Mimo swojego wieku, nadal jest sexowny i pociągający, prawdziwy James Bond. Jego kreacja w Mamma Mia śmieszna, zwłaszca gdy śpiewa S.O.S xDD
Ach, cóż, muszę przyznać, że to mój ulubiony aktor. Sexi.. ^^'
Na początku też się śmiałam kiedy usłyszałam, a w dodatku zobaczyłam (xD), ale po wielokrotnemu obejrzeniu tego na YouTubie i słuchaniu zz płyty przywykłam do tego. ;D
Jest szczególnie sexy w reklamie kremu na zmarszczki L'Oreal... :D
A tak na poważnie - zgadzam się z Wami, jest świetnym aktorem, a głos też ma całkiem fajny. ;)
moze lubi kobiety o pelniejszych ksztaltach, nie przyszlo ci to do glowy??
bo podejrzewam, ze o to ci chodzi. ..chyba, ze po prosru kocha ja "mimo wszystko". uwierz mi - zdarza sie!
denne i plytkie z twojej strony.. zeby nie powiedziec, ze glupie!
Temat dość stary, ale tak mnie natchnęło po wczorajszym filmie z Brosnanem. Faktycznie nadal jest bardzo przystojny, mimo wieku. Ja nawet bym powiedziała, że teraz wygląda lepiej niż kiedys. On ma podobnie jak Sting, który też coraz seksowniejszy
a mi się bardzo podobał w filmie mamma mia , a szczególnie kiedy śpiewał , tak że o gustach się nie dyskutuje :)
Że czywiście jest przystojnym aktorem i zarówno nadaje się do roli jako Bond i jako jeden z byłych amantów mamy główenej bohaterki.
Jest bardzo przystojny i pociągający. Moja fascyncja Piercem zaczęła się gdy telewizja Wisła emitowała serial Detektyw Remington Steele. Był to już naście lat temu, zaczęłam wtedy też korespondować i wymieniać się artykułami z osobami które również uwielbiały tego aktora. Przez lata uzbierało mi się tych materiałow i mam je wklejone w zeszytach A4. W tamtych czasach nie miałam internetu i każde zdjęcie Piercea cieszyło. Mimo upływu czasu nadal go uwielbiam i tak już mi zostanie.
To miał być żart z tym śpiewaniem? Przecież Brosnan fatalnie to zaśpiewał, chyba nie masz słuchu koleżanko.