Rafał Mroczek

4,2
984 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rafał Mroczek

Porównałbym go do Harveya Keitela , równie charyzmatyczna i neurotyczna osobowosc , nienaganny styl aktorski , wspaniała prezencja , niebanalna dykcja , no i ten ognisty temperament - swój chłop

Pignon

dobre :) właśnie przeczytałam ten post mojemu bratu. Uśmialiśmy się do łez :) Pozdro!

TASTy

Rozjebales mnie! Sorry, ze przeklinam, ale po prostu mnie rozjebales! Inaczej tego okreslic nie moge! Chyba nie przestane sie smiac!

Pignon

nie mam słów.... buahahahaha a jego braciszek to pewnie talent na miarę Marlona Brando, nie?

użytkownik usunięty
Canis_Lupus

To była ironia przecież, Pignon na wszelkie strony daje znać jak bardzo nienawidzi Mroczków.

BUUUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA AAAAAAAAAAAAAAAAAA koles mnie tez rozjebales :D:D:D:D:D:D 1111111111/10 :DDDD

Bugz

Ech wy, prostaki, chamy, gbury! W jakimż to kraju przyszło mi żyć? NIe potraficie docenić prawdziwego TALENTU jaki sam Pan Bóg dał temu rodzeństwu? Fakt, iż Marcinowi trochę więcej, ale Rafał nie zostaje daleko z tyłu, co to, to nie!
I uczcie się, dziateczki moje, jak smakować Sztukę.

Pignon

Cicho! Trafiliśmy na prawdziwego krytyka filmowego! Czapki z głów, padać na kolana i zawodzić : "Ooooo wielki Pignonie! Tyś nasz Guru a my prochem u twych stóp! Mów do nas nasz panie i władco! Mowa twa dla nas jak miód płynący a wargi twe jak bramy pól elizejskich" A, zapomniał bym! Codziennie rano, wieczorem i przed objadem po 50 razy powtarzać leżąc krzyżem: "Rafał Mroczek wielkim aktorem jest".

A na poważnie: beka koleś. Porównywać to "cuś" z Keitlem to jak zestawić mażącego po kartce niemowlaka z Rafaelem.

"równie charyzmatyczna i neurotyczna osobowosc , nienaganny styl aktorski , wspaniała prezencja , niebanalna dykcja"
N/C

"ognisty temperament"
Buahahahaha! Respekt. Moje dwutygodniowe skarpety mają większy temperament. Mroczek... to nazwisko na prawdę wiele mówi...

marcin_51

a kolega słyszał o czymś takim jak "ironia"????

marcin_51

Marcin...słów mi brak!

Nie wiem co powiedzieć...Czy Ty jesteś tak cholernie tępy, że nie widzisz, że gościu kpi sobie???

Wiesz co to ironia?? Sarkazm??

Chłopie, trochę polotu! Kolo podpuszcza i SPECJALNIE TAK PISZE O TYM PEDAŁKU!!! TO IRONIA!!!

Wszystko bierzesz tak dosłownie?

Pignon

Ok, ok, zejdźcie ze mnie łaskawie:) Wiem co to ironia, ale czytałem już tyle tematów tego typu choćby o takich Mroczkach i innych Cichopkach że jestem gotów uwierzyć we wszystko. Nie śledzę też karier innych użytkowników filmwebu żeby wiedzieć co kto o kim sądzi. Pozdro