Niestety honey bunny, ale to ty powinieneś się ogarnąć... To nie widza zwykłych userów, że jedna ocena rzutuje na wszystkie filmowe zawody.... ADMINISTRACJA nie ma niestety zamiaru tego poprawiać.
Ale jak ludzie oceniają go jako reżysera, to ocena ta liczy się do rankingu aktorów, scenarzystów, producentów i wszystkich innych rankingów w których jest taki Tarantino. Nie można ocenić go osobno jako aktora i osobno jako reżysera. Prościej się chyba nie da wytłumaczyć :)
mnie też ... Reżyser- owszem nieprzeciętny... Ale aktor? Są dziesiątki o niebo lepszy aktorów którzy są gdzieś,gdzieś daleko ...
Albo dalej nie rozumiesz, albo twój komentarz jest zupełnie bezsensowny. Zakładam, że jednak dalej nie rozumiesz. Ludzie oceniając Tarantino jako reżysera chcąc nie chcąc oceniają go również jako aktora, producenta itd. Filmweb udostępnia tylko jeden rodzaj oceny, tak więc jeśli sam oceniłeś Tarantino jako reżysera, oceniłeś go również jako aktora. Tarantino jako reżyser jest naprawdę dobry, a więc ma i wysoką ocenę za swe umiejętności reżyserskie. Niestety to automatycznie implikuje wysokie oceny we wszystkich rankingach jakich się znajduje.
Czyli np jeśli jest ranking montowców dźwięku, i jeden z nich (powiedzmy, że najlepszy) zagra marną rolę epizodyczną (co na FB) się liczy, i będzie dostawał same 10 jako montażysta dźwięku, to znaczy że jako aktor będzie w pierwszej 10?
Raczej tak. Istnieje jeszcze druga możliwość- jeśli oceniłeś osobę , to jej ocena wlicza się tylko do niektórych rankingów . Chodzi mi o sytuację kiedy masz ocenione filmy reżyserowane lub wyprodukowane przez Tarantino, to Twoja ocena osoby wlicza się tylko do rankingów reżyserów i producentów (wszystko może być jeszcze z pewnymi wagami- w zależności od twoich ocen filmów ). Przynajmniej ja bym to tak napisał;)
Oczywiście mogłoby być o niebo lepiej, ale chyba nie jest aż tak źle. A co do filmwebu- myślę, że to kiedyś poprawią. Trzeba im po prostu zwracać uwagę na takie błędy.
Nie dość, że jesteś nieogarnięty i nie rozumiesz gdy ludzie Ci coś tłumaczą, to jeszcze cham. Osobom takim, jak Ty, wstrętny trollu, powinni odbierać możliwość korzystania z Internetu. Wtedy świat stałby się lepszym miejscem chociaż dla internautów.
nie, nie miałem zamiaru wytknąć Ci błędu, tylko zastanawiam się co takie sformułowanie znaczy,ponieważ w słowniku nie funkcjonuje. rozumiem - weź, wziąć, weźcie. etc.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
Stanisław Lem.
serwus!
No właśnie nie jest to proste. Mnie naprawdę strasznie irytuje, że on jest w rankingu aktorów przed np. Gary Oldmanem. Dlatego ja się wstrzymuje od głosu. Może to i bez znaczenia ale nie będę już psuć do końca tego rankingu i zajmę się filmami .
Tarantino gra w swoich filmach dla beki, bynajmniej mam taką nadzieje bo jego poziom to "Pamiętniki z wakacji".