według was w którym filmie Rachel zagrała najlepiej?? Mi najbardziej podobały się Wredne dziewczyny, a wam??
Ja zdecydowanie obstawiam PAMiĘTNIK :) Była tam bardzo naturalna - szczególnie kiedy grała mlodziutką Allie.
Trudno wybrac miedzy Pamiętnikiem a Wrednymi dziewczynami bo w tym drugim doskonale wcieliła sie w postac wrednej Reginy ale w Pamiętniku takze była wspanaiała...Jednak stawiam na Pamiętnik(ambitniejsza rola).
Gorąca Laska , Pamiętnik , Wredne dziewczyny , Polowanie na druhny i Rodzinny dom wariatów . Pozdrawiam;)
widzialam tylko 'pamiętnik' i 'wredne dziewczyny', no dwie zupelnie inne role, ale bez zastanowienia wybieram 'pamietnik' ;)
ja widziałam jeszcze z nią red eye i polowanie na druhny. zdecydowanie najlepiej podobała mi się w Pamiętniku :D
Pamiętnik, Zaklęci w Czasie, Lucky Ones , Rodzinny dom wariatów i Wredne dziewczyny - każdą z tych ról zagrała świetnie, ostatecznie z tej listy wybieram Pamiętnik
1. Pamiętnik
2. Zaklęci w czasie
3. Wredne dziewczyny
4. Polowanie na druhny
5. Red Eye
6. Sherlock Holmes
7. Rodzinny dom wariatów
8. Gorąca laska
9. Szczęśliwy powrót
PS: Reszty filmów jeszcze nie oglądałem :)
,,Pamiętnik''...!Jeszcze ,,Red eye''...zresztą w komediach też super wypadła:)))
Przymierzam się do ,,Zaklętych w czasie''...pewnie po tym filmie tez będę zachwycona jak po najcudowniejszym ,,Pamiętniku''...:D
1. Pamiętnik
2. Zaklęci W Czasie
3. Wredne Dziewczyny
4. Polowanie Na Druhny
5. Rodzinny Dom Wariatów
6. Red Eye
7. Stan Gry
Reszty filmów nie widziałam.
Witam serdecznie moim zdaniem najlepszy film w ktorym zagrała najlepiej Rachel to ZAKLĘCI W CZASIE przepiekny film warto obejrzec . No i oczywiscie PAMIETNIK