Jakie ona ma pochodzenie??? Kiedyś czytałam, że płynie w niej trochę krwi polskiej. Czy to prawda?? Pozdrawiam :-)
Podobno tak!! Pamiętam jak oglądałem Oscary 2006 (wtedy ona dostała statuetke za WIERNEGO OGRODNIKA) i Grażyna Torbicka wspomniała o tym, że jej dziadek pochodził z Krakowa!!
Pozdrawiam :)
Jej starym był Tewie Mleczarz, a jej starą Gołda Tencer!
...a źródło jej chłopa to najgorszy film od czasów wskrzeszenia łazarza!
Eee tam ,teraz każda gwiazda filmowa ma polskie pochodzenie... Uma Thurman, Juliette Binoche, a teraz Rachel Weisz. Nic nowego.
Nie zapominaj jeszcze o np. Chloe Sevigny ;] Tej znowu matka jest Amerykanką polskiego pochodzenia ;]
milcz, nie jestem fanem "narodu wybranego" ale jest Ona Żydówką Polskiego pochodzenia.
P.S. Polecam "Cud purymowy" z Danuta Stenką
ZGADZAM SIE!!! MILCZ MA PRAWO NAZYWAC SIE NAWET MOIM NAZWISKIEM ALE NIESTETY TAK NIE JEST JEST WSPANIAŁA!!!!
biorąc pod uwage jej urode i nazwisko oraz to, że jej dziadek pochodził z Krakowa wnioskuje iż na 100% jest żydówką...
tzn. jej dziadek jak mniemam musiał być żydem mieszkajacym w Polsce więc ona z tego tytułu ma żydowskie korzenie, na upartego można powiedzieć, że jest z pochodzenia polką :)... piękna kobieta :*
i co z tego, ze ładna jak żydówa??
Nawet jakby mi sie kładła do łozka to bym jej nie tknał, nie z tym pochodzeniem.
Zemszamciały rasista. A bo myślisz, że ty jesteś lepszy? Myślałam, że poglądy Hitlera są już dawno pogrzebane, ale widać, że się myliłam.
1. Super masz :P A jakby je praprapraprapradziadek był Żydem z ramienia swego wujka który miał ojca żyda też byś jej nie tknął? xD
2. No naprawdę, a ty jesteś boski, a ci z dużymi nosami są be, tak? ;D Nie nasza wina, że ich wiara im pozwalała się rozwijać, a nasza nie, nie wyżywaj się ksenofobie :P
Adrien Brody tez ma polskie pochodze;] jak dobrze pamietam to jego dziadek byl polakiem... i Żydem;]
pozdx
To fajne ma nazwisko ;D No nie, weź, nawet, kiedy ona by się urodziła w Polsce, w życiu bym się do niej nie przyznała ;P
A poza tym, jaka z niej żydówka - 85 woda po kisielu ;P
Ale może inaczej - kto nie ma polskiego pochodzenia? :>
Jesteś dziadkiem Paris?! Czyli to ty wprowadziłeś zwyczaj z biblią w każdym pokoju hotelowym... Rispekt!
Prawda jest taka, że ciężko dojść do tego kto jest żydem a kto nie jest . Ci co najwiecej kwiczą może sie okazac ze ich praprapraprapraprapraprapraprapraprapradziadek byl zydem i co ?
hmmm nie pozostaje im nic innego jak tylko sie zabić .
WYLUZUJCIE LUDZIE !