ze gazeta Dziennik po kolekcji filmow Andrzeja Wajdy wyousci kolekcje pt. "Kino według Tarantino". Wie ktos moze cos o tym szerzej, zna jakies szczegoly???
szkoda ze sin city bedzie, bo to juz mam. No coz, nie bede mial calej kolekcji, bo nie bede kupowal tego, co mam. Oby byly wsciekle psy...na to czekam!
fanie quentina tarantino to przejdz sie do sklepu? albo wejdz na merlin.pl, moze w koncu zdobedziesz ten nieosagalny film
albo nie wyslij mi twoj adres to ja ci ten film podaruje, zal mi sie zrobilo, ze najwiekszy fan i znawca flmow tarantino nie ma kopi urodzonych mordercow (a tak przy okazji tarantino wolalby zeby ludzie nie kojazyli go z tym filmem) ale ty przeciez wiesz wszystko pozdrowienia
Spieprzaj dziadu. Nie będę kupował gównianego i drogiego wydania z merlin.pl,czy innego syfu internetowego. Chcę go ze sklepu,a takowy u nas nie występuje. A film i tak znam na pamięć,więc joke ci nie wyszedł,trolliku.
hmmm...to naprawde jetes wielki znasz ten film na pamiec...szkoda bo ja kupilem ten film w media za 39.99 no ale jezeli najwiekszemu fanowi i znawcy tarantino szkoda 4 dych na ten film (zajebiste wydanie) to jestes zalosny i zmien sobie nick (moze arnoldschwarzeneggerfan) bo takie cos to naprawde jest smiechu warte
Żałosny to jesteś ty. Ja po prostu się nie spotkałem z "Urodzonymi Mordercami". Coś się podpierniczył?? Udajesz,że znasz filmy Quentina,a pewnie gówno o nich wiesz. Spierda.aj dziadu.
to po raz kolejny gratuluje, znowu udowodniles ze jestes najwiekszym fanem i znawca tarantino, "jeszcze sie nie spotkalm z urodzonymi mordercami" (hah) skad ty mozesz wiedziec co ja wiem o filmach, na pewno wiecej niz ty a nie wpisuje idiotyzmow typu "Największy w Polsce znawca filmów Quentina Tarantino. Wiem o nich wszystko!!" smieszny jestes pozdrowienia
Dziś "Sin City" za tydzień "Jackie Brown" a potem nie wiem w jakiej kolejności: Pulb Fiction, 4Pokoje, Od zmierzchu Do Świtu, Kill Bill vol.1 i 2
AAAAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ale fajny tekst :D
cytuję - "Nie będę kupował gównianego i drogiego wydania z merlin.pl,czy innego syfu internetowego. Chcę go ze sklepu,a takowy u nas nie występuje"
hahahahhaha
Po pierwsze, o ile mi wiadomo Merlin to SKLEP (jeden nawet mieści się na mojej ulicy)
a po drugie co masz na myśli pisząc "takowy u nas nie występuje"?
chodzi ci o sklep? czy film?
hahha, ale miałem ubaw :D