Quentin Tarantino

Quentin Jerome Tarantino

8,9
45 014 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Quentin Tarantino

Dzisiaj 45 urodziny najlepszego reżysera na świecie, Quentina Tarantino! Życzymy mu więc wszystkiego najlepszego i kolejnych znakomitych filmów!!!

Tyler

Dołanczam sie do życzeń.100 lattttttttttttttttttttttttttttttttttt

pati2911

Ja również się dołączam;]

blablabla

100lat życzę ja;]

Tyler

Ja także dołączam się do życzeń. I chciałbym żeby nakręcił film, który byłby poziomem nie odstającym od Reservoir Dogs i Pulp Fiction! Sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tomili113

Milion lat, Mistrzu!!

Tyler

Tak! To dziś jest ten jeden z piękniejszych dni! Dlatego składam Tobie szczere życzenia: Żyj 200, a nie tylko 100 lat! Nie zmieniaj się, bo jesteś wspaniały. Twórz dalej, karm mnie swą piękną, bolesną niekiedy iluzją. Niech Twoja wizja trwa wiecznie. Nie zmieniaj się pod żadnym pozorem.

Wszystko, co mogę Ci dać to tylko moje uwielbienie i zachwyt. Pozwól mi Cię podziwiać... Ach!

jizz

czego można życzyć?
więcej, więcej i jeszcze raz więcej filmów :D

Tyler

Ja również życze 100 lat i coraz większej ilości filmów :P. Mam nadzieję, że zrobi jeszcze wiele arcydzieł.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
gnatekadi

aleee śmieszne ha ha ha ha ha ;p;p;p;p

gnatekadi

...

tyle mam ci do powiedzenia.

użytkownik usunięty
Tarantinka19

Ech... to smutne, że rodzą się tacy ułomni ludzie jak gnatekadi. A jeszcze smutniejsze jest to, że moderacja na filmwebie śpi, bo zgłaszałem komentarze wyżej wymienionego użytkownika do usunięcia już wielokrotnie...

To smutne , że tak rzeczesz , albowiem narodziny nawet największego tępaka winny być wspaniałym wydarzeniem ..

Przynajmniej jego matka radości tyle miała ..

andy_brandy

hehe Andy dobre dobre:D Wertyp, dzięki za wsparcie;)

użytkownik usunięty
Tarantinka19

Nie ma problemu, wszak z trollingiem trzeba walczyć :)

gnatekadi

Widzę,że masz jakiś mój kompleks... Weź się kobito już nie pogrążaj, bo zrobiłaś z siebie takiego "dałna", że szkoda mi oczu na twoje idiotyczne posty....

quentintarantinofan

że co?? to niby do mnie?!?!?!?

Tarantinka19

Naucz się czytać "drzewka"... To było do gnatekadi,czy jak jej tam:P

quentintarantinofan

sory, myślałam, że to do mnie. Trzeba było napisać pod jej komentem;p

uhh już myślałam;]]]

Tarantinka19

Drzewka tak same spadają:P Trzeeba patrzeć po linii prostej od komenta:P W każdym razie to do tej kretynki, gantekadi...

quentintarantinofan

qnatekadi chyba ..

W każdym bądź razie - i tak mam to w dupie ! Radzę brać ze mnie przykład ..