i to ma być ten "przystojniak" db sobie! na żywo go nie widziałam, choć uczy się mojej szkole (magisterka?), ale już po zdjęciu widać że to nie żaden James Dean, jak pisze na jednym z portali... podejrzewam, że grać też nie umie, ale i tak spr tego nie będę, bo na 'm jak mamy dosc' nie bede lookac ;>
ja lubię go i uważam, że jest przystojny, ale strasznie sztucznie gra. może i jest zdolny, tak jak ludzie mówią, ale myślę, że powinien bardziej się wysilać w tej swojej "grze".
Ale on sam sie przyznał, że żadnej szkoły teatralnej nie skończył... ja uważam, że On się jeszcze uczy i wyjdzie na ludzi
co do tego czy jest przystojny czy nie to nie będę się wypowiadać, bo każdy ma swój gust
ale wybaczcie - jak się może wyrobić w tym wieku? nie ma kilkunastu lat, gwiazdy z niego nie będzie raczej
a już zupełnie nie zgadzam się z "argumentem", że mu czegoś zazdroszczę
przepraszam ale niby czego?
ten "argument" jest zawsze przywoływany gdy ktoś nie ma już nic do dodania, a usilnie stara się znaleźć (głupi) powód dla którego ktoś kogoś krytykuje... to tak jak z mandaryną, nie trawię jej muzyki, uważam że ona i jej wizerunek to w zasadzie kicz, i co? też jej zazdroszczę?
no dajcie spokój!
Ja na zywo go widzialam i widuje - co 2 tygodnie na zjezdzie w szkole. Nie wiem jakim jest czlowiekiem, ale wiem jedno. Smiac mi sie chce, kiedy widze ta "szopke"- idzie Cypryanski korytarzem a za nim wianuszek dziewczyn :/ Zalosne.
Jesli chodzi o urode- mi sie nie podoba. Ma jakas taka duza glowe ;)I jest straaasznie chudy.
Kwestia gustu ;)
Jak to ? On chodzi do mojej szkoły. Świetnie godzi sławe z nauką. Jest świetnym i uczciwym człowiekiem. Jak widać ma talent bo gra w serialach