...i tak Go nie poznam!:(...życie jest okrutne i tyle..chociaż nic nigdy nie jest powiedziane..że nie:) Przemek poprostu ma to coś w sobie! ale dziewczyny apeluje nie słodżmy mu tak, bo nam się chlopak zepsuje...a szkoda by było ;)
Ale dlaczego miałabyś go nie poznać? Gdy go pierwszy raz zobaczyłam w MjM zaczęłam szukac informacji w internecie, a że nie było żadnego forum to stworzyłam własne. Wiem, że Przemek czasem tam zagląda i raz nawet napisał posta. To przecież człowiek taki sam jak my wszyscy.
...ja nie twierdzę, że Przemek nic nie odpisze..uważam jednak, że aktorzy mają swój własny swiat i mimo wszystko ciężko się do nich przedostać.. a co dopiero poznać! w sumie to się nie dziwię. Jakbym była też w jakiś sposób znana i miała własne forum to myślę,że też znalazłabym na nim niejednego mojego fana....tylko,że jak byłoby ich za dużo to pewnie nie zwracałabym już na nich uwagi!! sorrki, że to mówię, ale taka jest prawda! Taka osoba jak Przemek wcale nie musi odpowiadać dziewczynom np. na forum, których nigdy nie widział, bo wystarczą Mu pewnie fanki , które zna ze swojego otoczenia. Powiem więcej, że choć do pewnego stopnia jest to sympatyczne zjawisko to po pewnym czasie staje się to niezwykle męczące..ale pewnie tak mi się tylko wydaje..hehe.pa