http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=LCmpDShSAoc&feature=fvwp
Ach... być na miejscu którejś z tych szczęściar. Pomarzyć...sobie można
Ja też :))) Napiszmy do niego list od wiernych fanek z Polski aby przyjechał do naszego kraju i dał z każdej z nas takiego buziaka:D
Uwielbiam jak się śmieje ;) zresztą ja wszystko w nim uwielbiam ;) Na pewno by się speszył i zawstydził, na bank ;), ale to jest takie urocze .... i się rozmarzyłam ;)
On tak się ślicznie śmieję:) Kocham to jak on się peszy, jest taki wtedy słodki :) jak ja się tak rozmarzę to potem spać nie mogę :)) Co jeden taki Richard może zrobić z dziewczynami :D
Te kobiety są taki szczęściarami że aż słów mi brak...Gdyby mnie tak tak Mr. Boski pocałował, to na miejscu bym umarła....
Ja tak samo ;) Teraz sobie powiedziałam, że zbieram kasę i wybieram się na wycieczkę do Anglii żeby trochę pozwiedzać :D
To witam w Klubie :))) Jak byśmy go spotkały to miałybyśmy świetny scenariusz na film z Richardem w roli głównej ;))
Moje no może trochę dłużej bo tak ok. od czerwca zeszłego roku jak pierwszy raz oglądałam północ i południe :)
Ja go po raz pierwszy widziałam w Hobbicie. Ale moje serce skradł gdy oglądałam później Strike Back :)
jeśli potrafi się tak wczuć w wyreżyserowany pocałunek to nie śmiem się domyślać jak całuję z miłością...
A tak wogóle to obejrzałam te dwa odcinki, w których wystepuje w "Wikarym na obcasch". Wprawdzie zrozumiałam piąte przez dziesiąte, ale i tak uśmiałam sie do łez. A Richard jest tam po prostu przeuroczy. Taki grzeczny i zakochany no i ten jego uśmiech. Pierwszy raz widziełam go w pełnej krasie i tak często na jego twarzy. A pani wikary po prostu niesamowita. Cały serial musi być naprawdę bardzo zabawny, szkoda, że nigdzie nie ma tłumaczenia.
Też mam, ale jeszcze nie oglądałam ;) ale widziałam fragment i faktycznie sam czar i urok zaklęty na dwóch nogach ;)
Właśnie... Jak by puścili fajny serial ze stacji BBC to na pewno skoczyła by im oglądalność :) Ale nie muszą puszczać jakiś Mroczków i tym podobnych...
Richard jako Thorin z Hobbita
http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2013/049/3/b/thorin__will_you_join_me___by_moo nfangs-d5vdch2.jpg
Rozpływam się :3