Oni nie zrozumieją, że to dupokracja i zagłosować może każdy lepszy człek. Zapominają też przy okazji, jak wiele jest trollów w internecie.
I co z tego? To znaczy, że musimy doceniać wszystko co nasze, a innych nie, tylko dlatego, że strona jest polska?!
I to z tego,że Smarzowski zasługuje na miejsce takie jakie ma i zacznijmy od tego,że w Polsce polskich produkcji się nie docenia tylko się pyta kto kogo okradł,żeby takie coś powstało.
Malkontenci tak pewnie robią, ale nie ja, chociaż nie ukrywam, że byłem zaskoczony współprodukcją Amber Gold filmu "Wałęsa. Człowiek bez idei". Przyznasz, że trochę to kontrowersyjne?
Wajda wycofał dofinansowanie jakie dał mu Amber Gold.Trochę to dziwne nie?Zresztą pierwsza myśl jaka Ci przyszła do głowy to Wałęsa?I bez idei chyba jesteś ty.
Już nie napisze o insynuacjach, bo to zwyczajnie nudne. Ludzie twojego pokroju przywykli do myślenia stereotypami i zmienić się tego nie da. Kto nie za Leszkiem, ten za PiS. To jest żałosne :)
Nic o mnie nie wiesz, bo myślisz stereotypowo. Jaki Twój Ruch? Z czym do ludzi, nawet słowem nie wspomniałem o Twoim Ruchu, Tusku i Kaczyńskim. Nie wyjeżdżaj mi z nimi. Nawet nie umiesz odnieść do tematu sprawy, tylko urządzasz osobistą nagonkę, którą coraz odpieram.