Rani Mukerji

8,5
3 183 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Rani Mukerji

Wzywam bardziej zorientowanych w temacie na pomoc. Nie wiem czy się pogodziły ale od 2005 trwała zimna wojna pomiędzy Rani i Aishwaryią Rai, podobno poszło o coś na planie Chalte Chalte, ale dokładnie nie wiem. Zrozumiałam tyle że Salman Khan, ówczesny facet Ash wparował na plan i zrobił okropną rozróbę, i od tego się ponoć zaczeło.

Na Rani jest obrażona także część obsady KANK, o to że nie pojawiła się na premierze filmu w Toronto na festiwalu, a także że odcieła się w okresie promocji filmu od mediów.

To co mnie najbardziej zaskoczyło to że Rani jest do tego stopnia pokłócona z Saifem Ali Khanem (!) z którym przecież była w trakcie kręcenia Ta ra rum pum że oboje poprosili o zameldowanie w odrębnych kotelach, tak by ich spotkania ograniczały się tylko do planu filmowego, boje się pomyśleć jaki to mogło mieć wpływ na film, ale to przeciez dwoje profesjonalistów. Nie wiadomo o co im poszło.

Gdyby ktoś dysponował info uzupełniającym byłabym wdzięczna. Pozdrawiam :)

Luana

Skąd ty masz tyle informacji? Ja także chciałabym wiedzieć coś więcej na ten temat...

Luana

Tak Salam Khan zrobił wielką awanturę i to chyba nawet SRK czy ekipie i Szaruczek się wkurzył wywalił Ash z Filmu Chalte Chalte i tą role dostała Rani, wiec Ash się wkurzyła na nią... A nie lubią się też dlatego że Ash jest zazdrosna o swojego obecnego męża po tym jak wszyscy mówili jaka to chemie widać miedzy Rani a Abim w Bunty i Babli i innych filmach...

Tak to prawda nie zjawiła się i nie promowała filmu (a SRK, Abhi, Prity i Amit zasuwali i promowali a ona nic) wiec mieli powód by sie obrazić...

O tym nie słyszałam... Rani ogólnie w Indiach ma nie zaciekawą opinie po tym jak przez nią , jakiś reżyser (z miłości) rozwodzi sie dla niej (co w Indiach źle jest odbierane)...

joli

z tym reżyserem chodziło o aditiyę choprę czy jak to się tam pisze... czytałam w filmfarze styczniowym :D

Luana

NO i dlatego też Rani nie została zaproszona na ślub Ash i Abiego :/ Tak samo jak Vivek Obreio (czy jakoś tak się pisze, nie wiem), który kiedyś był z Ash ... Dziwne to ale to ich sprawa... Ale Rani oczywiście zachowała się jak dama i nie kryła urazy i stwierdziła że rozumie czemu jej nie zaprosili i życzy im wszystkiego najnajlepszego...

Luana

ostatnio na stronie o Kajol oglądałam jej galerie i były tam zamieszczone zdjęcia z programu Koffe with Karan gdzie byli Kajol, SRK i Rani.Kajol i SRK wyszli na zdjęciach na ludzi pogodnych i z poczuciem humoru, natomiast Rani siedziała choćby niewiadomo jaka królowa- wyszła jakby była napuszona i najlepsza.

ps; mam pytanko, dlaczego Kajol i Rani za soba nie przepadają, wkoncu sa kuzynkami??

zanetkka_90

Każdy o to pyta ... One po prostu mają swoje charaktery i nie dogadują się... A że są kuzynkami to co muszą się kochać... Jak stwierdziła Kajol w Koffe with Karan one ani się nie lubią ani nie kochają , po prostu są sobie obojętne, chyba lepiej tak niż żeby udawały że się kochają...

joli

ale ta rani to ma charakterek :P
wychodzi na to, że kłoci się z połową bollywoodu
z preity zintą przecież też się nie lubi- i tak ją lubię ! :D

joli

Rani to ma charakterek :P
wychodzi na to, że się kłóci z połową bollywoodu. przecież z preity zintą też się nie lubi

azile

Z Preity się bardzo lubią, kiedyś sie przyjaźniły (teraz to nie wiem) ale na pewno sie lubią

joli

z połową Bollywood to sie kłócą Bachchanowie , radziłabym zobaczyć cały program z SRk, Rani i Kajol a inne z nią wywiady ona jest po prostu bardzo cicha i skryta , nie spędza czasu z ekipa woli spędzać go z rodziną , o to głównie był ten cały zgiełk na planie filmu bo aktorka wolała spędzić czas po planie z rodzinach która ja odwiedziła .

co do Kajol i Rani to ona to już wyjaśniły , Kajol zawsze mówi to co myśli co nie zawsze sie wszystkim podoba , niektórzy ludzie mówią ze gdyby nie jej pochodzenie , koneksje i talent to by wyleciała z Bollywood bo jest czasami trudną osobą . Rani za to jest jej totalnym przeciwieństwem zawsze 3 razy zastanowi sie zanim coś powie jest bardzo dyplomatyczna . Rani bardzo blisko jest ze swoja kuzynka Tanishą siostrą Kajol , a z Kajol są jaka ogień i woda .

Bene

Zgadzam się z każdym słowem, a co do Bachchanów to oni już naprawdę przesadzają =/

joli

No przesadzają...dlatego Aishka do ich rodziny pasuje, bo to następna co jej się nic nie podoba i tylko awantury by robiła...a rani - ja ją rozumiem i nic do niej nie mam...wręcz przeciwnie. jeśli nie chce to nikogo nie musi lubić...bo na siłę? po co?

Madeline

Rani Mukherjee jest spokojna osoba, ktorej sodowka nie odbila... spokojna, mila i zrownowazona... ogladaliscie to z srk, kajol i nia?? ona taka bardziej " z tylu"... uwielbiam ja... ma taki fajny glos... prosilbaym antyfanow Rani, by powstrzymali swoje wielkie jezory i nie klapali dziobami, tylko zachowali jezyk na cos owiele bardziej noralnego... pzdr fani rani:PP