Rafał Mroczek

4,2
984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rafał Mroczek

Znalazłam dyskusję na temat Al Pacino i Mroczka, jest dużo ludzi którzy sądzą , że mroczek jest LEPSZY!!!
No błagam, to jakiś żart jak w ogóle można ich porównywać. Trzeba mieć serio problemy ze sobą, żeby tak sądzić. ;]

PuszKa789

trzeba miec problemy ze soba jesli sie w to wierzy. nie wiesz ci to zart?

staszek_peszko

Czytałeś?

PuszKa789

gdybym nie czytal to bym sie nie wypowiadal ;P

staszek_peszko

Ok w takim razie wychodzi, że nie mam poczucia humoru ;d

PuszKa789

albo ci ludzie nie znaja sie na aktorstwie i naprawde uwazaja Mroczka za lepszego ;)

staszek_peszko

HaHa wiedział, że to nie jest tylko żar! ;p myślę że oni na prawdę tak sądzą

PuszKa789

Ta dobry ten temat jest oni sprawiają wrażenie jakby w to wierzyli rly ciekawo kto im musk przeprał i nie na pewno nie mózg :)

KapralStolec

Rany, na tym forum naprawdę są prawie sami debile.

PuszKa789

to pewnie byli Ci co sie podniecaja "los numeros" "jak sie pozbyc cellulitu" i cala polska smietanka dennego kina majacego na celu przyciagnac mase do kina i zrobic pieniadze.

ogolnie ludzi nie oceniam ale jak ktos mroczka w ogole porownuje z aktorami swiatowej slawy to chyba nie powinien zabierac glosu w gdy mowi sie o filmie.

rwchall

Przecież to logiczne, że Mroczek gra dużo lepiej niż jakiś Pacino czy De Niro. Porównaj filmografię wszystkich tych panów i wtedy sie wypowiadaj, ok kolego? Wszyscy pamiętamy kultowe już teksty z filmów, w których grał Rafał, jak chociażby pamiętny "-Czy mogłabyś podać mi masło?", albo "Poczekaj, tylko umyję zęby". Absolutne 10/10 dla Rafała