ON POWINIEN MIEC 2,3 ALBO NAWET 1!!! KTO SIE ZGADZA ZE MNA ZE MROCZEK POWINIEN MIEC TAKA OCENE NIECH SIE PODPISUJE
i tak naprawdę w niczym nie zagrał oprócz telenoweli. Najżałośniejsze jest to że koleś się uważa za aktora.
Nie rozumiem tylko czemu ten mroczek ma większą średnią i ilość głosów od swojego brata? Ktoś mi to wytłumaczy? Czyżby ten miał więcej talentu?:P
Bo tamten Mroczek jeszcze w łonie matki zaabsorbował więcej talentu niż jego brat zanim podzielili się jajem ;)
Podpisuję się pod adresem założyciela. Dawać mu 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chyba cię po****** za przeproszeniem. On jest aktorem?? ma na swoim koncie serial, i starą baśń. to jest aktor?? Porównajcie sobie jego filmografię z innymi (prawdziwymi) aktorami
pierwsze miejsce o lol xD
cracz co ty opowiadasz Mroczek ze swoim talentem może mieć ocene 1 jak bedzie miał jakiś dorobek filmowy teraz to jest na minusie i koniec
Tak, ja sama byłam zdziwiona ich średnią. Jak na nich, to.. za wysoka. Osobiście dałam Rafałowi 1/10, gdyby było można, dałabym mniej. Marcinowi dałam 2/10. Ich naprawdę nie da się lubić.
Witam!
Co wy mówicie!
Moi kochani bracia moczkowie!
Lol:D
Zgadzam sie i podpisuje pod wszystkim:D
A aktorzy z nich jak z koziej dupy trąba...:/