Rafał Mroczek

4,2
985 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rafał Mroczek

Ostatnio ogladalam program Kuby Wojewodzkiego do którego właśnie Rafał był zaproszony. I moim zdaniem pokazał sie z bardzo dobrej strony i wydał sie naprawde sympatycznym facetem. Zabawny i miły jednocześnie. Przynajmniej na mnie zrobil takie wrazenie. Umiał sie zachowac i odpowiedziec na kazde pytanie calkowicie sensownie.

Nigdy za nim nie przepadalam jakos ale teraz go polubilam. Jedyne ale jakie do niego mam to to ze niestety jego gra aktoraska jeszcze nie jest jakas tam super no i troche denerwujacy jest fakt ze gra w "M jak milosc" bo gra tam juz chyba za dlugo. no ale wiadomo ze z serialu nie mozna tak po prostu zrezygnowac zwlaszcza jesli lubi sie tą robotę. Moze jak zacznie (jezeli zacznie) dostawac jakies inne propozycje do zagrania w filmach to troche sie oderwie od serialu.
zobaczymy jak bedzie.

w kazdym razie to calkiem sympatyczny gosc

:)

Fluorescent

Tak, ten sympatyczny drewniany ludek powiedział że może jeszcze nie jest takim aktorem jak De Niro, czy Pacino ale... Ludzie! co za palant. Ten gość, czy się śmieje, płacze czy denerwuje ma ten sam wyraz twarzy. Nie ma większego drewna jak on, no chyba że jego klon (też drzewo).

Feler_Lumpex

To są nieslubni synowie Tromasza Dedka. Takie jest moje zdanie. :P

Fluorescent

Guzik prawda !! :DD przedstawil nasze piekne miasto jaka wiocha czy cos :(( :P