Rafał Mroczek

4,2
981 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rafał Mroczek

Znany i ceniony aktor Jan Nowicki bezlitośnie krytykuje na łamach dzisiejszego Faktu braci Mroczków.

To jest bylejakość. I nie wolno tego nazywać aktorstwem - mówi Nowicki o talentach znanych bliźniaków-pokemonów. Przez takich "artystów" ludzie przestają rozumieć, kim są Trela, Holoubek czy Gajos. W przypadku braci Mroczków nie ma mowy nawet o aktorstwie, bo to nie jest w ogóle związane z aktorstwem! To jest bycie w serialu, w którym znakomicie każdy by się odnalazł.

Kiedy taka popularność spada na studenta politechniki, to jest istna komedia - dodaje Nowicki. Gwiazdą to był Marlon Brando. A aktor serialowy może być co najwyżej gwiazdą serialową.

Nowicki wspomina też swoje spotkanie z Mroczkiem:

Niedawno na rynku w Krakowie spotkałem jednego z panów Mroczków. Przechadzał się w towarzystwie ochroniarza. Nie wytrzymałem, podszedłem i zapytałem: Panie, czy pan żartuje, kto tu będzie pana zaczepiał? Odpowiedzi nie było.

ehehehehehehheh nie wiedziałem ze te pajacyki maja takie osobie mniemanie eheheheh gwiazdy od siedmiu boleści

konrii_2

mnie też to ich gwiazdorstwo dobija. OK mogą sobie grac w tym serialu w sumie wisi mi to bo oglądac tego nie muszę, jeśli jest grupa ludzi którym mroczki imponują to niech sobie grają w tym nawet i 20 lat. Nie rozumiwm jednak jakim cudem wszędzie ich pełno. Taniec z Gwiazdami, Bezludna Wyspa, Mój pierwszy raz, Rozmowy w Toku, Śpiewające fortepiany, Wojewódzki, Majewski-coś pominąłem? czy na prawdę tak niewiele trzeba żeby w tym kraju zostac gwiazdą showbiznesu nr.1?

lukasz_8910

heeh nie oglądałem zadnego zwyżej wymienionych głupottaniec z gwiazdami rozmowy w toju itp...... to bajeczki dla naiwnych a tvn to dno..
w sobote czy w niedziele nie ma co oglądac bo te marne programy puszczają,,a jak juz kur.. jakis film pószczą to przerywają co 10 minut reklamami i reklamują te zasrane taniec gwiazdami czy rozmowy w toku

lukasz_8910

Pominołeś Show!time na polsacie, który wygrał Marcin...

konrii_2

Czytałem to i brawa dla Nowickiego za odwagę. I ma rację bo on kurwa całe życie harował aktorsko na nazwisko i prawie nikt go nie będzie pamiętał, a przyjdą takie wieśniaki tu zatańczą, pokażą żenujący poziom ''gry aktorskiej'' i już kurwa popularność. I to mnie boli. Taki mroczek za to, że se na jeden dzień zdjęciowy wyjdzie kręcić to dno dostaje ok. 3000 zł. ZA CO ??? Mniejmy nadzieje, że wkońcu M jak miłość zdejmą z ekranu, albo zakończą go kręcić i gwizdka Mroczków wyblaknie.
h**e

Stolaz

Przecież to cioty,wogule polskie gwiazdy to cieniaki,politycy.
Co się w tym kraju dzieję to przechodzi ludzkie pojęcie.W tym kraju nie dadzą dużo zarobić jedynie z 1000 zł,nie dziwię się że ludzie z tąd wypiepszają na zachód.

konrii_2

Nie przepadam za Mroczkami, ale Nowickiego nienawidzę... Jest przeraźliwie zarozumiały, jakiś taki sztywny i sztuczny, wydaje mu się że jest wielką gwiazdą, normAlnie większą o Roberta De Niro czy Dustina Hoffmana.
A co do Mroczków, o wiele, wiele gorszy od nich jest Kuba Wesołowski...

konrii_2

Myślę, że w tym biznesie powinien szanować się każdy. Nowicki zkrytykował nawet Gajosa. Taki z niego zarozumiały człowiek. Myślę, że jego nienawiść do Mroczków jest spowodowana przez to, że faktycznie zapomia o nim zapomina świat gdy Ci są na topie. Gdyby był sławny to by sie nie odzywał.