Quentin Tarantino

Quentin Jerome Tarantino

8,9
44 618 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Quentin Tarantino

pan tarantino wcale siebie nie szanuje, stał się gruby jak mors, proszę o pokazanie jego aktualnego wizerunku

Schizofrenik_XXI_wieku

Obojętnie po roli w "Od zmierzchu do świtu" dla mnie na każdym zdjęciu wygląda obleśnie.. Za dobrze pasował do roli ohydnego gwałciciela..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Schizofrenik_XXI_wieku

Możecie mi pokazać jego dzisiejszy wygląd? :D

Schizofrenik_XXI_wieku

Właśnie dlatego nie zmieniajcie jego zdjęcia, wolę myśleć, że on nadal wygląda co najmniej tak jak na tym zdjęciu...

Karamba_2

Bredzicie. On jest zajebiście seksowny, nie ze względu na wygląd, lecz umysł i charyzmę. Jak dla mnie jeden z najseksowniejszych żyjących mężczyzn [cool]

sweet_anger

działa na ciebie aura, wypromowana przez media, gdyby nie był sławny, nie obejrzałabyś się na ulicy na niego ani na sekundę, a w klubie jakby do ciebie podszedł, zbyłabyś go jak komara

Schizofrenik_XXI_wieku

A możesz mi pokazać zdjęcie, które ukazuje, jak aktualnie wygląda?

PanBlond

http://upload.moldova.org/movie/directors/quentin_tarantino/thumbnails/tn2_quent in_tarantino_4.jpg

uśmiecha się jak grubas

http://www.amoeba.com/dynamic-images/blog/Charles/quentin-tarantino-exercising.j pg
też się uśmiecha jak grubas

http://www.contactmusic.com/pics/ma/quentin_tarrantino_310708/quentin_tarantino_ 2004018.jpg

Schizofrenik_XXI_wieku

No, przytył nieco, szybki hajs to może mu się w bańce poprzestawiało, ja go cenie za Pulp Fiction, Jackie Brown, Wściekłe Psy, Kil Bille są średnie jak dla mnie, nie mój typ. Btw, Ciebie Schizofrenik tez nie rozumiem, naprawdę uważasz, że wygląd tylko się liczy jak zarywasz to jakiejś dupci? Nie.

Schizofrenik_XXI_wieku

bez przesady, facet nie jest jakimś przystojniakiem, ale naprawdę ma coś w sobie co laski przyciąga, kobiety leciały na niego bardzo jeszcze jak pracował w wypożyczalni kaset wideo i tak sobie myślę, że ma coś facet w twarzy co przyciąga, nawet facetów intryguje i wydaje się charyzmatyczny.... bo rzeczywiście piękny to on nie jest, ale brzydki na pewno też nie jest...
polemizowałbym z tym, że żadna by się za nim nie obejrzała, ponieważ Tarantino wyglądał (jak był szczupły) przeciętnie, tak jak większość facetów (z tym że ma to coś w spojrzeniu, twarzy)... skoro by się za nim mało która obejrzała to znaczy, że za większością facetów na świecie kobiety by się nie obejrzały, bo Tarantino jest przeciętnie przy- czy też nieprzy- stojny, jak większość z nas. Oczywiście pisze od strony co mi się może w facecie podobać pod kątem nieseksualnym, tylko tak obiektywnie starając się go umieścić na takiej liście przeciętnych facetów (tylko, że on ma to coś i to nie jest sława, intelekt czy pieniądze) spojrzenie czy coś... takie fajne, pozytywne i przyciągające, przeciętny ale intrygujący zarazem.
No9 teraz to widzę, że się zaniedbał, ale wolno mu, nie nasza sprawa.

_mosquito_

Cholera...
A co do Tarantino, ma wzrok zboczeńca.
Pewnie na to laski lecą, Quentin wpada do baru patrzy na panne a ona już wie co się będzie działo za 5 minut.
Lecz trzeba przyznać że jest z niego sympatyczny facet i po mimu pary skromnych ról, bardzo dobry aktor.

sweet_anger

Szanowna Sweet_anger słyszałem o istnieniu różnych perwersji........ Ale żeby z Panem Tarantino........To już chyba jest przesada.
Pozdrawiam

użytkownik usunięty
Schizofrenik_XXI_wieku

Tarantino przedtem wygladal jak zboczek, a teraz wyglada jak tlusty zboczek, ale nie musi dbac o siebie bo kobiety i tak beda wlazic mu do lozka, wiec po co ma sie przejmowac?
A kobiety leca na niego dlatego ze jest slawny i ewentualnie lubia jego filmy, jakby nie zostal rezyserem to kazda by sie nim brzydzila

wypowiem sie jako kobieta. Tarantino nie jest przydki czy obleśny. Nie jest też Clooneyem :)
Ma coś w sobie i może się bez problemu podobać kobietom. CZy nie dba o siebie bo przytył??? A ilu z Was Panowie twierdzi, że o siebie dbacie, a mimo to brzuszki i policzki rosną :)

Dla mnie po roli w Od zmierzchu do świtu, to on już zawsze będzie miał w swoim wygladzie coś ze zboczeńca :) Ale i tak go lubię, a jego niektóre filmy wręcz uwielbiam :)

Schizofrenik_XXI_wieku

ten wzrok jest obłędny, a sam Quentin niezwykle seksowny, myślcie co chcecie ale zabiłabym za takiego faceta

Arebours

oj tam oj tam

jest sławny i wyobraźnia działa, a kobiety jak wiemyyy....

