PejaI

Ryszard Waldemar Andrzejewski

8,2
197 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Peja

Witam, otóż zacznę od tego że siedząc po ciezkim dniu o 1 w nocy i przeglądając wasze wypowiedzi na temat policji, a także muzyce HIP HOP jestem przerażony. Przerażony tym, jakie tłuki i po**by żyją w naszym kraju. SZOK był to dla mnie naprawde szok.

Na wstępie zaapeluje - CI którzy sie tu napinają, pamiętajcie jedno :) w oczach Ulicy zawsze będziecie społeczniakami i leszczami , którzy po pijaku biją żonę, a gdy oni wpi***ol dostaną biegną na policje hehe.

Po 1. Nie ma czegoś takiego jak muzyka HIP HOP więc zamknijcie buźkę jak nie wiecie o czym mowa, zanim napiszecie cokolwiek polecam wikipedie.pl matoły bo ja na tematy o których pojęcia nie mam sie nie wypowiadam. A więc nie ma czegos takiego jak muzyka HIP HOP. Hip-hop jest to kultura, która zawiera graffiti, rap , breakdance (o ile sie nie myle). Więc nie mowcie HIPHOPOWIEC jak debile, tylko użyjcie sformułowania raper.

Żeby nie było ze macie przed sobą 12sto latka ktory wielce znienawidził policje bo go 2x spiała. Powiem tylko tyle , że na ulicy swoje przeszedłem, a jeśli chodzi o rap , to siedze w nim już 15 lat, i nie zakończyło się to na słuchaniu. Do tych co wiedzą co to podziemie , czyli tworzenie muzyki w sposób nielegalny, bez wytwórni, powiem tylko tyle że należę do takiej grupy. Krótko mowiąc nagrywam z chłopakami to co trzeba.

Dość o tym, wróćmy do tematu.

Po 2. Policja? Dlaczego ich nienawidzimy?
Jak was to tak bardzo interesuje to proponowałbym nie zaśmiecać forami na stronie Peji , tudzież powinniście krytykować lub ogolnie oceniac jego postęp aktorski a nie muzyczny, ale mniejsza o to. Jak to was interesuje to wpiszcie sobie Wsp - Psy.

"Za cichy chód po ulicy nie raz dostałem, a gdy narozrabiałem czułem ulicy chłód gdy leżałem kajdankami skuty, jak po głowie ziomka przeszły psiarskie buty, on zalał sie krwią - psy sobie drwią, gdy on leżał w krwi kałuży - dobry chłopak.. na to nie zasłużył"

To jest własnie to, wy spoleczniaki wielce przestrzegacie prawa, git. Powiem jedno, ze policja was chroni, a gdy wy cos zawinicie to was pograzy. Nie wierzysz? zobaczymy jak wkur**sz jakiegos policjanta i cie spałuje za to że sobie ręce w kieszeni trzymasz, albo gdy się POMYLĄ i ci wjazd na chate zrobią podczas gdy będziesz usypiał dziecko po czym cię wyniosą gołego, albo wytachają z kibla , kiedy nie zdążysz sobie założyć nawet majtek przy oczach sąsiadów. TAKIE PRZYPADKI BYŁY WIĘC WYOBRAŹNIA TU NIE MA NIC DO RZECZY. Połowa z funkcjonarjuszy to głąby umiejące tylko machnąć pałką. Są policjanci którzy chca dobrze dla ludzi, są i tacy którzy czuja wladze a władze ma Bóg, a psom CH. W dupe.

Je..ać policje tylko BÓG MOZE MNIE SADZIC.

Marihuana- wielkie narkotyki nastepna banda idiotow, palisz fajki? To sobie poczytaj ze papierosy szkodza o wiele bardziej , od marihany nie ma raka, marihuana nie uzaleznia, potrafi uleczyć choroby psychiczne , mianowicie schizofrenie i urojenia. Potrafi zrelaksować, wprawić w stan umysłu który nie widzi aż tak zła (dobre lekarstwo na stres). Alkohol jest owiele bardziej groźny niz marihuana. Nie chcesz, nie pal - po co gadac o czyms o czym GOWNO WIESZ? BOŻE. Co sie dzieje z tym krajem:(

Pozdrawiam pozytywnie myslacych. MYŚL POZYTYWNIE - TO ŻYCIA ESENCJA. HempGru.

Neodan

,,Na wstępie zaapeluje - CI którzy sie tu napinają, pamiętajcie jedno :) w oczach Ulicy zawsze będziecie społeczniakami i leszczami , którzy po pijaku biją żonę, a gdy oni wpi***ol dostaną biegną na policje hehe.''

