Pierce Brosnan

Pierce Brendan Brosnan

7,8
37 629 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Pierce Brosnan

Mimo swojego wieku, nadal jest sexowny i pociągający, prawdziwy James Bond. Jego kreacja w Mamma Mia śmieszna, zwłaszca gdy śpiewa S.O.S xDD

liliss

seksowny oczywiscie owszem jest.
ale nie pojmuje co Cię śmieszy, gdy spiewa SOS...

fragola

Ach, cóż, muszę przyznać, że to mój ulubiony aktor. Sexi.. ^^'
Na początku też się śmiałam kiedy usłyszałam, a w dodatku zobaczyłam (xD), ale po wielokrotnemu obejrzeniu tego na YouTubie i słuchaniu zz płyty przywykłam do tego. ;D

użytkownik usunięty
kolorowazuz

Jest szczególnie sexy w reklamie kremu na zmarszczki L'Oreal... :D
A tak na poważnie - zgadzam się z Wami, jest świetnym aktorem, a głos też ma całkiem fajny. ;)

liliss

Oj... zgadzam się z wypowiedzią Lilis- piękny jest.

liliss

cudowny, po prostu uściślenie ideału
a widzieliście jego żonę?.............

niva22

Sory, Niva22, ale chyba raczej widziałyśmy niż widzieliśmy. Chociaż....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
juli_a33

Z pirwszą wypowiedzią Juli33 się zgadzam a z drugą ....Julia masz jakiś problem ?:-)
Pozdrawiam

niva22

moze lubi kobiety o pelniejszych ksztaltach, nie przyszlo ci to do glowy??
bo podejrzewam, ze o to ci chodzi. ..chyba, ze po prosru kocha ja "mimo wszystko". uwierz mi - zdarza sie!
denne i plytkie z twojej strony.. zeby nie powiedziec, ze glupie!

liliss

Temat dość stary, ale tak mnie natchnęło po wczorajszym filmie z Brosnanem. Faktycznie nadal jest bardzo przystojny, mimo wieku. Ja nawet bym powiedziała, że teraz wygląda lepiej niż kiedys. On ma podobnie jak Sting, który też coraz seksowniejszy

liliss

a mi się bardzo podobał w filmie mamma mia , a szczególnie kiedy śpiewał , tak że o gustach się nie dyskutuje :)

slgosia

SOS śpiewał trochę jakby chciał kupę (sorry)

Szem

Heheh mi sie podobalo jego spiewanie

liliss

Że czywiście jest przystojnym aktorem i zarówno nadaje się do roli jako Bond i jako jeden z byłych amantów mamy główenej bohaterki.

liliss

Masz racje jest przystojny ale w Mamma mia wg mnie śpiewał fajnie

deutschland91

W Mamma mia słuchałabym go bez końca jak śpiewa.

lucyna63

jak śpiewa "when all is said and done" to mam motylki w brzuchu, jakby śpiewał prosto dla mnie...

liliss

Jest bardzo przystojny i pociągający. Moja fascyncja Piercem zaczęła się gdy telewizja Wisła emitowała serial Detektyw Remington Steele. Był to już naście lat temu, zaczęłam wtedy też korespondować i wymieniać się artykułami z osobami które również uwielbiały tego aktora. Przez lata uzbierało mi się tych materiałow i mam je wklejone w zeszytach A4. W tamtych czasach nie miałam internetu i każde zdjęcie Piercea cieszyło. Mimo upływu czasu nadal go uwielbiam i tak już mi zostanie.

liliss

To miał być żart z tym śpiewaniem? Przecież Brosnan fatalnie to zaśpiewał, chyba nie masz słuchu koleżanko.

liliss

W imieniu wszystkich facetów oświadczam(chyba że ktoś zaprzeczy) że Brosnan:
To jedyny mężczyzna na świecie (oprócz G. Clooneya) który może się podobać facetom i nie znaczy to jeszcze, że jesteś pedziem. Taki wyjątek.