Drażni mnie w każdym filmie, jakim występuje. Czy to KKHH, czy KKKG, czy Chalte Chalte. Jestem na nie.
Zamiast krytykowac najpierw ogladnij wiecej filmow z Ranii a nie tylko 3 . A w KKKG Rani grala tylko chwile, wiec jak może Cie draznic?
Ja tam akurat ją bardzo lubię...więc nie potrafię do końca tego zrozumieć...Ale wytłumacz dlaczego cię drażni? Moje być na moim blogu...
Ja polecam Veer-Zaara. Cudowna rola. I jak juz ktoś tu już wymienił Blacka... mistrzostwo.
Pozdrawiam:)
Blacka nie widziałem, za to właśnie skończyłem Rebelianta, niezłe, Rani bardzo dobra. I naprawdę radzę obejrzeć więcej filmów z nią, mi też po K3G nie została w pamięci za bardzo... Ale już po Hum Tum, Veer-Zaara, Bunty aur Babli, KANKu owszem :))))
Świetna aktorka, piękna kobieta - czego chcieć więcej?
Pozdrawiam
babul nie ogladaj... ja bym nie polecala. znudzilam sie bardzo szybko...
Za to polecam: bunty aur babli, yuva i KANK, nie za dzuo jej w Veer-Zaara ale tez dobrze zagrane.. podobala mi sie tez w mujhse dosti karoge i w Saathiya, ale to juz pozniej :P wszytsko w swoim czasie ;)
w KKHH i chalte chalte tez mi sie nie podobala ;)
wedlug mnie rani mukherjee to swietna aktorka... w sumie po KKKG nie utkliwa mi w pamieci, bo byla tam raptem przez kilkanascie minut filmu, wiec to nie jest w sumnie wielka rola... ale w BaB grala po prostu cudownie... oraz veer-zaare,... to naprawde cudowna cudowna cudowna rola... chociaz przyznam szczerze, ze ogladalam juz bonnie i clyde'a, wiec BaB byl takim bardziej hinduskim plagiatem... ale w Bonnie i Clyde nie bylo cud piosenki Nah Balyie:PP