Dzisiaj 45 urodziny najlepszego reżysera na świecie, Quentina Tarantino! Życzymy mu więc wszystkiego najlepszego i kolejnych znakomitych filmów!!!
Ja także dołączam się do życzeń. I chciałbym żeby nakręcił film, który byłby poziomem nie odstającym od Reservoir Dogs i Pulp Fiction! Sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak! To dziś jest ten jeden z piękniejszych dni! Dlatego składam Tobie szczere życzenia: Żyj 200, a nie tylko 100 lat! Nie zmieniaj się, bo jesteś wspaniały. Twórz dalej, karm mnie swą piękną, bolesną niekiedy iluzją. Niech Twoja wizja trwa wiecznie. Nie zmieniaj się pod żadnym pozorem.
Wszystko, co mogę Ci dać to tylko moje uwielbienie i zachwyt. Pozwól mi Cię podziwiać... Ach!
Ja również życze 100 lat i coraz większej ilości filmów :P. Mam nadzieję, że zrobi jeszcze wiele arcydzieł.
Ech... to smutne, że rodzą się tacy ułomni ludzie jak gnatekadi. A jeszcze smutniejsze jest to, że moderacja na filmwebie śpi, bo zgłaszałem komentarze wyżej wymienionego użytkownika do usunięcia już wielokrotnie...
To smutne , że tak rzeczesz , albowiem narodziny nawet największego tępaka winny być wspaniałym wydarzeniem ..
Przynajmniej jego matka radości tyle miała ..
Widzę,że masz jakiś mój kompleks... Weź się kobito już nie pogrążaj, bo zrobiłaś z siebie takiego "dałna", że szkoda mi oczu na twoje idiotyczne posty....
Drzewka tak same spadają:P Trzeeba patrzeć po linii prostej od komenta:P W każdym razie to do tej kretynki, gantekadi...