Jeśli mówicie,że się sprzedał to popatrzcie na Amerykę.Will Smith też był z początku raperem potem został aktorem i już zapomniał co to bieda.Lubię jego teksty zwłaszcza jego pierwsze płyty Na legalu,Najlepsza obroną jest atak,Styl życia gnoja,a z najnowszych Czarny Wrzesień należało się Tedemu to nie jego sprawa była,a się wmieszał,a na końcu Na serio i Reedukacja zwłaszcza tą nutę z OSTRYM.Według mnie nikt nie chce żyć w biedzie i ubóstwie przez całe życie facet zajął się rapem mieszkał sam nie miał rodziny,a jednak się nie poddał.Trzyma się swoich zasad raz wystąpił w Uwadze i 2 razy u Kuby Wojewódzkiego obu lubię więc nie widzę problemu.Chyba nikt nie chce do końca życia żyć w biedzie i przysłowiowym gnoju więc ja nie widzę problemu,że handluje ciuchami robi to co większość Prosto i Hemp Gru też handlują.
Wszyscy si.e sprzedali, którzy kasę biorą za swoje głupoty telewizyjne czy internettowe! www niezależni pl
Ostatnio Fokus z Dodą nagrywał nawet fajny kawałek,ale czy to już jest rap wiadomo,że wszyscy biorą kasę,bo takie jest życie,ale ja wolę słuchać rapu,który coś sobą reprezentuje,Paktofonika,Hemp Gru(Droga,Jedność),Rychu Peja Solufka,Eldo,OSTR,Chada proceder,Grubson niż ten chłam w stylu Tede,Mezo,Liber.