dziwie sie ze tak MAŁO komentarzy na temat taaaaaaak oryginalnego człowieka:(((((((((( osobiście niezbyt kiedys za nim przepadałam ale po zobaczeniu go na żywo........ludzieeeeeeeeee........... zakochałam sie !! on ma taka wewnętrzna magię, bijące światło.... bez końca oddaje sie swoim rolom... jest taki autentyczny....widać ze to nie kolejna aktorska marionetka na firmamencie polskich "gwiazd".... to naturalny..... zabójczy strzał w dziesiątkę.....
i małe pytanie do samego Rafała....: Jak Ci sie podoba kanapa w garderobie w Starej Prochowni? ja za nia szaleje....
Rafał
Wspaniały aktor, wspaniale gra. Nie widziałam go nigdy na żywo, ale mysle, ze niebawem wybiore sie do Warszawy, aby zobaczyc go na deskach tamtejszego teatru.
Niedawno miałem okazję oglądać go w teatrze, w "Darkroom"
Był po prostu GENIALNY i to w całym tego słowa znaczeniu.
Po wyjściu z teatru byłem po prostu zszokowany, przez jakiś czas nie mogłem wydusić z siebie ani slowa.
Widząc go na żywo utwierdziłem się w przekonaniu, że jest to nasz De Niro młodego pokolenia. Wiem, że to bardzo smiałe stwierdzenie ( jeszcze o nikim tak nie powiedziałem) ale tak uważam.
Jesli się mylę, niech mnie ktoś poprawi.