Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 696 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

Zwracam się do fanów/fanek - jakie polecacie filmy/seriale z Richardem? Wiadomo, że przydałoby się obejrzeć wszystkie pozycje, ale tak na pierwszy ogień???

Pokochałam go po roli w serialu North and South, a i jako Thorin Dębowa Tarcza był w stanie zmienić tak nielubianą postać w jedną z ulubionych. I wstyd się przyznać, ale nie widziałam z nim żadnego innego filmu czy serialu.

Dlatego cała moja nadzieja w was - jego fanach - żebym mogła obejrzeć dobre kino i jednocześnie docenić talent aktorski Richarda. Pomożecie?

Nadienn

Serial Kontra i może jeszcze film dom na wrzosowisku.

Nadienn

Robin Hood!!! :D

Nadienn

Ok :) Padnę ze śmiechu oglądając Robin Hooda xD Te długie włoski... ach! :P

A co powiecie o jego najnowszym filmie Epicentrum? Warty obejrzenia? Bo opinie jak na razie widzę takie średnie raczej. Ale może Rick dobrze sobie w nim poradził?

Zastanawiam się nad Capitan America - nie przepadam za filmami Marvela, ale jestem w stanie się zmusić do tego filmu. Pytanie czy warto?

Z seriali to Kontra, a ktoś coś wie o Tajniakach?

Nadienn

[spooks] czyli Tajniacy z RA to seria od 7 do 9, fajne, choć dość typowe;
no i koniecznie "Vicar od Dibley" 3 odcinki: Handsome Stranger, Vicar in White i dodatkowo, ale niekoniecznie Wife Swap - wszystkie z RA. Dobrze byłoby obejrzeć całość, by znać tło opowieści, ale chyba i bez tego będzie zrozumiałe i naprawdę zabawne

renata_grabinska

Dzięki :) Będę to miała na uwadze :)

Nadienn

Co do Kapitana Ameryki - nie polecam. Richard jest na ekranie przez ok. 15 minut ;)

Asia_S_

A jak chodzi o Epicentrum: mnie film się spodobał ;) , ale Richard wypadł słabo (jak na niego) :)