Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 696 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=LCmpDShSAoc&feature=fvwp

Ach... być na miejscu którejś z tych szczęściar. Pomarzyć...sobie można

Herma35

Achhh.... Jakie te pocałunki są piękne... Marzyć nikt nam nie zabroni :)

Pamela16

Ten to się musiał nacałować w życiu ;)

maggieflakes

Dokładnie :)) Te pocałunki są takie pełne czułości :))

Pamela16

mmmmm...ja też chcę ;)

maggieflakes

Ja też :))) Napiszmy do niego list od wiernych fanek z Polski aby przyjechał do naszego kraju i dał z każdej z nas takiego buziaka:D

Pamela16

Dobry pomysł xD Ciekawe jaka byłaby jego reakcja? ;)

maggieflakes

Lekko był by zdziwiony ;)) A potem by się( chyba) śmiał :D

Pamela16

Uwielbiam jak się śmieje ;) zresztą ja wszystko w nim uwielbiam ;) Na pewno by się speszył i zawstydził, na bank ;), ale to jest takie urocze .... i się rozmarzyłam ;)

maggieflakes

On tak się ślicznie śmieję:) Kocham to jak on się peszy, jest taki wtedy słodki :) jak ja się tak rozmarzę to potem spać nie mogę :)) Co jeden taki Richard może zrobić z dziewczynami :D

Pamela16

niestworzone rzeczy xD

maggieflakes

Te kobiety są taki szczęściarami że aż słów mi brak...Gdyby mnie tak tak Mr. Boski pocałował, to na miejscu bym umarła....

kagura22

hehe Mr Boski dokładnie ;) a ja bym była w siódmym niebie ;)

maggieflakes

Ja tak samo ;) Teraz sobie powiedziałam, że zbieram kasę i wybieram się na wycieczkę do Anglii żeby trochę pozwiedzać :D

Pamela16

i przypadkiem go tam spotkać ;) marzenie ;)

maggieflakes

To by było piękne spotkać go :D Wybiera się ktoś ze mną na wycieczkę do Anglii spotkać Richarda? :D

Pamela16

Pytanie ;) Oczywiście, że ja ;) Stwierdzam, że mi się pogarsza coraz bardziej ;)

maggieflakes

To witam w Klubie :))) Jak byśmy go spotkały to miałybyśmy świetny scenariusz na film z Richardem w roli głównej ;))

maggieflakes

najlepiej wybierzcie się w wakacje do Nowej Zelandii ; )

more_than_a_woman

A ty się z nami nie chcesz wybrać?? ;))

Pamela16

do Nowej Zelandii ??

more_than_a_woman

Nie na wycieczkę do Anglii i przypadkowe spotkanie tam Richarda ;D

Pamela16

przypadkowe ?? na wycieczkę owszem, ale nie dla Richarda ; p

more_than_a_woman

To by było epickie spotkać go ;)) A czemu nie dla Richarda? ;P

Pamela16

wycieczkuję się głównie dla siebie ; )) a rozmowa na ten temat to i tak przypuszczenia ;p

more_than_a_woman

Właśnie ;))) Ale pomyśl jakie to by było epickie zakończenie wycieczki jakbyśmy go spotkały... :D

Pamela16

Pomażyć zawsze można a zwłaszcza o Richardzie :)

Sonea1994

Od 4 miesięcy moje marzenia krążą wokół Richarda :))

Pamela16

Moje no może trochę dłużej bo tak ok. od czerwca zeszłego roku jak pierwszy raz oglądałam północ i południe :)

Sonea1994

Ja go po raz pierwszy widziałam w Hobbicie. Ale moje serce skradł gdy oglądałam później Strike Back :)

Sonea1994

I Cię dalej trzyma? Ja w sumie też już czwarty miesiąc...marzę zwłaszcza w nocy ;)

maggieflakes

No to podejżewam że masz ciekawe sny ;)

Herma35

jeśli potrafi się tak wczuć w wyreżyserowany pocałunek to nie śmiem się domyślać jak całuję z miłością...

użytkownik usunięty
Herma35

nie mogę, nie chcę się na to patrzeć xD

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Herma35

Całowałabym :)

Herma35

http://1.fwcdn.pl/ph/65/81/136581/281528.1.jpg ;>

Pamela16

... drrapieżnie

more_than_a_woman

Ta to dopiero jest szczęściara

Herma35

To zdjęcie jest ze Spooks i akurat to była przykrywka i między nimi do niczego nie doszło ;)

maggieflakes

Ale siedziała mu na kolanach...ciepło mi sie robi

maggieflakes

A tak wogóle to obejrzałam te dwa odcinki, w których wystepuje w "Wikarym na obcasch". Wprawdzie zrozumiałam piąte przez dziesiąte, ale i tak uśmiałam sie do łez. A Richard jest tam po prostu przeuroczy. Taki grzeczny i zakochany no i ten jego uśmiech. Pierwszy raz widziełam go w pełnej krasie i tak często na jego twarzy. A pani wikary po prostu niesamowita. Cały serial musi być naprawdę bardzo zabawny, szkoda, że nigdzie nie ma tłumaczenia.

Herma35

Też mam, ale jeszcze nie oglądałam ;) ale widziałam fragment i faktycznie sam czar i urok zaklęty na dwóch nogach ;)

maggieflakes

A jak tam akcja w Tajniakach rozkręca się?

maggieflakes

Dlaczego tak fajnych seriali nie puszczają w tv...

Pamela16

bo puszczają chłam w postaci M jak miłość i innych badziewi ;)

maggieflakes

Właśnie... Jak by puścili fajny serial ze stacji BBC to na pewno skoczyła by im oglądalność :) Ale nie muszą puszczać jakiś Mroczków i tym podobnych...

Herma35

Richard jako Thorin z Hobbita
http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2013/049/3/b/thorin__will_you_join_me___by_moo nfangs-d5vdch2.jpg
Rozpływam się :3

Sonea1994

http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2013/049/3/b/thorin__will_you_join_me___by_moo nfangs-d5vdch2.jpg