Rachel McAdams

Rachel Anne McAdams

8,2
68 999 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rachel McAdams

Widziałem prawie wszystkie filmy z Jej udziałem i muszę stwierdzić, że to jedna z najpiękniejszych i najzdolniejszych aktorek ostatnich lat. Mam nadzieję, że wreszcie zostanie zauważona przez producentów i że będziemy mogli podziwiać Ją w kolejnych filmach. Ogląda się Ją z prawdziwą przyjemnością a po za niewątpliwym talentem aktorskim posiada chyba jeden z najpiękniejszych "uśmiechów".

MarCus_77

Bardzo piękna kobitka :-) Świetna rola w pamiętniku. Niezła w Red Aye. Ma w sobie to coś!!!(no i faktycznie uśmiech przepiękny) Bardzo ją lubię, nie mogę się doczekać jej następnych ról:-)

Kermitt

Usmiech przesliczny :) gra aktorska tez niczego sobie. Ale jej smiech w "Pamietniku" mnie rozwalil, myslalem ze padne... :D

ludi15

Śliczny uśmiech, ale rzeczywiście moment kiedy się śmieje w "Pamietniku" jest powalający ;)

MarCus_77

zgadzam sie stobą w 100 %. Rachel jest bardzo utalentowaną aktorką.

MarCus_77

też się zgadzam.
widziałam tez prawie wszystkie filmy z jej udziałem i naprawdę zdolna osoba:)
pozdrowienia dla fanów!:D

dydu

Również zgadzam się z powyższymi wypowiedziami. Czekam, aż dostanie role godną Oscara. (;

MarCus_77

Zgadzam się z wami:) Rachel jest naprawdę zdolna kocham filmy z jej udziałem:D:P Potrafi pokazać się jak powinno grać:D bardzo bardzo ją lubię:) jest świetna:D!!!:)