Masz racje,to samo odczuwam.SZEGÓLNIE denerwują mnie jak ciągle mruży oczy i z ust robi pyszczek jak u wygłodzonego kota...beztalencie.
Boże...ile jadu...:P A za co ty jej nienawidzisz? Jak można darzyć kogoś
tak sympatycznego tak potężnym negatywnym uczuciem? :P
Ludzie, to co ona pokazała w Chicago i Wzgórzach Nadziei wystarcza mi do powiedzenia że ona zdecydowanie UMIE grać. Obejrzyjcie jakiś film zanim wystawicie ocenę.
A co dopiero napisać o tobie? (w sensie o założycielce tematu). Z ciebie to nawet krytyk filmowy słaby. Chciałbym, żebyś była takim beztalenciem. Moglibyśmy się tobą pochwalić, a tak...
gsfdfdsa - faktycznie w Chicago zagrała fajnie, kurcze dopiero teraz ją skojarzyłem. Zatem jak się postara (=wyłączy tę przesadną minologię) to miło się ogląda.
tak tak... w chicago zagrala rewelacyjnie a w Dzienniku tez fajnie grala a jak ktos nie ma poczucia humoru to po jakiego grzyba oglada takie filmy?? Renee jak dla mnie jest bardzo dobrą aktorką :)
uważam że potrafi grać bardzo dobrze, nie tylko słodkie idiotki ale też zdecydowane, wiedzące czego chcą kobiety
Według mnie jest to jedna z najlepszych aktorek naszych czasów. Świetna gra aktorska, ładna buźka i ma w sobie to coś co przyciąga przed telewizor. 8/10.
Przy zakładaniu konta zamiast kodu powinno się wymagać minimalnej znajomości ortografii...
Renee jest nie tylko dobrą aktorką, jest przede wszystkim bardzo wszechstronna i wiarygodna w każdej roli w jaką się wcieli. 10/10
W filmie Case 39 zagrałą bardzo fajnie, ma coś w sobie, może to ta inność która różni ją od reszty aktorek.
Każdy ma swój gust. Jedni lubią szkielety, inni normalne kobiety, mi się ona bardzo podoba. Uważam, że nie możecie powiedzieć, że ona potrafi zepsuć każdy film, skoro wszystkich nie widzieliście. Mi się bardzo podobała w Miss Potter. Ogólnie uważam ją za świetną aktorkę, a nikt z nas nie jest żadnym krytykiem filmowym, więc nie możemy nic powiedzieć.
@aamidale - co do atrakcyjności zewnętrznej niech lepiej wypowiedzą się faceci:-)
@Mrs_Firth - nie muszę być krytykiem filmowym, by oceniać aktorkę, czy aktora, bo to rzecz wyłącznie gustu, a nie prawda obiektywna jak 2+2=4. W Miss Potter była świetna; zresztą późniejszy występ w Przypadek 39 pokazuje, że potrafi się wcielić właściwie w każdą rolę. Jest świetna, naturalna, piękna, pociągająca i tyle. A kto ma inne zdanie ten cep;-)
też tak myślałam, dopóki nie zobaczyłam Wzgórza nadziei (olśniła mnie swoją rolą! Najlpesza rola w tym filmie!) i w sumie Do diabła z miłością i oczywiście Chicago
Założycielko tematu, Fanko Demi Lovato :D lepiej przyłóż się bardziej do nauki, niż udzielania się na forum-wyjdzie Ci to na dobre!
A co do kyle_reese: taaak oczywiście Renee to beztalencie do kwadratu jak napisałeś, tak samo jak według Ciebie Leonardo Di Caprio (nota 1/10), Christian Bale (1/10), Russell Crowe (2/10), Benicio Del Toro (2/10), Daniel Day-Lewis oraz Julia Roberts.
Za to kompletna i wyróżniająca się nieprzeciętnym talentem aktorskim zasługującym na 10/10 jest według Ciebie Diora Baird i Rosamund Pike..
No i wszystko jasne..