PejaI

Ryszard Waldemar Andrzejewski

8,2
197 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Peja

którego rapera lubicie bardziej. Ja osobiście Peje chociaż uważam, że Mezo zrobił więcej dla polskiej sceny hip hopu. Rysia po prostu bardziej lubie, ale pod względem artystycznym Mezo jest lepszy

Christopher_Moltisanti

Numery Ryska bardziej do mnie trafiają,są ostrzejsze,bezkompromisowe,samo zycie.Mezo dla mnie się zjebal po tym jak nagral numer dla partii SLD.

Christopher_Moltisanti

Ja już nie wiem czy tu ludzie robią sobie jaja czy piszą poważnie i jestem wśród kurwa idiotów. Może tu piszą 12 latkowie, którzy słyszeli 10 kawałków na krzyż i myślą, że wiedzę nie wiadomo ile o rapie. Możliwe, ale jakby nie było to filmweb na pewno nie jest miejscem gdzie można podyskutować o rapie na jakimś poziomie. Albo jacyś psychofani których top10 polskich raperów to 1.Peja, 2.Peja...... 10.Peja albo któryś pisze, że Mezo zrobił dużo dla polskiego rapu. No kurwa, ręce opadają, jak to Lem powiedział "Gdyby nie internet, nie wiedziałbym ze na świecie jest tylu idiotów". Nic dodać, nic ująć.

Christopher_Moltisanti

Peja czy Mezo?

Oczywiście, że Peja. Mezo to pedał, który nagrywa gówniany żałobny pop.

Christopher_Moltisanti

Uważam, że porównywanie Peji do Meza, to jak porównywanie Madonny do Mandaryny. Mezo to ciota, która nagrywa zwykły komercyjny i chałowaty pop, a Peja jest najlepszym w Polsce raperem.

logitech44

Tyle, że Mezo jest przynajmniej zdrowy na umyśle ;-)

Christopher_Moltisanti

Zacznijmy od tego że Mezo to nie hip-hop więc nie pozostaje mi nic innego niż powiedzieć że Peja jest lepszy:) dziękuje