Rachel McAdams

Rachel Anne McAdams

8,2
68 999 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rachel McAdams

z tym świetnym aktorem, Ryan'em Gosling'iem. Wiem, że grali razem w 'Pamiętniku' ale widziałam dużo ich wspolnych fotek z jakiś imprez i wyglądali na coś więcej niż dobrych znajomych .. :?

pani_racja

chyba są razem (widziałam jak na imprezie MTV sie całowali) troche mnie to zszokowało. ale to nie pierwsza para która sie poznała na planie filmu ;)

smerfetka

całowali sie bo wygrali nagrode mtv z najlepszy pocałunek. A poza tym pasuja do siebie

Sonia_2

ale oni się dosc czesto pokazuja razem :)

Nikki

slyszalam ze sa:)) bardzo sie ciesze:P:)):):):):)):):):))

Integra_2

ja tez, bo pasują do siebie. Fajnie by bylo jakby znowu nakrecili jakis film razem ;)

Nikki

ale zauwazcie ze rachel jest duzo starsza od ryana :)

lady_m4ry_J_

nie jest duzo starsza, są tylko 3 lata różnicy między nimi :)

Nikki

3 lata to nie duzo ;), sa razem bo ostatnio pojawily sie ich zdjecia jak calowali sie na zakupach i przytulali i takie tam :D a najfajniejsze jest to ze urodzili sie w tym samym szpitalu :D tylko ryan 3 lata pozniej :D

Kathryn

a gdzie widziałaś te zdjęcia???
ciesze się, bo bardzo do siebie pasują!!

pani_racja

z tego co wiem to sie spotykaja.
zauwazcie pewna prawidlowosc:
znowu nieco starsza partnerka i znowu poznana na planie wspolnego filmu ;)
tak przeciez bylo z Sandra :)
pozdrawiam

norting_

nie rozumiem o co ci chodzi??? jaka sandra?

Nikki

z Sandrą Bullock po filmie śmiertelna wyliczanka byli parą;)

pani_racja

Tak, są razem i sa szczęśliwi:) Jest dużo zdjęć w Necie i pokazują się razem i całują się prawie wszędzie:)

Klaudynka

juz sa chyba zareczeni przynajmniej tak piszą gazety bo Ryan kupował pierścionek

Bene

tez cos tak wlasnie czytalam, ze ryan kupowal pierscionek:) mam nadzieje, ze sie pobiora i beda zyli dlugo i szczesliwie (bez rozwodu):)

pozdrawiam:)

Integra_2

duzo jest zdjec w necie jak sie caluja:) przed chwila sprawdzalam:)

pani_racja

są razem bo sa stworzeni dla siebie ..fotek jest b.duzo choćby na oficjalnej stronie rachel ( http://www.rachelmcadams.org [www.rachelmcadams.org] ) z premier, filmów czy spacerów z psem. jak dla mnie najsłodsza para na ziemi.