Naprawde genialny wieśniak (bez urazy dla mieszkajacych na wsi ale tu chodzi o taką metafore zebyscie sie nie czepiali ;) )... IQ 160, dobijający śmiech, zachowanie troche nie za bardzo poprawne (np. w 1994 gdy otrzymał złotą palme Cannes na pewne uwagi jednej osoby z widowni pokazał środkowy palec, w wywiadach zachowuje sie jakby go wypuscili z klatki itd.) Doda w jego ślady jakby szła ... ^^ a tak powaznie mowiac to mimo iz nie jest to typ do nasladowania w życiu publicznym to jednak reżyser z niego wybitny.. Uwielbiam jego filmy a taki Pulp Fiction jeden z moich ulubionych filmów i 10 za dokonania mu sie należy jak najbardziej. Jak ogladam jego filmy to nie mam watpliowsci ze te IQ jest prawdziwe lecz jego zachowanie jak Dody na poziomie max 70IQ. A że Dodzie w showbiznesie sie powodzi jak i Tarantinowi to jednak znak ze mimo zachowania sie jak debile mają poukladane w glowie zeby se życie ułożyć ;)
Znalazla sie fanka Dody... W showbiznesie sie powodzi, a to dobre :P na pewno wynika to z jej poziomu IQ
popieram wypowiedź powyżej. Poza tym... najpierw piszesz o Tarantino: "wieśniak" i porównujesz do Dody, a chwilę potem mówisz o nim "wybitny reżyser". O co Co chodzi?
Może po prostu energia go rozpiera. I taki ma styl życia. Chyba nic w tym złego?
a Ciebie do człowieka widze ;)
zarta sypnalem stylowego a wy takie debaty o mojej inteligencji prowadzicie ze zal sie to czyta ;D teraz na kolejna wypowiedz czekam jaaki to ze mnie znawca itd ;d dawajta kozacy ;-)
Hmm... coś w tym jest. Z regóły wielcy ludzie są ekscentrykami. Tak jakby chcieli się czymś wyróżnić. A może gdyby się nie wyróżniali nie byliby wielcy...hmmm. A może oni nie chcą się wyróżniać tylko muszą, bo tacy są? Podajcie mi jedną osobę którą zna cały świat, a okaże się, że w życiu prywatnym coś z nim nie tak. Np. Bill Clinton palił trawkę i jeszcze się przyznał :) , Lech Wałęsa ma problemy z polszczyzną. Są też negatywne przykłady jak Adolf H. czy Juzef S.
Także trochę broniłbym koleżanki.
Ale przypadłości tej nie wiązałbym ściśle z chamstwem. To tylko jedna z tych przypadłości.
Porównanie do Dody trochę nie na miejscu :/
Quentin Tarantino przeszedł do historii kina jako wybitny reżyser. Jego filmy są bardzo realne i prawdopodobne, postacie nie są przerysowane a ich dialogi nie trzymają się kupy, dlaczego ?
Bo to są prawdziwi ludzie a nie geniusze z IQ200, jak kwestia która jest akurat na temat fabuły ma jakąs zaczepkę to nagle zmieniaja temat "apropo...." to są najżywsze dialogi dlatego one są tak ważne w jego filmach. Z resztą nie wiem gdzie ty widziałes te jego wywiady, może tak zrobił, każda gwiazda zrobiła jakiś foch na czerwonym dywanie, Quentin jest bardzo inteligentym i bystrym człowiekiem, widząc twoje wypowiedzi mogę odnieśc wrażenie że to ty jesteś wieśniakiem a nie on, z resztą kto by uwierzył że to całe IQ Dody jest prawdą, przecież ta idiotka nie potrafi nawet porządnie skleic jednego zdania.
Tarantino to geniusz kina. Nie masz prawa pisać o nim że jest wieśniakiem.
I nie porównuj go do Dody bo Doda to osoba nie wychowana nie umywająca sie nawet do Quentina Tarantino.
W liście swoich ulubionych aktorów ma Pazurę, Lohan, Millera czyli prawdziwych wieśniaków. Kobieto. Zanim coś napiszesz to się zastanów. Obrażasz geniuszy kina, a sama nie wiesz czym jest kino
http://youtube.com/watch?v=cGHmtvWHZ2Q :) - minimalnie niedorozwojem pojechał (standard dody) na początku ale się ustabilizował ... był w szoku wiec macie jak go tlumaczyc
http://youtube.com/watch?v=BcnWRwqmEPs :P - śmiech odjechany.. doda sie chowa xD
http://youtube.com/watch?v=rspQYDvBYak - ponownie niedorozwoj z głupim śmiechem.. wpiszcie Tarantino w YOUTUBE i macie wyników potwierdzających słowa zalozyciela tematu =P
po za tym żałośni jestescie jak oceniacie użytkowników po tym co w ulubionych mają ^^ ja pier.ole..
no powiem Ci ze średnie przykłady podałaś/łeś... tu macie taki pierwszy lepszy z brzegu http://youtube.com/watch?v=IxSYgtoJ2ZU
tak na marginesie widzieliscie mnie nago ze płeć mi na kobiete zmieniliście?
