Quentin Tarantino

Quentin Jerome Tarantino

8,9
44 613 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Quentin Tarantino

To,że grał jakieś epizody w swoich filmach nie znaczy,że ma prawo być w rankingu.

irish23_faurepavane

To chyba dlatego, że jego ocena odnosi się do wszystkich "funkcji" jakie odgrywał w filmach tzn. był reżyserem, aktorem itp. Faktycznie z jego "rolami" to 15 miejsce na dzień dzisiejszy jest trochę dziwne, na pocieszenie możesz sobie wziąć fakt, że 16 miejsce zajmuje Hugh Laurie (nie wiem jak się odmienia), który wykazał się właściwie jedną rola w karierze.

Qest13

No ja rozumiem.Dziwnie skonstruowane to jest.

irish23_faurepavane

Programiści pracujący nad konstrukcją Filmwebu nie przewidzieli czegoś takiego jak rozdzielone głosowanie względem działalności jaką zajmuje się dana osoba :)

użytkownik usunięty
irish23_faurepavane

ponieważ jest bardzo dobrym reżyserem i scenarzystą

To że jest bardzo dobrym reżyserem i scenarzystą nie znaczy, że jest dobrym aktorem i powinien znajdowac sie w rankingu na filmwebie. Tego wlasnie nie lubie, że robi sie szum kolo tych co graja w filmach wysokobuzetowych a tych naprawde utalentowanych nie zawsze grajacych w tamtych filmach sie nie zna i nie docenia

użytkownik usunięty
Dzoana95

To że jest za wysoko w rankingu aktorów nie znaczy że należy mu dawać 1/10

Aż taka ignorantką to ja nie jestem ;< Krótko mówiąc nie zasłużył na mój głos

1 dałem mu za aktora.To raczej z wkurzenia,że jest w tym rankingu.Za reżyserię dałbym mu 7/10.

irish23_faurepavane

epizody,ale za to jakie:)

saskialove

a ja tego chama i prostaka nie lubie za nic

użytkownik usunięty
irish23_faurepavane

Quentin Tarantino to przede wszystkim znakomity reżyser i scenarzysta i pod tym kontem należy go oceniać, a jeżeli ktoś go ocenia pod kątem aktorskim to misi mieć mocno nie po kolei w głowie.