Schizofrenik_XXI_wieku

Pierwszy kontakt z filmami Tarantino: znienawidziłam go, potem go pokochałam, ale nigdy nie patrzyłam na niego jako na faceta do podobania aż do dzisiaj kiedy wybudziłam się ze snu z Quentinem w roli głównej ;) Jeśli chodzi o to dlaczego on się podoba kobietom to będzie to sława=władza ale tylko w małym procencie ;) głównym składnikiem jest dowcip, charyzma, geniusz i to niewyjaśnione "coś" ;)

Schizofrenik_XXI_wieku

To dlaczego jedne kobiety szaleją na punkcie obleśnego Tarantino a drugie wybierają przystojnego Brada Pitta ?

bleach

brad pitt to to samo, taka sama mentalność

Schizofrenik_XXI_wieku

Chodzi mi o to, że jest wielu bardzo przystojnych sławnych mezczyzn, a są też tacy jak Quentin. Dlaczego kobiety, ktróre patrzą na sławe i szaleją na punkcie jakiegoś gwiazdora bez względu na to jak obleśny jest, nie wybierają zamiast takiego Tarantino przystojnego Brada Pitta, który jest o wiele bardziej sławny ? Owszem to czy ktoś ma władze, sławe i pieniądze wpływa na ocene kobiety, ale na niektóre nie działa to tak bardzo jak właśnie charyzma. Twoja teoria się nie sprawdza, bo oczywiste jest, że nigdy nawet palcem nie dotkne Tarantino więc musze liczyć tylko na swoją wyobraźnie, a skoro chodzi tylko o sławe to po co katuje swoją głowe tym "obleśnym grubasem" skoro moge wybrać boskiego Pitta ? Odpowiedz jest prosta, Pitt nie ma tego co ma Tarantino i nie jest to sława czy kasa.

bleach

tylko wiesz, mogła byś to określić jakbyś go poznała, i jakbyś z nim pobyła, nie tylko na gali oscarowej ale ogólnie, i obiektywnie a nie "oł je to ten tarantinooo"
ja też mogę powiedzieć że super jest megan fox że jest dobra w łóżku, a prawda może być totalnie inna, leży jak kłoda i pod wastwą makijażu jest słabo.
ps. czytałem że brad pitt i johny depp ma na bakier z higieną, po prostu nie lubią się myć :)

użytkownik usunięty
Schizofrenik_XXI_wieku

A mi się wydaje, że powinieneś bardziej przejmować się własnym prywatnym życiem - przez takich jak ty sławni ludzie mają przerąbane bo wszędzie im zdjęcia cykają, bo jest popyt na takie nic niewarte ciekawostki z życia. Tarantino gruby, Pitt i Depp się nie myją. Tarantino ma kręcić filmy, a Pitt i Depp grać i tyle.

Jeszcze bym zrozumiał - facet jara się jakąś fajną aktoreczką, a kobiecie podoba się Tarantino (nieistotny powód), ale tutaj facet zakład temat w którym płacze, że Quentin przytył i wygląda obleśnie. Kogo obchodzi jak wygląda reżyser?! Albo czy aktor śmierdzi?

moje życie jest nudne i jestem zerem to się interesuje quentinem oł JEEE

użytkownik usunięty
Schizofrenik_XXI_wieku

Pomyliłeś mnie z kimś kogo to obchodzi

użytkownik usunięty
Schizofrenik_XXI_wieku

Znowu to zrobiłeś

użytkownik usunięty
Schizofrenik_XXI_wieku

Nie, nie obchodzi mnie to. Jedynie zadziwia, no i na początku bawiło ale od trzech Twoich komentarzy przestało. Zresztą jak każda kiepska pseudo ironia.

oł je, też się tym jaram

użytkownik usunięty
Schizofrenik_XXI_wieku

Na każdą krytykę reagujesz jak 5-letnie dziecko?

Schizofrenik_XXI_wieku

Dobrze, ale my teraz rozmawiamy nie o tym jak by to było spotkać się i stwierdzić który lepszy, tylko dyskusja jest na temat tego, że kobiety lecą na to czy ktoś jest sławny i że chodzi tutaj tylko o to, uwierz mi to nie jest takie proste i nie każdą kobietę kręci to samo. W dodatku nikt tutaj nie mówi o jakiejś prawdziwej miłości, o tym, że nie moge żyć bez Tarantino itd., a to że ma charyzme można stwierdzić bez poznawania się, to że jest dowcipny można stwierdzić po filmach, jest genialny ? tak, oglądam Pulp Fiction i widze. A to że przytył ? Co to za różnica, on zawsze z wyglądu był obleśny.