peji to debile... A tutaj tede sam wypowiada się że jego fani to debile
http://www.youtube.com/watch?v=-2cP3gtA1sk

A kto tu mówił coś o Tede? Czego Jacek by nie powiedział i nie zrobił, to bynajmniej nie zmienia faktu, że Peja to młot.

użytkownik usunięty
Witeczek

Sa rzeczy któych po prostu nie zrozumiesz

Fakt. Na przykład fascynacji takim młotem, jak Peja. I jestem dumny z tego, że nie zrozumiem.

Witeczek

Kto tu mowi o fascynacji po prostu Peja robi muzyke ktora trafia do mlodych ludzi swiadczy o tym naprzyklad fakt ze 5 dni po wydaniu krazka zdobyl platyne. I nie wiem co ci daje takie hejtowanie NIE PODAOBA SIE NIE SLUCHAJ I NIE KOMENTUJ chyba ze tego tez nie rozumiesz, moze kiedys dorosniesz. Peace

kamil77jp

Doda Elektroda zgarnia platynę w 5 godzin po premierze płyty. I nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie jej muzyka jest marna. Hans sprzeda ze 3 tysiące egzemplarzy swojej solówki, a samo intro, które dzisiaj ujrzało światło dzienne, wsysa całą "Reedukację" dupą. Przemyśl, ziomie, czy sprzedaż zawsze odzwierciedla poziom produkcji.

http://www.youtube.com/watch?v=K0f2s1TWu1w&feature=channel_video_title

No i mam pełne prawo komentowania i krytykowania tego, co mi się nie podoba, więc nie wyjeżdżaj z takimi tekstami, bo popadasz w śmieszność.

Pozdrawiam.

Witeczek

Witaczku idz sobie stąd pókim dobry

SLUmaniak

"O kurde blade, kurcze pieczone, jak ja się boję, cud, że jeszcze stoję, jak po*eb" :-)
Wpie*dol czyha? :-)

Witeczek

Tak na marginesie to często opalasz się w dżinsach?

SLUmaniak

Tak na marginesie, to w ogóle się nie opalam.
Widzę, że bardzo chcesz coś powiedzieć, tylko nie do końca wiesz co. Popytaj kolegów w szkole, pomogą Ci z chęcią.

Witeczek

Witeczek jesteśmy kumplami juz tyle czasu a ty nie chcesz mi sie przyznać do tego co robisz w dżinsach na plazy.

jak się nie opalasz to po kiego żeś tam polazł w takich portach?,nie gadaj że chcialeś z kolegami se posiedzieć.

Co do szkoly to ja do takiej nie chodze,dla ludzie SLU zycie jest szkoła kumasz kurna.?

SLUmaniak

Jak będziesz kiedyś miał kolegów, to zrozumiesz o co chodzi :-)
Wiem, że tracę czas, ale tak ciężko Ci, debilu, ogarnąć, że mogłem dopiero co przyjechać i jeszcze nie zrzuciłem tekstyliów? Dla ludzi SLU szkoła powinna być życiem, może coś by się zagnieździło w tych pustych, łysych pałach.

Witeczek

Skoro zrzuciles tekstylia to znaczy ze sie opalaleś,to po jaka cholerę wczesniej chrzanisz że w ogóle sie nie opalasz.Ech tam Witaczek miotasz sie w zeznaniach jakbys byl przed komisja sledczą.

Do czego to doszło zeby mnie moj kumpel Wito obrażał hahahaaaaaaaa

SLUmaniak

Zadałem Ci pytanie logistyczne, mośku, nie stwierdziłem, że tak było. Z postu na post robisz się coraz głupszy :-) Jest miliard możliwości odnośnie tego, co robiłem na plaży w jeansach i nie będę Ci ich wszystkich przedstawiał, bo sobie nie zasłużyłeś. Ale schlebia mi Twoja fascynacja moją osobą, takie końskie zaloty trochę. Tylko się zbytnio nie napalaj. Foty Rycha Ci się znudziły?

Witeczek

a ty Wito juz tutaj a nie w szkole?,ku,rwa mac przyznaj się ze sie obijasz zamiast uczyc.Uważaj bo możesz wkrotce zostac jednym z ludzi ulicy.

co do fascynacji to nie przeceniaj sie zbytnio,gostek siedzacy w dzinsach na plaży,z kudlami jak justin biber i okularami wiekszymi od siebie jest dla mnie raczej smieszny niz fascynujacy,a że ludzie smiesznych ludzi to pisze z tobą haaahahaaaaaaaaaaaa

Kur,wa muszę iśc i skręcić gdzies pare kilko cukru bo strasznie podrożał,Witas chcesz to ci zalatwie po taniości?