Rafał Mroczek

4,2
985 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rafał Mroczek

Nie ma to jak "aktorzy" młodego pokolenia :/ Jak tacy mają był w przemyśle filmowym, to kinematografia wkrótce przestanie istnieć.

Ja kiedyś znałem kolesia, też miał mroczek na nazwisko i był tak sama zryty jak ten Rafał z braciszkiem. Nie no w sumie te bliźniaki do "M jak Miłość" się nadają, tam wszyscy talentem aktorskim nie grzeszą, więc chłopaki nie chcą być w tyle :D

Pozdrowienia dla wszystkich "fanów" tych dwóch "wielkich aktorów", którzy są przykładem dla "aktorów", którzy "grają" w serialu "W-11". :)

MobsterPL

hieheieihe zgadzam się z przedmówcą:) , napisałam podobnie o w-11 (serial dla wybitnych postaci, którzy wybitnie nie mają nic z AKTORSTWEM wspólnego)

MobsterPL

Ale przynajmniej mozna sie posmiac na tej stronie z tego jak szalone 12latki wzdychaja do swojego idola ;)

MobsterPL

hehe zajebiście powiedziane . Dobrze gadasz, ale jest faktycznie niezła łycha z tych postów,

MobsterPL

Nie rozumiem dlaczego oni maja tyle fanek? beznadziejni do kwadratu! czasami mnie przeraża polskie społeczeństwo i ich zachwyty nad aktorami jednego miernego serialu! nie wiem czy się śmiać czy płakać?

MobsterPL

Popieram :/ Ja w ogóle nie przepadam z apolskim konem i uwarzam że ono w calosci jest dnem, aczkolwiek to całe młode pokolenie z kastingów to ja w ogóle nie będe mowic co to jest bo dosyc się już nabluźniłam na ich temat:/