Rachel McAdams

Rachel Anne McAdams

8,2
68 999 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rachel McAdams

Aktorka z niej żadna, dzieci na przedstawieniu szkolnym lepiej grają...Urodą też nie grzeszy...Ranking kobiet spada na pysk...Dobrze że ranking facetów jest prawie krystaliczny, tylko Ledger za wysoko, ale to można zignorować

Fruit_fack

Aktorka z niej żadna? Przecież to jedna z najbardziej utalentowanych aktorek młodego pokolenia. Rachel, to jedna z tych aktorek, które pewnego dnia zdobędą Oscara. Urodą nie grzeszy? To jedna z najpiękniejszych aktorek świata...

Fruit_fack

"Urodą też nie grzeszy"

Jesteś gejem czy może jaja sobie robisz?

Fruit_fack

Chyba jednak sobie jaja robi skoro nie potrafi dostrzec jej urody i tego jak dobrze potrafi zagrać...

magdaso

Nawet jeśli jest tak utalentowaną młodą aktorką to powinna być gdzieś koło setki, a nie na 8 miejscu. Co do urody to ona nie podoba mi się strasznie, ma taką wampirzą urode...

Fruit_fack

"wampirzą urodę"????! że co?

Fruit_fack

Dobre, tzn. ma dwucalowe kły i zionie trupem? :>

Fruit_fack

Ledger za wysoko? Widziałeś choć jeden film z jego udziałem? Jeśli żaden nie zrobił na Tobie wrażenia, to pewnie podszedłeś do nich zbyt wrogo nastawiony. Jest świetny, fenomenalny i wciąż nie mogę wyjść z podziwu dla jego roli Jokera - po prostu obłęd. Dziwię się tym, którzy nie doceniają jego talentu - może po prostu nie chcą...?

wi_de_lec

Ledger definitywnie ma talent. Nie widziałam "The Dark Knight", ale oglądałam "Brockeback Mountain". Z czytsym sumieniem mogę powiedzieć, że był to jeden z najlepszych aktorów młodego pokolenia. Był tam fenomenalny.

Wracając do McAdams, właśnie ejstem po obejrzeniu 10 filmu z jej udziałem "State of Play". Utwierdziłam się jedynie w przekonaniu, że jest świetna. Ona kiedyś zawojuje na Oscarach. Musi tylko dostać odpowiednią rolę.

Solarie

Do twojej wiadomości oglądałem kilka filmów z Ledgerem i bardzo lubię tego aktora, ale i tak jest troszke za wysoko...
Oglądałem z nim:
-Tajemnice Brockeback Mountain
-Mrocznego rycerza
-Zakochaną złośnice
-obłednego rycerza
-Braci Grimm
-Patriote

Fruit_fack

Twierdzisz, że 'troszkę' to według Ciebie na którym miejscy powinien być? Zgadzam się że Jokera zagrał rewelacyjnie - to tylko to było warte w tym filmie.

magdaso

Ja postawił bym go gdzieś około 18 miejsca, Lauriego wywałiłbym poza top 100. Napewno wyżej czyli około 20 miejsca postawiłbym Eda Harrisa...Pozdrawiam

Fruit_fack

Być może Lauri to głównie aktor jednej roli, ale świetnej kreacji w "DRH" nie można mu odmówić... Tylko czy osoba z dorobkiem jednego wybitnego serialu zasłużenie zajmuje tak wysokie miejsce...? Moim zdaniem - nie.

wi_de_lec

No właśnie o to mi chodzi:]
Hause na początku był nawet ciekawy ale zrobił się nudny...

Fruit_fack

ja pdole, ale sie ekscytujesz glupim rankingiem... wiadomo, ze chodzi w nim glownie o popularnosc, a nie o umiejetnosci, lub o dorobek. wyluzuj, stary.

tramwajaj

Ci którzy sądzą, że Rachel McAdams jest brzydka to są dziwni, bo to niezła laska

wieslaf16

Każdy ma inny gust...Ja sądze że Rechel to paszczur...

Fruit_fack

nie/ma/co/się/tak/denerwowac,to/tylko/ranking/filmweb.to/oczywiste/że/najwyższe/ pozycje/otrzymają/aktorzy/najbardziej/popularni,niekoniecznie/najzdolniejsi.-z/g óry/przepraszam/za/forme/tej/wypowiedzi.spacja/mi/nie/działa.

chibi_angel

Według mnie trochę za mało gra w filmach jak na 4 miejsce.

atagerka

Popieram to dobrze zapowiadająca się aktorka młodego pokolenia, ale jak na
razie to za mało na takie wysokie miejsce.

użytkownik usunięty
Fruit_fack

A opinię, że dzieci w szkole lepiej od niej grają też podtrzymujesz?
Bo takie porównanie nawet chwytem retorycznym trudno nazwać :/ "Paszczur" Sorry, ale tego typu wypowiedzi dyskwalifikują Cię jako dyskutanta. Bo można mieć własne zdanie, ale trzeba też je umieć wyrazić.

retorycznym trudno nazwać :/ "Paszczur" Sorry, ale tego typu wypowiedzi dyskwalifikują Cię jako dyskutanta. Bo można mieć własn

aaankaaa91

Wiem, że gusta są różne, ale...
Nie zgadzam się w 100 %
Według mnie jest bardzo dobrą aktorką. No i już zabłysnęła w takich filmach jak; Pamiętnik, Wredne Dziewczyny, Zaklęci W Czasie czy Sherlock Holmes. Dziewczyna na pewno jest z nimi kojarzona.
Dlatego też twierdzę, że rolę życia dzięki której się wybiła ma już za sobą.
Mam nadzieję, że w przyszłości zagra jeszcze w kilku tak dobrych filmach, jak te wymienione wcześniej przeze mnie.

Uwielbiam jej uśmiech :)

Sweeta

A co do jej urody to według mnie ładna dziewczyna z niej.