Quentin Tarantino

Quentin Jerome Tarantino

8,9
44 581 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Quentin Tarantino

moja kolezanka powiedziala mi, ze jestem nienormalna, gdy stwierdzilam ze podoba mi sie Tarantino.
Nie tyle, ze mi sie podoba, tylko moim zdaniem cos jest w tym facecie, ze pomimo tego ze ma urode oblesnego zboczenca, chamskiego, ordynarnego kmiota i seryjnego, niezrownowazonego psychicznie mordercy, to ma jakis blysk w oku, ktory sprawia ze nie mozna oderwac od niego wzroku.

Czy to tylko moje zdanie? Dziewczyny, tez macie podobne zdanie o jego wygladzie ?

krolowa_sniegu_2

Nie. Jest odrażającym geniuszem.

za krótki.

krolowa_sniegu_2

Johnny mniej wybitny? Masz minusa.
A już chciałam Cię pocieszyć i napisać coś miłego na temat Tarantino.

ginewar

w pierwszej chwili, nie wiedzialam o co Ci chodzi.
Pozniej jednak spojrzalam na to, co napisalam na swoim koncie.

I jest !
Pisalam to dawno, moj blad.
Nie jest mniej wybitny . :)

krolowa_sniegu_2

Hm...
Myślę, że QT pociąga wiele kobiet, może i nawet facetów xD... inaczej nie
osiągnąłby tak dużo.
Mi osobiście też się podoba, mimo iż wygląda jak Gargamel, coś w nim jest.

krolowa_sniegu_2

"...ma urodę obleśnego zboczeńca, chamskiego, ordynarnego kmiota i seryjnego, niezrównoważonego psychicznie mordercy..."

Zgadzam się z całym tym kwiecistym i poetyckim opisem...i jednocześnie, zgadzam się , że ma w sobie coś niezwykle pociągającego... Ale wiesz co to może być? Moim zdaniem jest geniuszem, obrzydliwie wręcz inteligentnym facetem i może to właśnie w nim jest najbardziej pociągające? Na tyle pociągające, by myśleć o nim jako obiekcie seksualnym:D He?

darpietrz

Inteligencja wabikiem? Owszem, gadzam sie w 100procentach ! ;))

krolowa_sniegu_2

Mi również QT bardzo sie podoba! Nie wiem co jest w nim takiego pociagajacego ale odkąd obejrzałam "Od zmierzchu do świtu" to wpadłam w ogromny zachwyt nad jego talentem aktorskim, potem doceniłam go jako reżysera, a kiedy obejrzałam jego wszystkie filmy i inne z jego udziałem, uznałam że ma to coś. Nigdy nie widziałam w tym nic dziwnego, no bo to normalne, że facet podoba się dziewczynie ale sądze że moją uwagę najbardziej przykuły te oczy.

15Ashley15

ja wlasnie podobnie, gdy obejrzalam 'Od zmierzcu.. ' zwrocilam uwage na niego, jako mezczyzne. ;D