Według mnie ludzie bez wykształcenia nie powinni mieć prawa do takiej roboty.
Nawet jeśli robią to tak świetnie, jak on? Zastanów się jeszcze nad tym stwierdzeniem ;>
hanba to Twoje wypowidzie wolisz by ktos z wykształceniem zrobił gówno niz ktoś bez wykształcenia coś dobrego zastanów sie co mówisz
Mam nadzieję, że nic już nie napiszesz. Według mnie ludzie bez rozumu nie powinni mieć prawa do takiej roboty.
A bez złośliwości - Quentin jest świetnym przykładem na to, że aby być artystą nie trzeba mieć dziesięciu fakultetów, wystarczy talent i wizja. Bez tego wykształcenie (akurat w tej dziedzinie) jest gówno warte.
Ty uważaj z takimi tekstami, bo -Zamówimy kilku czarnuchów, żeby tu przyszli i popracowali nad Tobą z obcęgami i palnikiem. Słyszysz, co mówię, buraku? Zrobimy ci z dupy jesień średniowiecza!- ;D
Ja chodziłem do szkoły ponad 20 lat, i nie będzie mi tu byle Quentin Tarantino w oczy dmuchał.
Niech najpierw skończy podstawówkę, a później się ze mną kłóći.
jak byś ty skonczyl chociaż podstawowke to bys zrozumial że niektorzy ludzie rodza sie z czyms takim jak TALENT ! nie szkola swiadczy o człowieku , a poza tym jego filmy nie są dla wszystkich QT ma swój własny styl...
i teraz wyszło dwuznacząco bo nie wiadomo czy nie gadasz z trollami też czy z ludzmi mojego pokroju ale tu cie mam drogi trollu ! ty mnie nie znasz a ja tylko patrząc na twoj glupi temat i nieuzasadnione logicznymi argumentami wypowiedzi moge stwierdzić że jesteś trollem , a troll to nic innego jak człowiek któremu się nudzi w życiu czyli taki typowy nolife
ale po co? zreszta ma juz prawie 50 lat, to juz za pozno na szkole, a poza tym pokazal juz kilka razy, ze ta szkola nie jest mu do niczego potrzebna
Dla samego faktu udowodnienia samemu sobie, że może. Ale istotnie to nie jest mu potrzebane. Zresztą o tym maturzyście to napisałam tylko po to żeby udowwodnić, iż nigdy na szkołę za późno nie jest. :)
Poza tym co to w ogóle za argument z tą edukacją? W dobie edukacji szkolnej w formie dobra publicznego jest ona tak naprawdę nic nie wartą podstawą programową. Edukacją jest życie, korzystanie z kultury, z informacji. To, że ktoś nie ma papierka nie znaczy, że jest niewyedukowany. Natomiast o kimś z tym poziomem argumentacji co Twój już śmiało można się pokusić o stwierdzenie "niedoedukowania".
Tarantino to dowód na to, że nie trzeba się uczyć rzeczy, które ci się w wiekszości nie przydadzą w życiu. Wystarczy talent, a on ten talent ma. Zresztą żeby reżyserować to trzeba się tego nauczyć, a on się tego nauczył. Jest dowodem na to że nie ilość tytułów tworzy z czlowieka kogoś tylko talent i orginalna wizja.
Cameron ma 'odpowiednie' wykształcenie ? Spielberg ma 'odpowiednie' wykształcenie ? Weź idź lepiej posprzątaj.
Cameron z wykształcenia jest fizykiem a to bardzo przydatne zwłaszcza biorąc pod uwagę rodzaj filmów których tworzy
Owszem jest. A Spielberg jest ? Kubrick był ? Hitchcock był ? Polański jest ?
NIE. Bo do tworzenia dobrych filmów służy tak samo wyobraźnia reżyserowi jak i fizykowi.
Ale jaja! I po co się kłócić i obrzucać obelgami? Nie można po prostu pewnych rzeczy przyjąć takimi, jakie są??? Nie podoba się twórczość? Nie pasują czyjeś filmy? Jest na to rada ... WYSTARCZY PO PROSTU NIE OGLĄDAĆ! Osobiście uwielbiam pokręcone i mega szalone kino Tarantino. Nie ważne czy reżyseruje czy produkuje czy pisze scenariusz. tam gdzie się pojawia zawsze wprowadza cząstkę swojej nieszablonowości. Poza tym chyba mamy demokrację i prawo wyboru? Nie przepadam za Allenem co nie oznacza, że ciskam na forach gromy w jego kierunku...
OTO MOJA 3:
1. UWE BOLL
2. Łukasz Karwowski
3. Ingmar Bergman
Tarantino nie doruwnóje w niczym zadnemu z tych reżyserów. Jest tylko marnym pionkiem który niemoże ruwnać się z takimi geniuszami jak uwe BOLL i ukasz karwoski.
Jedyny jego film ktury można obejrzeć to BATMAN.
TARanTInto jest strasznie przereklamowany i komercyjny, tak naprawde wynudziłam sie na tym seansie jak bardzo sie wynudziłam. 2/10 za ala paczino
trol trolwi przytakuje jakie to ŻAŁOSNE xD
sajonara pseudo pani obiektywnie oceniająca")
Jesteś złośliwą małpą,wiesz? To że zgadza się z kimś z kim ty się nie zgadzasz (i jest w mniejszości), nie oznacza wcale, że:
-jest trolem
-jej wypowiedź jest żałosna
Twoja wypoweidź jest poniżej poziomu.
a ty co obrońca uciśnionych czy co?według mnie jest trolem,prowokatorem i klakierem,a ty jak byś nazwała kogoś kto ocenił "Kac Wawa" 10/10 ten pseudo film shit totalny,bezczelną kalke dobrego filmu?a jeszli tobie podobał się "Kac Wawa" to współczuje.
To się potocznie nazywa ukryta manipulacja, ale mimo wszystko to tobie należy współczuć. Nikogo nie bronię, zwracam tylko uwagę na jaki taki poziom. A współczuć należy tobie, jeżeli oceniasz ludzi na podstaie tego co oglądali i jak to ocenili.
"A współczuć należy tobie, jeżeli oceniasz ludzi na podstaie tego co oglądali i jak to ocenili." jeszli myślisz myślisz że na podstawie tego oceniam ludzi to jesteś w błędzie,patrze bardziej na coś innego co tobie nie jest dane zobaczyć
"pseudo film shit totalny,bezczelną kalke dobrego filmu?a jeszli tobie podobał się "Kac Wawa" to współczuje."
Chyba nie potrzeba opatrywać tego komentarzem. Nie poprowadzę z tobą żadnej dalszej dyskusji. Pisanie "żal.pl" odstręcza mnie. żegnam.
A reżyser Władcy Pierścienia? Peter Jackson rzucił naukę już w wieku 17 lat. Tim Burton również miał niemałe kłopoty z nauką lub po prostu edukację stawiał o wiele niżej niż swoją twórczość. Wykształcenie mówisz? Talent jest o wiele ważniejszy i ty, który dwadzieścia lat poświęciłaś na rozwijanie swojej wiedzy... powiedz mi ile osiągnąłeś? I czy jesteś dzięki tym osiągnięciom teraz szczęśliwy?