Piotr Cyrwus

6,8
11 519 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Piotr Cyrwus

Przeciez P. Cyrwus to kompletna łamaga! Nie nazwalabym jego mezczyzna! A na dodatek brak talentu aktorskiego! Jak zobaczylam go w "Panu Tadeuszu" to myslalam ze nie przestane sie smiac. Wygladal przekomicznie i grał jak ostatni...nic dziwnego ze jego stala posadka to "Klan". Rysia gra idealnie bo na takiego wyglada....ehh...dla mnie kompletne dno!!

solaris2

A skąd wiesz idiotko? Znasz go? Widziałas go w Klanie i odrazu go utożsamiasz z Rysiem. Idź lepiej na dyskoteke tam są ludzie twojego poziomu.

Piotr_W_

Obrażać to Ty możesz swoich kolegów i koleżanki. Widać po Twoim wpisie, że brak u Ciebie kultury, dlatego w ogóle nie dyskutuje z Tobą. Ja mam swoje zdanie na temat tego aktora, a że się to Tobie nie podoba, to Twoja sprawa! Mam prawo, żeby wyrażać własne zdanie o nim!

solaris2

nikt w nim nie widzi talentu aktorskiego, jakbyś zdążyła zauważyć to każdy sie z niego naśmiewa

Bzdoniek

Widze, ze tu wszyscy sa nastawieni do siebie bardzo poztywnie..:/...przeciez napisalam, ze brak u niego talentu aktorskiego, wiec o co Ci chodzi? Ze zalozylam taki temat? To zle? :|

solaris2

Widze że napięcie narasta. Proponuje walke w błocie, zeby rozstrzygnąc kto ma racje....

solaris2

No właśnie nie wiem po co taki temat ...

Bzdoniek

kurde autorka tematu to nie ma kultury. zeby tak obsmarowac czlowieka. a co on jej zrobil
ja uwazam ze cyrwus jest jednym z najlepszych polskich aktorów i mysle ze tylko i wylacznie dla niego ktos tam moze kiedys rzucic okiem na klan. bo rola ryska jest naprawde kultowa. i wcale sie nie nasmiewam.