Penn Badgley

Penn Dayton Badgley

8,0
9 078 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Penn Badgley

czy też uważacie ze nalezy mu wybic zeby? bo sa wstretne i nie powinien sie usmiechac????

kajenka

gdyby to było konieczne, styliści pewnie by się tym już zajęli.
Może po prostu trzeba przetrzeć monitor albo ekran tv i mu się wybielą :D

kajenka

ha ha ha xDDDDDDDDDD
padłam jak to przeczytałam xD
niestety zgadzam się, gdy zaczęłam oglądać Plotkarę wydawał mi się przystojnym facetem...dopóki się nie uśmiechnął ;/

kajenka

nooo w sumie powinien te zęby jakoś sobie "PRZEROBIĆ" żeby były przyłączone, bo aktor na prawdę nie brzydki, tylko to....

kajenka

heh zęby jak zęby- można aparat zalożyć, ale jego nos też jest okropny-spiczasty i zadarty do góry

kajenka

Moje kochane dzieciaczki :) Ta szpara między zębami, którą tak intensywnie karcicie, to oznaka jaki jest gorący w...łóżku! Im większa, tym bardziej!

kajenka

W nim przeszkadza mi nie ta szpara między zębami, tylko to że np w "Plotkarze" strasznie się jąka!
Jest naprawde wkurzający, grrr. Nie wiem, czy tak mu kazali grać, czy ma tak zawsze, ale to naprawde przeszkadza, zwłaszcza gdy oglądam odcinki z napisami, kiedy aktorów nie zagłusza lektor..

Suzee16

nie wiem co macie do tych zębów są normalne i mi nie przeszkadzają radziłabym wam żebyście sobie wybieliły wyprostowały a nie komuś wytykały jakieś drobne niewidoczne wady.

nataleczkafr

Nie mam pojęcia dlaczego podpinasz się pod moją wypowiedź... Bo ja akurat nie krytykowałam jego zębów, o co się wkurzyłaś w swojej wypowiedzi, tylko wyraziłam swoje zdanie o jego grze i dykcji..

Suzee16

podpiełam sie przypadkowo nie miałam Ciebie konkretnie na myśli. :)

nataleczkafr

Aha, spoko ;D

użytkownik usunięty
kajenka

A dajcie spokój, normalne ma zęby ;D

kajenka

nie mogę... :D juz nie macie się o co czepiać. :D
jak dla mnie ejgo zeby sa jak najbardziej w porządku, uwielbiam jego uśmiech, zadarty nos, ciemne oczy i wgl wszystko! :D
Jak dla mnie to on jest idealny w swojej nieidealności i gdybym tylko takiego spotkała u siebie w mieście... <3

kajenka

wg. mnie powinni mu zdjąć koszulkę ;) na stałe :]

morgue91

hhahah popieram :D

kajenka

tez bym mu wybila te zębiska,okropny aktor...zachowuje sie jak ci..sko xD nie ma w nim nic seksownego.

kajenka

piękny jest i ma piękne zęby!

dosia321

o___O proszę cię ...

izuniad12

Naprawdę! Mi się podobają :))

kajenka

Jak można coś takiego napisać. Żenujące. Niestety nawet na Manhattanie nie mają idealnych zębów. I dobrze.

kajenka

JA WIEM CZY WYBIĆ OD RAZU...byś musiała chyba 80% facetów w PL wybić bo mamy facetów niedorobionych i słabych w łózku (kwestia klimatu???))). ale jest jakiś taki ciamajdowaty, niski, chudy i faceta mi za bardzo nie przypomina.

kajenka

Patrząc po zdjęciach z 2010 roku, a 2013 można zauważyć, że coś próbował naprawiać jeśli chodzi o zęby, bo nie są takie straszne jak były :D

użytkownik usunięty
kajenka

Albo zgolić bokobrody.