Quentin Tarantino

Quentin Jerome Tarantino

8,9
45 014 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Quentin Tarantino
JarekBestia

Niestety honey bunny, ale to ty powinieneś się ogarnąć... To nie widza zwykłych userów, że jedna ocena rzutuje na wszystkie filmowe zawody.... ADMINISTRACJA nie ma niestety zamiaru tego poprawiać.

Litr_na_dwoch

ranking jest aktorów. nie rezyserów, którym Tarantino jest genialnym

JarekBestia

Ale jak ludzie oceniają go jako reżysera, to ocena ta liczy się do rankingu aktorów, scenarzystów, producentów i wszystkich innych rankingów w których jest taki Tarantino. Nie można ocenić go osobno jako aktora i osobno jako reżysera. Prościej się chyba nie da wytłumaczyć :)

Aleksiss

Amen.

Aleksiss

komentarz dotyczyl rankingu aktorów. Aktor z niego zaden. Dziwi mnie jego wysokie miejsce

JarekBestia

mnie też ... Reżyser- owszem nieprzeciętny... Ale aktor? Są dziesiątki o niebo lepszy aktorów którzy są gdzieś,gdzieś daleko ...

JarekBestia

Albo dalej nie rozumiesz, albo twój komentarz jest zupełnie bezsensowny. Zakładam, że jednak dalej nie rozumiesz. Ludzie oceniając Tarantino jako reżysera chcąc nie chcąc oceniają go również jako aktora, producenta itd. Filmweb udostępnia tylko jeden rodzaj oceny, tak więc jeśli sam oceniłeś Tarantino jako reżysera, oceniłeś go również jako aktora. Tarantino jako reżyser jest naprawdę dobry, a więc ma i wysoką ocenę za swe umiejętności reżyserskie. Niestety to automatycznie implikuje wysokie oceny we wszystkich rankingach jakich się znajduje.

goof_8

komentarz dotyczyl rankingu aktorów. Aktor z niego zaden. Dziwi mnie jego wysokie miejsce

użytkownik usunięty
Aleksiss

Czyli np jeśli jest ranking montowców dźwięku, i jeden z nich (powiedzmy, że najlepszy) zagra marną rolę epizodyczną (co na FB) się liczy, i będzie dostawał same 10 jako montażysta dźwięku, to znaczy że jako aktor będzie w pierwszej 10?

Raczej tak. Istnieje jeszcze druga możliwość- jeśli oceniłeś osobę , to jej ocena wlicza się tylko do niektórych rankingów . Chodzi mi o sytuację kiedy masz ocenione filmy reżyserowane lub wyprodukowane przez Tarantino, to Twoja ocena osoby wlicza się tylko do rankingów reżyserów i producentów (wszystko może być jeszcze z pewnymi wagami- w zależności od twoich ocen filmów ). Przynajmniej ja bym to tak napisał;)

użytkownik usunięty
goof_8

Czy w naszym kraju nawet internet musi byc niesprawny?

Oczywiście mogłoby być o niebo lepiej, ale chyba nie jest aż tak źle. A co do filmwebu- myślę, że to kiedyś poprawią. Trzeba im po prostu zwracać uwagę na takie błędy.

goof_8

a żeby było śmieszniej, to Spielberg jest uwzględniony jako producent, a jako reżyser już nie.

JarekBestia

"weźta" ?

punks1989

no i co prostaku, myslisz ze wytknąłes mi błąd?
idz zwal sobi ekonia ze szczescia

JarekBestia

Nie dość, że jesteś nieogarnięty i nie rozumiesz gdy ludzie Ci coś tłumaczą, to jeszcze cham. Osobom takim, jak Ty, wstrętny trollu, powinni odbierać możliwość korzystania z Internetu. Wtedy świat stałby się lepszym miejscem chociaż dla internautów.

lijn

weśśśś

JarekBestia

nie, nie miałem zamiaru wytknąć Ci błędu, tylko zastanawiam się co takie sformułowanie znaczy,ponieważ w słowniku nie funkcjonuje. rozumiem - weź, wziąć, weźcie. etc.

punks1989

lóóóóóssss

JarekBestia

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
Stanisław Lem.

serwus!

JarekBestia

Ponieważ jest dobrym aktorem . Proste wytłumaczenie . Każdy ma inny gust .

jarek217921

No właśnie nie jest to proste. Mnie naprawdę strasznie irytuje, że on jest w rankingu aktorów przed np. Gary Oldmanem. Dlatego ja się wstrzymuje od głosu. Może to i bez znaczenia ale nie będę już psuć do końca tego rankingu i zajmę się filmami .

tynka_345

Tarantino gra w swoich filmach dla beki, bynajmniej mam taką nadzieje bo jego poziom to "Pamiętniki z wakacji".

JarekBestia

Ludzie czytajcie ze zrozumieniem. Autor postu to mistrz świata w czytaniu bez rozumienia :)))

mr_mat

dziekuje :)