gdyby to było konieczne, styliści pewnie by się tym już zajęli.
Może po prostu trzeba przetrzeć monitor albo ekran tv i mu się wybielą :D
ha ha ha xDDDDDDDDDD
padłam jak to przeczytałam xD
niestety zgadzam się, gdy zaczęłam oglądać Plotkarę wydawał mi się przystojnym facetem...dopóki się nie uśmiechnął ;/
nooo w sumie powinien te zęby jakoś sobie "PRZEROBIĆ" żeby były przyłączone, bo aktor na prawdę nie brzydki, tylko to....
Moje kochane dzieciaczki :) Ta szpara między zębami, którą tak intensywnie karcicie, to oznaka jaki jest gorący w...łóżku! Im większa, tym bardziej!
W nim przeszkadza mi nie ta szpara między zębami, tylko to że np w "Plotkarze" strasznie się jąka!
Jest naprawde wkurzający, grrr. Nie wiem, czy tak mu kazali grać, czy ma tak zawsze, ale to naprawde przeszkadza, zwłaszcza gdy oglądam odcinki z napisami, kiedy aktorów nie zagłusza lektor..
nie wiem co macie do tych zębów są normalne i mi nie przeszkadzają radziłabym wam żebyście sobie wybieliły wyprostowały a nie komuś wytykały jakieś drobne niewidoczne wady.
Nie mam pojęcia dlaczego podpinasz się pod moją wypowiedź... Bo ja akurat nie krytykowałam jego zębów, o co się wkurzyłaś w swojej wypowiedzi, tylko wyraziłam swoje zdanie o jego grze i dykcji..
nie mogę... :D juz nie macie się o co czepiać. :D
jak dla mnie ejgo zeby sa jak najbardziej w porządku, uwielbiam jego uśmiech, zadarty nos, ciemne oczy i wgl wszystko! :D
Jak dla mnie to on jest idealny w swojej nieidealności i gdybym tylko takiego spotkała u siebie w mieście... <3
tez bym mu wybila te zębiska,okropny aktor...zachowuje sie jak ci..sko xD nie ma w nim nic seksownego.
Jak można coś takiego napisać. Żenujące. Niestety nawet na Manhattanie nie mają idealnych zębów. I dobrze.
JA WIEM CZY WYBIĆ OD RAZU...byś musiała chyba 80% facetów w PL wybić bo mamy facetów niedorobionych i słabych w łózku (kwestia klimatu???))). ale jest jakiś taki ciamajdowaty, niski, chudy i faceta mi za bardzo nie przypomina.
Patrząc po zdjęciach z 2010 roku, a 2013 można zauważyć, że coś próbował naprawiać jeśli chodzi o zęby, bo nie są takie straszne jak były :D