Porównałbym go do Harveya Keitela , równie charyzmatyczna i neurotyczna osobowosc , nienaganny styl aktorski , wspaniała prezencja , niebanalna dykcja , no i ten ognisty temperament - swój chłop
Rozjebales mnie! Sorry, ze przeklinam, ale po prostu mnie rozjebales! Inaczej tego okreslic nie moge! Chyba nie przestane sie smiac!
To była ironia przecież, Pignon na wszelkie strony daje znać jak bardzo nienawidzi Mroczków.
BUUUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA AAAAAAAAAAAAAAAAAA koles mnie tez rozjebales :D:D:D:D:D:D 1111111111/10 :DDDD
Ech wy, prostaki, chamy, gbury! W jakimż to kraju przyszło mi żyć? NIe potraficie docenić prawdziwego TALENTU jaki sam Pan Bóg dał temu rodzeństwu? Fakt, iż Marcinowi trochę więcej, ale Rafał nie zostaje daleko z tyłu, co to, to nie!
I uczcie się, dziateczki moje, jak smakować Sztukę.
Cicho! Trafiliśmy na prawdziwego krytyka filmowego! Czapki z głów, padać na kolana i zawodzić : "Ooooo wielki Pignonie! Tyś nasz Guru a my prochem u twych stóp! Mów do nas nasz panie i władco! Mowa twa dla nas jak miód płynący a wargi twe jak bramy pól elizejskich" A, zapomniał bym! Codziennie rano, wieczorem i przed objadem po 50 razy powtarzać leżąc krzyżem: "Rafał Mroczek wielkim aktorem jest".
A na poważnie: beka koleś. Porównywać to "cuś" z Keitlem to jak zestawić mażącego po kartce niemowlaka z Rafaelem.
"równie charyzmatyczna i neurotyczna osobowosc , nienaganny styl aktorski , wspaniała prezencja , niebanalna dykcja"
N/C
"ognisty temperament"
Buahahahaha! Respekt. Moje dwutygodniowe skarpety mają większy temperament. Mroczek... to nazwisko na prawdę wiele mówi...
Marcin...słów mi brak!
Nie wiem co powiedzieć...Czy Ty jesteś tak cholernie tępy, że nie widzisz, że gościu kpi sobie???
Wiesz co to ironia?? Sarkazm??
Chłopie, trochę polotu! Kolo podpuszcza i SPECJALNIE TAK PISZE O TYM PEDAŁKU!!! TO IRONIA!!!
Wszystko bierzesz tak dosłownie?