Znany i ceniony aktor Jan Nowicki bezlitośnie krytykuje na łamach dzisiejszego Faktu braci Mroczków.
To jest bylejakość. I nie wolno tego nazywać aktorstwem - mówi Nowicki o talentach znanych bliźniaków-pokemonów. Przez takich "artystów" ludzie przestają rozumieć, kim są Trela, Holoubek czy Gajos. W przypadku braci Mroczków nie ma mowy nawet o aktorstwie, bo to nie jest w ogóle związane z aktorstwem! To jest bycie w serialu, w którym znakomicie każdy by się odnalazł.
Kiedy taka popularność spada na studenta politechniki, to jest istna komedia - dodaje Nowicki. Gwiazdą to był Marlon Brando. A aktor serialowy może być co najwyżej gwiazdą serialową.
Nowicki wspomina też swoje spotkanie z Mroczkiem:
Niedawno na rynku w Krakowie spotkałem jednego z panów Mroczków. Przechadzał się w towarzystwie ochroniarza. Nie wytrzymałem, podszedłem i zapytałem: Panie, czy pan żartuje, kto tu będzie pana zaczepiał? Odpowiedzi nie było.
ehehehehehehheh nie wiedziałem ze te pajacyki maja takie osobie mniemanie eheheheh gwiazdy od siedmiu boleści
mnie też to ich gwiazdorstwo dobija. OK mogą sobie grac w tym serialu w sumie wisi mi to bo oglądac tego nie muszę, jeśli jest grupa ludzi którym mroczki imponują to niech sobie grają w tym nawet i 20 lat. Nie rozumiwm jednak jakim cudem wszędzie ich pełno. Taniec z Gwiazdami, Bezludna Wyspa, Mój pierwszy raz, Rozmowy w Toku, Śpiewające fortepiany, Wojewódzki, Majewski-coś pominąłem? czy na prawdę tak niewiele trzeba żeby w tym kraju zostac gwiazdą showbiznesu nr.1?
heeh nie oglądałem zadnego zwyżej wymienionych głupottaniec z gwiazdami rozmowy w toju itp...... to bajeczki dla naiwnych a tvn to dno..
w sobote czy w niedziele nie ma co oglądac bo te marne programy puszczają,,a jak juz kur.. jakis film pószczą to przerywają co 10 minut reklamami i reklamują te zasrane taniec gwiazdami czy rozmowy w toku
Czytałem to i brawa dla Nowickiego za odwagę. I ma rację bo on kurwa całe życie harował aktorsko na nazwisko i prawie nikt go nie będzie pamiętał, a przyjdą takie wieśniaki tu zatańczą, pokażą żenujący poziom ''gry aktorskiej'' i już kurwa popularność. I to mnie boli. Taki mroczek za to, że se na jeden dzień zdjęciowy wyjdzie kręcić to dno dostaje ok. 3000 zł. ZA CO ??? Mniejmy nadzieje, że wkońcu M jak miłość zdejmą z ekranu, albo zakończą go kręcić i gwizdka Mroczków wyblaknie.
h**e
Przecież to cioty,wogule polskie gwiazdy to cieniaki,politycy.
Co się w tym kraju dzieję to przechodzi ludzkie pojęcie.W tym kraju nie dadzą dużo zarobić jedynie z 1000 zł,nie dziwię się że ludzie z tąd wypiepszają na zachód.
Nie przepadam za Mroczkami, ale Nowickiego nienawidzę... Jest przeraźliwie zarozumiały, jakiś taki sztywny i sztuczny, wydaje mu się że jest wielką gwiazdą, normAlnie większą o Roberta De Niro czy Dustina Hoffmana.
A co do Mroczków, o wiele, wiele gorszy od nich jest Kuba Wesołowski...