Rafał Mroczek

4,2
985 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rafał Mroczek

ON POWINIEN MIEC 2,3 ALBO NAWET 1!!! KTO SIE ZGADZA ZE MNA ZE MROCZEK POWINIEN MIEC TAKA OCENE NIECH SIE PODPISUJE

użytkownik usunięty
cracz

Zgadzam się i podpisuję się oburącz i obunóż.

cracz

Ja się z Tobą nie zgodzę. Koleś, on nie powinien mieć "albo, albo", tylko aż 1!!

cracz

zgadzam się, kompletne beztalencie...

Lady_Whiskas

Faktycznie. Mroczek to beztalencie. Podpisuję się oburącz.

Lady_Whiskas

i tak naprawdę w niczym nie zagrał oprócz telenoweli. Najżałośniejsze jest to że koleś się uważa za aktora.

użytkownik usunięty
cracz

bezapelacyjnie sie zgadzam... dałam 1,bo niestety nie ma minusowych ocen:p

cracz

Zgadzam się całkowicie!!! Coś okropnego i on i jego brejdol...

cracz

Nie rozumiem tylko czemu ten mroczek ma większą średnią i ilość głosów od swojego brata? Ktoś mi to wytłumaczy? Czyżby ten miał więcej talentu?:P

barnaba

Bo tamten Mroczek jeszcze w łonie matki zaabsorbował więcej talentu niż jego brat zanim podzielili się jajem ;)

użytkownik usunięty
barnaba

bo tamten Mroczek ma więcej znajomych,którzy dają mu 10.:P

Podpisuję się pod adresem założyciela. Dawać mu 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

patrick_42

Jedno słowo: DREWNO! Podpisuję się oczywiście!!:)

Joasia16

jakie to miłe, gdy wszyscy forumowicze i forumowiczki się ze sobą zgadzają, nieprawdaż :)

Kamecha

Zgadza się ja jeszcze chciałem zwrócić uwagę na jego niezwykle bogaty dorobek artystyczny...

cracz

chyba cię po****** za przeproszeniem. On jest aktorem?? ma na swoim koncie serial, i starą baśń. to jest aktor?? Porównajcie sobie jego filmografię z innymi (prawdziwymi) aktorami
pierwsze miejsce o lol xD

MiLusiAP

cracz co ty opowiadasz Mroczek ze swoim talentem może mieć ocene 1 jak bedzie miał jakiś dorobek filmowy teraz to jest na minusie i koniec

cracz

proste, że się podpisuję.

[za krótki]

cracz

Byłam łaskawa i dałam mu 5. Może jeszcze się wyrobi... NIe wiem, nie znam się;)

cracz

Tak, ja sama byłam zdziwiona ich średnią. Jak na nich, to.. za wysoka. Osobiście dałam Rafałowi 1/10, gdyby było można, dałabym mniej. Marcinowi dałam 2/10. Ich naprawdę nie da się lubić.

Ple_Ple

Zgadzam sie dałem im 1 szkoda że ma taką średnią powinien mieć z 1,12

yQuQ

Witam!
Co wy mówicie!
Moi kochani bracia moczkowie!
Lol:D
Zgadzam sie i podpisuje pod wszystkim:D
A aktorzy z nich jak z koziej dupy trąba...:/

cracz

Mroczkowie sa beznadziejni.......
!!!!!!!