Rafał Mroczek

4,2
984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rafał Mroczek

Macie propozycje? Wg mnie M jak Miłość się nie skończy.
Może transfer do Klanu?

methiu2

Słyszałem, że mają rywalizować miedzy sobą o role w Hitmanie ... Muahaha

Xatras

No właśnie ja też, że chodzi o Hitmana 2. Jest tylko jeden problem.
Nazywa się Jason Stathman. Ale poradzą sobie z nim. Wyślą mu kasete
ze swoimi występami.

methiu2

Powstanie kolejna część M jak Mroczki, więc bezrobocie im nie grozi.

kolsol

Ja bym ich zobaczył chętnie w cyrku jako klauny albo coś....

Psyhe

czemu wy jestescie dla ludzi tacy wredni?!

meg4211

bo są nieinteligentni czyli głupi ...

Aniass_La_Ct

co ten chlopak wam zrobił? to ze on zagral m jak milosc a nie wy? ojojojojojojoj straszne. Mroczkom wyszlo w zyciu to musze byc dla nich wredny/a... co wy pierdolici*?

meg4211

beda dawac dupy w osrodkach emigracyjnych dla emigrantow z Ugandy

BTW podobno maja zagrac w kontynuacji rockego w 2009r., noszacej tytul
'rocky7 AKA mroczek against the mroczek'-powiem jeszcze tylko tyle ze stallone zdajac sobie sprawe ze nie ma wikszych szans konkurowac o glowne role z tymi dwoma wirtuozami, ograniczyl sie jedynie do roli epizodycznej; bedzie podoawal reczniki jednemu z mroczkow w walce koncowej przeciwko Ryskowi z Klanu.
Premiera ma sie odbyc w grudniu na Miedzynarodowym Festiwalu Filmowym w Wachocku, gdzie bedzie walczyc o 'Zlata pipe Sterej mroczkow'.

The New York Times

methiu2

Jeden z nich po zakończeniu M jak Miłość wyjedzie do Stanów. Tam będzie pracować na zmywaku w znanym amerykańskim barze ^ ^ Tam zauwazy go Steven Spielberg , który właśnie przyszedł na jednego ;p zaproponuje mu gre w czwartej części Parku Jurajskiego ^ ^ on po chwili się zgadza. Dostaję za tą role miliony. Kupuje porshe i wyjeżdża na Hawaje!
Tam przeżywa wiele burzliwych romansów o których pisze cały świat. Wraca do Hollywood. Na jednym z deptaków spotyka Roberta De Niro. Zaczynają wymieniac się swoimi pogladami o filmie. Mroczek opowiada mu o Polsce! Roberta zaczyna fascynowac polskie kino! Po pietnastu latach Mroczek wraca do Polski ze swoja 4 żoną i 7 adoptowanymi dziećmi. Dowiaduje się o kontynuacji M jak Miłość! Niestety! Rezygnuje z propozycji zagrania w niej ;(( Wszyscy jego fani na całym świecie popadają w depresje! Są zszokowani jego decyzją! Rozpoczyna się fala samobójstw. Niestety.
Nic już nie będzie tak jak dawniej!!!
Zostały nam już tylko powtórki o 18:10!!!! ;(((