Piotr Adamczyk

Piotr Aleksander Adamczyk

7,4
47 989 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Piotr Adamczyk
kamaz1983

Dokładnie !

kamaz1983

Niestety masz absolutną rację, popieram.

kamaz1983

Nie jestem wielbicielem talentu Piotra Adamczyka, ale chciałbym się dowiedzieć po czym poznałeś(-aś), że gra jak drewno 1?..
Poza tym: i co jeszcze "niecierpisz" ?

kamaz1983

Absolutnie zgadzam się z pierwszymi trzema użytkownikami. Adamczyk = drewno 1 ;-D

kamaz1983

Rozwaliło mnie to xD

lenka96

Ja bym jeszcze dodał trociny. Aktor nie umiejący umiejętnie grać, bardzo słaba dykcja, gestykulacja, oddawanie emocji sposobem mówienia i mową ciała... dlatego popieram - NIE CIERPIĘ typa. W dodatku ta mizerna aktorzyna jest wszędzie, strach otworzyć lodówkę

kamaz1983

Fakt, w filmach strasznie się męczy, ale w dubbingach jest dobry.Dostał ode mnie kilka gwiazdek głównie za dubbing w "Madagaskarze" i "Autach" :)

Ayla_72

Kurcze, a ja go bardzo lubię. Podoba mi się sposób w jaki gra. Uważam, że idealnie wczuwa się w postacie i potrafi oddać ich charakter.

kamaz1983

To chyba nie widzieliście go w teatrze. Wiadomo, nie jest tak rozdmuchiwany medialnie - szkoda, bo w teatrze Adamczyk jest fenomenalny. Dla mnie jest jednym z najzdolniejszych aktorów, a to że pojawia się w takich szmirach... cóż, aktor musi się pokazywać bo inaczej szybko zostanie zapomniany.

Yelli

A ja go nawet lubię, bardzo mi się podobał w filmach: "Karol - papież, który pozostał człowiekiem" i "Karol - człowiek, który został papieżem" . :)