Ej nie bądź cham za przeproszeniem nie wrzucaj wszystkich do jednego worka

,,Po 1. Nie ma czegoś takiego jak muzyka HIP HOP więc zamknijcie buźkę jak nie wiecie o czym mowa, zanim napiszecie cokolwiek polecam wikipedie.pl matoły bo ja na tematy o których pojęcia nie mam sie nie wypowiadam. A więc nie ma czegos takiego jak muzyka HIP HOP. Hip-hop jest to kultura, która zawiera graffiti, rap , breakdance (o ile sie nie myle). Więc nie mowcie HIPHOPOWIEC jak debile, tylko użyjcie sformułowania raper.''

Hip hop to ogólnie cała kultura rap, graffiti, breakdance fakt. Ale nie wierz że istnieje na świecie coś takiego jak słowa potoczne? Co zabronisz mi mówić potocznie? Ciekawe jak

,,Po 2. Policja? Dlaczego ich nienawidzimy?
Jak was to tak bardzo interesuje to proponowałbym nie zaśmiecać forami na stronie Peji , tudzież powinniście krytykować lub ogolnie oceniac jego postęp aktorski a nie muzyczny, ale mniejsza o to. Jak to was interesuje to wpiszcie sobie Wsp - Psy.

"Za cichy chód po ulicy nie raz dostałem, a gdy narozrabiałem czułem ulicy chłód gdy leżałem kajdankami skuty, jak po głowie ziomka przeszły psiarskie buty, on zalał sie krwią - psy sobie drwią, gdy on leżał w krwi kałuży - dobry chłopak.. na to nie zasłużył"

To jest własnie to, wy spoleczniaki wielce przestrzegacie prawa, git. Powiem jedno, ze policja was chroni, a gdy wy cos zawinicie to was pograzy. Nie wierzysz? zobaczymy jak wkur**sz jakiegos policjanta i cie spałuje za to że sobie ręce w kieszeni trzymasz, albo gdy się POMYLĄ i ci wjazd na chate zrobią podczas gdy będziesz usypiał dziecko po czym cię wyniosą gołego, albo wytachają z kibla , kiedy nie zdążysz sobie założyć nawet majtek przy oczach sąsiadów. TAKIE PRZYPADKI BYŁY WIĘC WYOBRAŹNIA TU NIE MA NIC DO RZECZY. Połowa z funkcjonarjuszy to głąby umiejące tylko machnąć pałką. Są policjanci którzy chca dobrze dla ludzi, są i tacy którzy czuja wladze a władze ma Bóg, a psom CH. W d***.

Je..ać policje tylko BÓG MOZE MNIE SADZIC.''

ta ciekawe czy jak by jakiś zwyrodnialec zamordował kogoś z najbliższej rodziny czy też byś w tedy tak krzyczał ,,je***ć policję '' no przecież sam powiedziałeś że tylko Bóg może sądzić

,,Marihuana- wielkie narkotyki nastepna banda idiotow, palisz fajki? To sobie poczytaj ze papierosy szkodza o wiele bardziej , od marihany nie ma raka, marihuana nie uzaleznia, potrafi uleczyć choroby psychiczne , mianowicie schizofrenie i urojenia. Potrafi zrelaksować, wprawić w stan umysłu który nie widzi aż tak zła (dobre lekarstwo na stres). Alkohol jest owiele bardziej groźny niz marihuana. Nie chcesz, nie pal''

tu akurat się z tobą zgadzam że maryha powinna być legalna każdy powinien mieć prawo wyboru czy chce se psuć zdrowie czy nie

frycek49

no tak, tylko ze spoleczniaki to ida na policje bo im ktoś pod blokiem 2 puste puszki po piwach zostawił , nei rozumiem , zamiast nastepnym razem jak beda pili podejsc poprosic zeby poprostu je wyrzucili do smietnika to juz biegna do organów scigania.

masz tez racji, pisalem to pod wplywem nerwow jak przeczytalem te wypowiedzi na temat rapu.

Neodan

No mnie też tak postawa denerwuje ale co zrobić są ludzie i taborety .

frycek49

co ty pierdol... co to ma wspólnego z peją

Neodan

Zabawny jesteś chłopie... Podejść i poprosić żeby wyrzucili.... a co oni łaskę komuś robią,że wyrzucą? :D

Neodan

idealnie trafny temat. Ludzie szanują policje, bo z nich (jebać sb!) przerzucili sie na nas. oczywiście nie mówie,ża wszyscy tacy są, gdyby nie psiarnia byłaby jedna wielka "rozjebunga" w kraju, co i tak nie zmienia zdania a propo psów.jebać napinaczy i jebać nowobogackich, którzy krytykują hh nie wiedząć jak w życiu potrafi być.

olimpiaael

"marihuana nie uzaleznia, potrafi uleczyć choroby psychiczne , mianowicie schizofrenie i urojenia"
to żeś przypierdolił hita..hahaha
żeby nie było,też jestem za legalizacją,ale taką głupotę wymyśleć to trzeba mieć talent...ganja używana w nadmiarze ,gdy natrafi na podatny grunt jest właśnie czynnikiem spustowym wielu chorób psychicznych,urojeń i uzależnia srogo...