No ja go w ogóle nie trawię. Widziałem kilka jego filmów ale po "Grindhouse Death Proof" stwierdziłem ze już nigdy więcej nie będę oglądać jego twórczości. Tylko mnie nie objeżdżajcie za to co myślę. Mnie Quentin Tarantino niczym nie zachwycił ale jeśli wg was on jest świetny to ja nic do was nie mam. Takie moje zdanie.
po jednym filmie stwierdzasz, że już więcej nie będziesz oglądał jego twórczości? szkoda. tak, jest świetny.
Do FritzTheCat - jeśli nie potrafisz się wypowiadać to nie powinieneś usilnie tego robić. Pozdrawiam. Z jednej powyższej wypowiedzi widzę, że ktoś mianował mnie znawcą filmów heeh mimo twoich spostrzeżeń quentintarantinofanie nie poczuwam się i nie napisałem tego wyżej, tak więc znawcą filmów nie jestem, a te jedynie oglądam w wolnych chwilach. Co do mojej wcześniejszej wypowiedzi - takie są moje odczucia i nie zmienię ich bo komuś się nie podobają. A do wszystkich kierujących złośliwe komentarze - dorośnijcie, bo to co sobą reprezentujecie nie świadczy o was najlepiej.
Jak po jednym filmie oceniasz reżysera, to ja mogę napisać, że Scorsese jest do dupy, SPielberg też... Brawo dziecko, za takie rozumowanie. A znawca był z ironią, jeśli jej nie wyczułeś, to ukazałeś nam swój poziom, który, lekko rzecz biorąc, jest bardzo mierny.
Hehee myślę, że za bardzo się przejmujesz x) miałem nadzieję, że jesteś kimś z kim można polemizować ale tekstem typu "Brawo dziecko" ukazujesz swoje szczeniackie zachowanie typowe dla kogoś kto nie potrafi prowadzić dyskusji. Dzięki tobie FILMWEB schodzi na psy i tu twój poziom jest znacznie niższy od mojego - tak uważam.
Przeczytaj ponownie mój pierwszy komentarz w którym to napisałem "Widziałem kilka jego filmów" tak więc nie wiem czemu ciągle próbujesz wpisać w moją wypowiedź tekstem, że "po jednym filmie oceniam reżysera", a z braku argumentów wypisujesz "Scorsese jest do dupy, Spielberg też" i innego typu głupstwa.
Nie mam szacunku do tego typu użytkowników. W tym miejscu kończę tę pseudo-dyskusję z tobą. Życzę Ci wielu ciekawych dyskusji, przemyślanych komentarzy, a na wszelkie pozostałe po prostu nie będę zwracać uwagi.
Pozdrawiam. :-)