Piotr Adamczyk

Piotr Aleksander Adamczyk

7,4
48 584 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Piotr Adamczyk

Smutne, że wciska się go wszędzie, a to aktor słabszy chyba nawet od Żebrowskiego. Jego gra składa się - i tu do wyboru - albo patetycznie roni łzy, albo robi mdło "słodką" minę.
I to tyle, jeśli chodzi o "paletę" aktorską.
Nawet dłuższego komentarza mi żal.

look3

Co ty wypisujesz? Pamiętaj że jesteś na forum Piotra Adamczyka a nie jakiejś Teodorskiej. Ty widzisz co ty piszesz? Przecież ten aktor zagrał Chopina i samego JANA PAWŁA II !!! WIELKĄ POSTAĆ.Tej roli zazdrościło mu z pewnością wielu młodszych i starszych aktorów .I co to nie jest sztuka?
Ale widać jesteś fanką takiej Cichopek czy takich Mroczków co to rzeczywiście zagrali w wielu rolach. Te beztalencia bez szkoły aktorskiej wiodą prym a ludzie mają czelność krytykować aktora, który zagrał wielkich ludzi i to niejednokrotnie. Myślę że po prostu go nie lubisz, zazdrościsz mu(dorobku, ciekawych ról, kasy, popularności). Ale nie wyrażaj tego na forum bo to żałosne.

pablo19913

Nie powiedziałabym, że rola Chopina czy Jana Pawła II stanowi szczególnie silny argument w tej wymianie zdań... Nie nazwałabym Adamczyka beztalenciem - chociażby ze względu na świetną rolę w "Tangu" Mrożka. Ale nie uważam również, żeby był szczególnym objawieniem. Z pewnością role w filmach takich, jak "Testosteron" specjalnego kunsztu aktorskiego nie wymagają, nie każdy też nadaje się do gry w produkcjach tego sortu - ja Adamczyka widzę zdecydowanie w rolach dramatycznych.

pablo19913

A kogo obchodzi kogo zagrał, ważne, że zagrał słabo i tu się zgodze z look3, to słaby aktor, i filmy z jego udziałem są fatalne, nie da się tego oglądać, coś w stylu braci Mroczków.