witaczek ty jeszcze sie tu kurwa brandzlujesz?.Ja pierdole jakim trzeba byc ułomem żeby tyle czasu poświęcać na hejtowanie.
To na zdjęciu w avatarze to ty???
Odnośnie brandzlowania, to nie mierz mnie swoją miarą. Od tego są dziewczyny ;-) Kiedyś się przekonasz! :-)
Różnica między nami polega na tym że niemalże każdego wieczora korzystam z przywileju posiadania kobiety,podczas gdy ty pozostajesz na poziomie jazdy na ręcznym.
Jaki jest twoj cel przebywania na forum poświęconym kogoś kogo nienawidzisz?.Mnie tak naprawdę Tede zwisa,a wszelkie wpadki na jego forum robilem dla jaj(błędy,caps lock itp).Natomiast ty prowadzisz tu jakąs krucjatę przeciwko Peji,co to święta wojna?.Co chcesz tym osiągnąć?, czy uważasz że?
-zniechęcisz do niego jego fanów?
-zachęcisz jego przeciwnikow do atakow na niego?
-będziesz bardziej modny wsród swoich nastoletnich rówieśników bo cisniesz na forum Peji?
- a może liczysz że Tede w jakis sposob ci sie za to odwdzięczy?
Jak by nie było,niby nie głupio piszesz ale jednak młot z ciebie
papa.
"Różnica między nami polega na tym że niemalże każdego wieczora korzystam z przywileju posiadania kobiety,podczas gdy ty pozostajesz na poziomie jazdy na ręcznym."
Witeczek po takim ciosie prędko się nie podniesie haha konkretnie.Witeczek to może na biebera pozować albo na mentora dzieciaków z podstawówki.
pozdro dla Witeczka. Koleś wie co mówi. A ty SLUmaniak nie szpanuj bo żaden człowiek (oprócz .Xristo) ci nie uwierzy. Ciosie? hehe. Widać teraz tak w gimnazjum się argumentuje. pozdro i do nauki
Różnica pomiędzy nami polega głównie na tym, że ja wiem, że uskuteczniasz prowokację - a Ty nie wiesz, że ja również. Skończ więc z tanim moralizatorstwem, bo stajesz się śmieszny, jak amerrozzo, co to chciał mnie uczyć filozofii :-)
Posiadanie kobiety to dla Ciebie przywilej? O.O Jeszcze powiedz, że ciężko na to pracujesz! ;-)
I chyba nigdy nie zaczaisz, że w sumie głupio piszę, ale jednak łebski ze mnie gość ;-)
Joł, odkrywco Ameryki.