moja kolezanka powiedziala mi, ze jestem nienormalna, gdy stwierdzilam ze podoba mi sie Tarantino.
Nie tyle, ze mi sie podoba, tylko moim zdaniem cos jest w tym facecie, ze pomimo tego ze ma urode oblesnego zboczenca, chamskiego, ordynarnego kmiota i seryjnego, niezrownowazonego psychicznie mordercy, to ma jakis blysk w oku, ktory sprawia ze nie mozna oderwac od niego wzroku.
Czy to tylko moje zdanie? Dziewczyny, tez macie podobne zdanie o jego wygladzie ?
Johnny mniej wybitny? Masz minusa.
A już chciałam Cię pocieszyć i napisać coś miłego na temat Tarantino.
w pierwszej chwili, nie wiedzialam o co Ci chodzi.
Pozniej jednak spojrzalam na to, co napisalam na swoim koncie.
I jest !
Pisalam to dawno, moj blad.
Nie jest mniej wybitny . :)
Hm...
Myślę, że QT pociąga wiele kobiet, może i nawet facetów xD... inaczej nie
osiągnąłby tak dużo.
Mi osobiście też się podoba, mimo iż wygląda jak Gargamel, coś w nim jest.
"...ma urodę obleśnego zboczeńca, chamskiego, ordynarnego kmiota i seryjnego, niezrównoważonego psychicznie mordercy..."
Zgadzam się z całym tym kwiecistym i poetyckim opisem...i jednocześnie, zgadzam się , że ma w sobie coś niezwykle pociągającego... Ale wiesz co to może być? Moim zdaniem jest geniuszem, obrzydliwie wręcz inteligentnym facetem i może to właśnie w nim jest najbardziej pociągające? Na tyle pociągające, by myśleć o nim jako obiekcie seksualnym:D He?
Mi również QT bardzo sie podoba! Nie wiem co jest w nim takiego pociagajacego ale odkąd obejrzałam "Od zmierzchu do świtu" to wpadłam w ogromny zachwyt nad jego talentem aktorskim, potem doceniłam go jako reżysera, a kiedy obejrzałam jego wszystkie filmy i inne z jego udziałem, uznałam że ma to coś. Nigdy nie widziałam w tym nic dziwnego, no bo to normalne, że facet podoba się dziewczynie ale sądze że moją uwagę najbardziej przykuły te oczy.