Philip Seymour Hoffman

8,1
37 788 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Philip Seymour Hoffman
Fornettka

wczoraj godzinę po informacji o śmierci aktora było coś takiego:
miejsce w rankingu: 158
ilośc oddanych głosów: 8078
średnia ocena 8,5

diabollo

to szalonej różnicy nie ma.

FilipHunter

Ja tam się wczoraj zdziwiłem, że on nie jest w top100. Pewnie wiele osób mu da teraz sztuczne 10 i 9, ale akurat on jak najbardziej zasługuje na takie noty.

FilipHunter

smutne to, ale prawdziwe. Jak ktoś umiera, to nagle sobie o nim przypominamy...

FilipHunter

I słusznie.

FilipHunter

Wiele ludzi pewnie go nie znało i usłyszało o nim dopiero teraz = zainteresują się nim = obejrzą filmy, w których grał = zobaczą jego geniusz i wyląduje w top 100 i co z tym złego?? Nie wszyscy musieli znać i uwielbiać go wcześniej, na pewno są tutaj jego ogromni fani, więksi ode mnie, ale co inni nie mogę go dopiero teraz docenić? Oby był tam i oby był jak najszybciej!

FilipHunter

Myślę, że wiele osób z różnych przyczyn nie ocenia jakiegoś aktora. Głównie im się nie chce, nie mają specjalnie czasu, odkładają na później, itp. Ale, gdy już teraz wiemy, że ten konkretny aktor nie powiększy już swego dorobku, to logiczne jest, że się wchodzi na jego profil, czy to, aby poczytać o nim, jego filmografii, wejść na jego forum, i wtedy przy okazji ocenić (ja tak zrobiłem) bądź po prostu wejść dla samej oceny. Ale nie jest to żadne sztuczny tłum, żeby ktoś tam był w jakimś top. To raczej śmieszne. Nie dziwi, że ten aktor ma wysokie oceny, bo (niezależnie od swego prywatnego życia) był bardzo dobrym aktorem. Ale masz problemy człowieku. Te śmieszne topy to nadają Ci sensu życia czy co?

_jaross_

"Ale masz problemy człowieku. Te śmieszne topy to nadają Ci sensu życia czy co?"

Myślę, że to akurat było tutaj zbędne...

diabollo

A to dlaczego? Człowiek umarł, a jedyne, co się liczy, że pójdzie w górę w jakimś topie. To chyba jest zbędne.

diabollo

Hehe dzięki, kolejny nieliczny głos bez prowokowania głupich przepychanek <ok>

FilipHunter

tak bardzo jacyś debile się kłócą pewnie wcześniej o nim nawet nie słyszeli .... Jak można zrobić kłótnie w taki dzień ....pozdro dla kumatych

Kileeer

nie wiedziałem, że będę prowodyrem kłótni, ale niestety każdy ironiczny komentarz na internetowym forum może być takim punktem zapalnym:/ PSH może być i nawet na pierwszym miejscu w topie- i tak mu już to życia nie wróci.

FilipHunter

Tylko,że tutaj mamy do czynienia z śmiercią aktora wybitnego a w Polsce mało popularnego a nie odwrotnie jak w przypadku np gwiazdy "szybkich".

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ja_pitole

faktycznie, już prawie jak przed śmiercią.

Ja_pitole

Może dlatego, że ćpał to spada.

mativandamme

Ledger też ćpał, a jest wysoko.

neo_angin

Bo Ledger był przystojniejszy i się dziewczęta jarają. Dlatego.

FilipHunter

150. już przeszedł ból dupy?

FilipHunter

Każdy aktor który umarł na Film Webie zaczyna piąc się w górę;P Norma. Jaki portal takie oceny...

FilipHunter

Ktoś kiedyś tu napisał, że tuż po śmierci danego osobnika, powinno się zablokować możliwość głosowania/oceniania takiego, na co najmniej miesiąc. Moim zdaniem pomysł genijalny wręcz. Chociaż nie wiem czy miesiąc to nie za krótko...

FilipHunter

Jak widzisz nic takiego sie nie stalo.

FilipHunter

Dla Mnie to on juz dawno piwinien byc w top 10 abstrahując od jego śmierci