Peja, Doda, Mariusz Pudzianowski, Agnieszka Chylińska, Britney Spears, Pamela Anderson, Katarzyna Cichopek - to są ludzie, na których trzeba się wzorować !
Z tych wszystkich co wymienił założyciel tematu to wzorami do naśladowania są: Peja i Pudzian. Co do reszty to chyba jakiś żart
Peja:
http://www.youtube.com/watch?v=7QWlRz4ZkRk
Pudzian:
http://www.youtube.com/watch?v=xktNwygbr5w
Pozdrawiam.
Wiedziałem że do tych rzeczy się czepiłeś zanim jeszcze zajrzałem do tych filmików. Zatem wyjaśnię dla czego uważam te dwie osoby za wzór do naśladowania. Peja bo się wybił z biedy, zaczynał od zera, i wspiera teraz innych np. domy dziecka itp. Pudzian bo do sportowców zawsze miałem i mam duży szacunek mimo że nie ciekawię się sportem. Szacunek do sportowców mam dla tego bo reprezentują i rozsławiają nasz kraj na zawodach, są dumą naszego narodu zwłaszcza kiedy osiągają na owych zawodach sukcesy, a sukcesów Pudzianowi nie można umniejszyć niezależnie od tego jak zachowuje się w telewizji.
peja to chuligan ,imbecyl,z małym zasobem słownictwa -jego teksty to .....masakra .Chodzi do Kuby wojewódzkiego i chwali się że jara trawę ...żeby się popisać ?Czym chyba rzucaniem wulgaryzmami zamiast przecinków
żal mi go
Ale mi chodziło o to że potrafił się wybić z biedy, a odbicie się od dna jest według mnie czymś godnym pochwały i naśladownictwa. Nie każdy to potrafi.
egzekutor5 zastanów się co mówisz. To, że ktoś się z biedy wybił, to znaczy że jest durny ? Idź lepiej grać w Metina 2 a nie takie głupoty wypisujesz
Aha czyli ja też jestem twoim zdaniem "durniem" bo słucham jego muzyki? Serdeczne dzieki. Peja się wybił bo jest dobry w tym co robi i ludzie go za to doceniają. Jego piosenki są ambitne i zróżnicowane, nie to co u Jacka, który potrafi nawijać tylko o felgach. Jeśli o jego inteligencje chodzi, to wszyscy dziennikarze i inni ludzie, którzy mieli okazję z nim rozmawiać mówią jednogłośnie że Peja jest bardzo inteligentny, oczytany i można z nim rozmawiać na różne tematy. Słownictwo Pei jest jakie jest ,ale nie można o nim powiedzieć że jest tępy.
"Jeśli o jego inteligencje chodzi, to wszyscy dziennikarze i inni ludzie, którzy mieli okazję z nim rozmawiać mówią jednogłośnie że Peja jest bardzo inteligentny, oczytany i można z nim rozmawiać na różne tematy."
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHH dobra ja juz kapituluje z fanami pei
idę z tym na demotywatory
egzekutor5
Ja się z tymi młotkami użerałem z pół roku i nie dotarło do nich chyba ani jedno moje słowo, więc możesz się nawet nie trudzić ;-)