Aktorka z niej żadna, dzieci na przedstawieniu szkolnym lepiej grają...Urodą też nie grzeszy...Ranking kobiet spada na pysk...Dobrze że ranking facetów jest prawie krystaliczny, tylko Ledger za wysoko, ale to można zignorować
Aktorka z niej żadna? Przecież to jedna z najbardziej utalentowanych aktorek młodego pokolenia. Rachel, to jedna z tych aktorek, które pewnego dnia zdobędą Oscara. Urodą nie grzeszy? To jedna z najpiękniejszych aktorek świata...
Chyba jednak sobie jaja robi skoro nie potrafi dostrzec jej urody i tego jak dobrze potrafi zagrać...
Nawet jeśli jest tak utalentowaną młodą aktorką to powinna być gdzieś koło setki, a nie na 8 miejscu. Co do urody to ona nie podoba mi się strasznie, ma taką wampirzą urode...
Ledger za wysoko? Widziałeś choć jeden film z jego udziałem? Jeśli żaden nie zrobił na Tobie wrażenia, to pewnie podszedłeś do nich zbyt wrogo nastawiony. Jest świetny, fenomenalny i wciąż nie mogę wyjść z podziwu dla jego roli Jokera - po prostu obłęd. Dziwię się tym, którzy nie doceniają jego talentu - może po prostu nie chcą...?
Ledger definitywnie ma talent. Nie widziałam "The Dark Knight", ale oglądałam "Brockeback Mountain". Z czytsym sumieniem mogę powiedzieć, że był to jeden z najlepszych aktorów młodego pokolenia. Był tam fenomenalny.
Wracając do McAdams, właśnie ejstem po obejrzeniu 10 filmu z jej udziałem "State of Play". Utwierdziłam się jedynie w przekonaniu, że jest świetna. Ona kiedyś zawojuje na Oscarach. Musi tylko dostać odpowiednią rolę.
Do twojej wiadomości oglądałem kilka filmów z Ledgerem i bardzo lubię tego aktora, ale i tak jest troszke za wysoko...
Oglądałem z nim:
-Tajemnice Brockeback Mountain
-Mrocznego rycerza
-Zakochaną złośnice
-obłednego rycerza
-Braci Grimm
-Patriote
Twierdzisz, że 'troszkę' to według Ciebie na którym miejscy powinien być? Zgadzam się że Jokera zagrał rewelacyjnie - to tylko to było warte w tym filmie.
Ja postawił bym go gdzieś około 18 miejsca, Lauriego wywałiłbym poza top 100. Napewno wyżej czyli około 20 miejsca postawiłbym Eda Harrisa...Pozdrawiam
Być może Lauri to głównie aktor jednej roli, ale świetnej kreacji w "DRH" nie można mu odmówić... Tylko czy osoba z dorobkiem jednego wybitnego serialu zasłużenie zajmuje tak wysokie miejsce...? Moim zdaniem - nie.
ja pdole, ale sie ekscytujesz glupim rankingiem... wiadomo, ze chodzi w nim glownie o popularnosc, a nie o umiejetnosci, lub o dorobek. wyluzuj, stary.
nie/ma/co/się/tak/denerwowac,to/tylko/ranking/filmweb.to/oczywiste/że/najwyższe/ pozycje/otrzymają/aktorzy/najbardziej/popularni,niekoniecznie/najzdolniejsi.-z/g óry/przepraszam/za/forme/tej/wypowiedzi.spacja/mi/nie/działa.
Popieram to dobrze zapowiadająca się aktorka młodego pokolenia, ale jak na
razie to za mało na takie wysokie miejsce.
A opinię, że dzieci w szkole lepiej od niej grają też podtrzymujesz?
Bo takie porównanie nawet chwytem retorycznym trudno nazwać :/ "Paszczur" Sorry, ale tego typu wypowiedzi dyskwalifikują Cię jako dyskutanta. Bo można mieć własne zdanie, ale trzeba też je umieć wyrazić.
retorycznym trudno nazwać :/ "Paszczur" Sorry, ale tego typu wypowiedzi dyskwalifikują Cię jako dyskutanta. Bo można mieć własn
Wiem, że gusta są różne, ale...
Nie zgadzam się w 100 %
Według mnie jest bardzo dobrą aktorką. No i już zabłysnęła w takich filmach jak; Pamiętnik, Wredne Dziewczyny, Zaklęci W Czasie czy Sherlock Holmes. Dziewczyna na pewno jest z nimi kojarzona.
Dlatego też twierdzę, że rolę życia dzięki której się wybiła ma już za sobą.
Mam nadzieję, że w przyszłości zagra jeszcze w kilku tak dobrych filmach, jak te wymienione wcześniej przeze mnie.
Uwielbiam jej uśmiech :)