Peja to najlepszy raper w całej Polsce i wogóle jeden z najlepszych raperów na świecie. Gdyby nie Peja, nie słuchałbym wogóle hip hopu. Peja jest naprawdę dobry. Podobają mi się jego kawałki: Regulamin Zabijania, All Inclusive, Definicja Pener, Getto, Nie kocham Hip Hop, Reprezentuje Biede, Szacunek Ludzi Ulicy i Rap Moją Kokainą. Dla mnie tylko Peja jest najlepszym raperem w Polsce, a reszta Polskich raperów taka sobie. Peja jest królem Polskiego hip-hopu, a Liroy, Tede i Mezo, mogą mu buty czyścić.
Co do Tedego i Meza to się zgadzam ale Liroya to ja proszę nie mieszać z tymi dwoma beztalenciami. Liroy to zupełnie inna bajka on ma porządne flow i fajne bity po za tym zmiótł Ryśka w beefie jako jedyny do tej pory jeszcze. A oprócz Rycha i owszem jest jeszcze kilku dobrych polskich raperów ale nie chce mi się ich wymieniać.
Amerykańskiego rapu nie ma co porównywać do polskiego,bo tam jest prawdziwy hip-hop i tam on powstał,radziłbym ci się wgłębić też w amerykański rap.Liroy jest jednym z najlepszych polskich raperów,to on to zapoczątkował w Polsce,dla wielu osób teraz artystów był i jest ojcem,pionierem.Liroya kawałki to są klasyki polskiego hh.Według mnie on wygrał beef z peją choć jestem wielkim fanem peji,choć rysiek też nagrał bardzo dobre dissy i jakby rozgrywał ten beef pod koniec 90 lat czyli 98/99 miałby większe szanse z nim,ale peja mówił że to było spontanicznie bez jakiś powodów,tylko dograł się do spawaczy i teraz każdy zna przebieg tych wydarzeń.O mezie już nie wspomnę,jego pierwsza płyta była hip-hopowa ale później jak zaczął nagrywać z kasią wilk to ręce opadały.Co do tede to pierwsza płyta wfd-nastukafszy miała poziom,jego solo sport,hajs hajs też były nawet dobre ale potem to już nie było to samo,teraz traktuje hip-hop po to żeby się wybić,tvn turbo,te ścierwa na polsacie ,fabryka gwaizd.To po to robił hh żeby się wbić to jakiś programów i zarabiać kapuchę,pewnie myśli że dzięki tvn turbo uda mu się wybić i założyć jakiś program i dlatego uważam że ten człowiek nie traktuje hip hopu poważnie.A peja wiadomo niedługo 17 lecie slu,robi tyle lat i to z jaką klasą.
a to dobre. W ogóle słyszałeś coś jeszcze poza tym co wymieniłeś?;d Bo jakoś wydaję mi się, że nie.
A tak z ciekawości zapytam jeszcze jacy są według Ciebie ci najlepsi na świecie wśród których jest Peja;d