Wystarczy wpisać jako login nazwę użytkownika, a potem byle co jako hasło - jeśli konto jest aktywne - pojawia się info 'błędny login lub hasło'. Jeśli jest zablokowane - pojawia się komunikat, że 'to konto zostało zablokowane'.
Więc nie bredź mi tu od rzeczy na temat jakichś tam kompetencji.
No na pewno zebrałbyś kilka osób, którym 'podpadłem', szkoda tylko, że te osoby to jedna i ta sama osoba, czyli ty, klaudia. Poza tym są dawno zablokowane, czyli niejaki black_bastard, pasikonik1977, 3xOG, funkadelic, kiki_zjada_guziki, killafornia, funkmachine, ashanti84, triple_x_OG i pewnie z kilkanaście innnych.
Poza tym, miotaj się dalej w swej bezsilności, śmieszne to jest.
myślę że nie przewidział że mu zablokują dwa konta na raz, będzie musiał poczekać 3 miesiące żeby mu limity minęły, więc na razie będzie spokój.
jakbyś podejrzewał kogoś to napisz w tym temacie, bo i tak tu nikt nie zagląda
data by się zgadzała i jeszcze ten typowy dla niego awatar, masz jakieś linki do jego postów? bo już nie można wejść w wypowiedzi.
Stara śpiewka:
http://www.filmweb.pl/film/Witaj+w+klubie-2013-657859/discussion/Gdyby+nie+Leto+ film+by%C5%82by+w+ulubionych%2C,2607324
Można wejść na jego profil i posprawdzać, co ostatnio oglądał - na bank będzie trollował w tematach dotyczących któregoś z nich.