Psychiczni ludzie jesteście. Porównujecie swoją idolkę Dodę(głupią i poje.aną szmatę) z mistrzem kina po jakiś filmikach z youtube'a. A jak ty byś się zachowała jakbyś dostała Złotą Palmę(co raczej ci nie grozi, patrząc po twoim durnym poście)? Gościu wyraził swoje emocje. A Doda jest głupią piz.ą(cytat z Kultu, o ile wiecie co to jest), która wstawiła sobie silikony i zmanipulowała swój test IQ(tak naprawdę ma 0). I wiecie co: Jesteście poje.ani i najlepiej wróćcie na forum swojej idolki.
averticika! Cześć trollu! Na ile postów założyłaś sobie to konto? Na jeden,tak jak przyuważyłem na twoim koncie? Trolle głosu nie mają. Pozdro.
czyli do mnie ^^
ps. nigdy nie napisalem ze ją lubie kur.a... wsztrzymaj sie wiec z wysylaniem mnie na jakies strony o niej:P \\
ps.2 zakoduj sobie w tym swoim wysokim IQ ze jestem chlopakiem :P
ps.3 czy ja cos przegapilem? od kiedy nowo zarejestrowaniu uzytkownicy nie mogą dawać głosu? moze wkur.ial ją jakis pacan ktory wszystkich jedzie bo cos nie tak spojrza na tarantina
ps.4 Szczerze mowiac ty jestes troche psychiczny. Czepiasz sie wszystkiego, oceniasz ludzi po ulubionych na kontach, jak ktos cos zlego na Quentina powie lub na jego tworczosc musisz oddac od siebie emocje z komentarzem ze to idiota i ze sie nie zna ^^...
ps. 5 to nie są jakies tam filmiki z youtuba tylko jego zachowanie nagrane i tam wrzucone :P Twoim zdaniem co? Ludzie pisza scenariusze do tych filmików? Po prostu Tarantino ma swoj świat i zachowuje sie jak idiota czasami... czasami bo idiota nie napisalby scenariuszu do Pulp Fiction - filmu ktorego nikt juz chyba nie pobije - Guy Ritchie coś probowal to Snatchem to Porachunkami lecz to jednak nie to co starsze PF powodujacy u mnie smutek za kazdym razem gdy sie konczy ^^. Podziwiam go za to chociaz nie ktorzy po jego filmach tez go oceniają jako idiote... a dla mnie idioci to własnie Ci co nie znając ludzi piszą o jego inteligencji i wlasnie nazywaja wszystkich do okola idiotami np. po zobaczeniu ulubionych na filmwebie lub powiedzeniu jakiegos zdania ktore jest przeciwne jego poglądom. Wiec kto tu jest poje.any..
i rzeczywiscie przesadzilem z porownaniem... Doda to idiotka totalna a Tarantino tylko chwilami ma jazdy.. mimo to zawsze obejrzę wszystko do czego przyłoży rękę.
To,że na ciebie wszyscy najechali to TYLKO TWOJA WINA! Piszesz jakieś pierdoły, bez najmniejszego sensu i starasz się potem udowodnić,że nie to miałeś na myśli. Skoro porównujesz Geniusza do pizdy, znaczy ją lubisz...
Sined, ten link który podałeś gdzie znajduje sie filmik jak Quent wyklina do reportera i go opluł wiesz wogule czego dotyczył, bo ja doskonale wiem, ponieważ czytałem o tym wiele razy:
Ten typ, który był tym reporterem napisał historię o jego tacie ubliżając mu i pisząc nie swoje sprawy, a Quentin zrobił mu przypał przy publice bo co ma sie opierdalać z takimi sku...elami
Wracając do ciebie to moge myślec że w wolnym czasie nie robisz nic innego jak wchodzisz na youtube i szukasz sobie jakis filmików gdzie Quent puścił jakis foch, gratulacje
co do ogolnego tematu to nie do konca sie zgadzam, to raczej nadinterpretacja zachowania QT. Moze owszem QT jest dosc ekscentryczny i nie do konca taktowny czasem, ale who cares jesli robi tak zajebiste filmy. poza tym to jednak tez czlowiek i tez ma prawo do ludzkich odruchow, nawet jesli jest nagrywany... no i generalnie to porownanie z doda to lekka przesada, T az tak obscenicznie i wulgarnie moim zdaniem sie nie zachowuje.
a co do klotni z quentintarantinofan to to jest juz lekka zenada... wniosklujac z jego wypowiedzi moge tylko powiedziec ze typ jest dosc ograniczony.
Ograniczony to jesteś ty i to mocno. Widać,że gramatyka to dla ciebie pojęcie abstrakcyjne, to dopiero zalatuje żenadą. Nie znać własnej gramatyki? Wstyd. Może chodź częściej do tej swojej podstawówki do której uczęszczasz już pewnie z 10 lat. Może pojmiesz,czym jest gramatyka.
ograniczonA(przyklad zlej odmiany czasownika przez osoby). Ciebie, Ty, Twoje piszemy z duzej ze wzgledu na kulture osobista... no i warto by sie zastanowic nad tym gdzie stawiamy przecinki....radze zastanowic sie tez nad skladnia swoich wypowiedzen,poniewaz zdecydownie moglaby stac na wyzszym poziomie, skoro masz ochote pouczac innych.no to tyle jesli chodzi o bezsensowne klotnie na temat polszczyzny, ktore oczywiscie nie maja zadnego zwiazku z watkiem...
niestety tym postem potwierdziles moje slowa. jesli nie masz nic wiecej do powiedzania tym lepiej, mniej zasmiecania forum... no i faktycznie tymi niesamowicie przekonujacymi argumentami udowodniles wszystkim, ze to ja jestem ograniczona, gratulacje.
ps. ciekawa jestem gdzie w moim poprzednim poscie popelnilam az tak zenujace bledy gramatyczne...(pyt. retoryczne, blagam nie odp.)
a wracajac do tematu chcialam jeszcze dodac, ze to, ze T jest wybitnym rezyserem nie wyklucza tego, ze mozliwe jest to, iz jest czasami zachowujes sie jak wiesniak, czego ja osobiscie nie moge stwierdzic bo go nie znam,a to co robi przed kamerami moze byc tylko gra...