Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 696 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=LCmpDShSAoc&feature=fvwp

Ach... być na miejscu którejś z tych szczęściar. Pomarzyć...sobie można

Sonea1994

Bardzo sexy tu wygląda. Mniam...

Herma35

nie do tematu ale mam pytanie: czy RA jest gejem?

pumpkin88

Już wielokrotnie roztrząsałyśmy ten temat z dziewczynami i doszłyśmy do wniosku,że nie. (Mam głeboką nadzieję, że nie)

Herma35

no ja też mam nadzieję, że nie, ale na zagranicznych portalach naczytałam się plotek i już sama nie wiem...

pumpkin88

Po twoim poście też przeszukałam strony na ten temat. Pojawiają się tam "pewne" spekulacje. Ale to nie jest prawda, zwykłe spekulacje :)

Pamela16

I tego się trzymajmy ;)

maggieflakes

Tak właśnie :)

pumpkin88

gdyby okazał się gejem zaszlochałabym donośnie

more_than_a_woman

A ja jeszcze bardziej. Ta myśl jest przerażająca.

more_than_a_woman

Ja również, ale tak naprawdę czy ma znaczenie to jakiej jest oriantacji? Dla mnie nie i nie zmieni to mojego zdania na Jego temat:) no i w końcu Nasze uczucia do Niego są czysto platoniczne i prawdopodobnie nigdy Go nie spotkamy... Niestety...

pumpkin88

Wiem i to jest najdziwniejsze w tym, że tak bym to przeżywała gdyby był...

pumpkin88

masz rację :)

pumpkin88

Dla niektórych orientacja ma znaczenie, dla mnie nie szczególnie bo mam przyjaciela geja i się doskonale dogadujemy (szczególnie jeśli jesteśmy razem na zakupach, nie jedna dziewczyna nie ma takiego gustu jak on ;) ) Chociaz jeżeli by się okazało że RA jest to nie mam pojęcia jak bym zareagowała, no może bym się trochę zawiodła i moje że tak powiem ''fantazje'' legły by w gruzach ale co bym innego mogła zrobić ? Każdy człowiek posiada własną nieprzemuszoną wolę i to jakim jest tylko i wyłącznie zależy od niego i tak jak powiedziałaś nasze uczucia wobec Richarda są czysto platoniczne i to że go kiedyś spotkany jest mało prawdopodobne (jednak zawsze można pomażyć). Ale tak z mojej strony to szczerze wątpię żę Richard Armitage mógł by być gejem :)

Sonea1994

Ja też nie mam nic do gejów. Każdy człowiek jest inny i ma swoje upodobania. Ale mi się wydaję, że Richard nie jest gejem. A jak by się okazało, że jest gejem, to by mi się zrobiło dziwnie. Ale nic innego by się nie zmieniło.

Sonea1994

Lubię gejów i rozumiem to, że wolą facetów ;). Chodzi o to, że moje zauroczenie jest tak silne i fantazje tak ogniste, że świadomość tego iż mógłby nim być jakoś by mną wstrząsnęła pomimo tego, że wiem, że i tak jest nieosiągalny bez względu na orientację, ale jednak...Sama tego nie rozumiem, bo pierwszy raz mi się zdarzyło tak zadurzyć w jakimś aktorze. I nawet gdyby się okazało, że Richard jest jednak gejem to nie zmieniłoby to mojej sympatii do niego.

maggieflakes

dziewczyny, a ma któraś z Was sprawdzony gejradar ??

more_than_a_woman

Mi się wydaje, że potrafię wyczuć ;). U Richarda tego nie czuję ;).

maggieflakes

Ja też sądzę że to można w pewien sposób wyczuć ale nie w każdym przypadku. I Armitage na 1000% nie jest gejem mówię wam. :)

maggieflakes

Zastanawia mnie wypowiedź w jednym z wywiadów, że charakterem bardzo przypomina Thorina, bo ma humory i jest złośnikiem. Może, to o to chodzi. Nie ma nadal żony (lub partnerki), bo po prostu trudno z nim wytrzymać.

Herma35

Też o tym pomyślałam ;), chociaż po sobie wiem, że trudno trafić na tą "odpowiednią osobę" cokolwiek to znaczy ;)

Herma35

Może jest w jego charakterze coś co zniechęca potencjalne partnerki

Sonea1994

A przecież sprawia takie pozytywne wrażenie. Wcale nie wydaje się humorzasty, czy złośliwy

Sonea1994

A może to po części "wina" jego byłych partnerek, a poza tym każdy człowiek ma wady, jak i może nie mieć szczęścia w miłości...

maggieflakes

o no właśnie :)

maggieflakes

albo też może się bać odpowiedzialności z jaką wiąże się małżeństwo i posiadanie dzieci, że jak jakaś jego była partnerka o tym wspominała to uciekał gdzie pieprz rośnie...możliwości jest wiele ;)

maggieflakes

A poza tym nie każdy nadaje się do małżeństwa, ale na pewno każdy pragnie miłości, bliskości drugiej osoby i szczęścia. Zobaczymy w przyszłości jak jest z Richardem

Sonea1994

Kiedyś, w jednym z wywiadów powiedział, że wracając do domu, zamienia się trochę w potwora. Robi się wtedy niechlujny, nie musi się myc, golic itp, a będąc w związku, już nie za bardzo można sobie na to pozwolic ;). Może tu tkwi problem, chociaż nie ogolony Richard wygląda bardzo, bardzo...fajnie :)

ika232

No od niektorych nawykow sie nie da uwolnic a zwlaszcza jesli jest sie w jego wieku

ika232

hahaha niechlujny Richard ;), jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić, ale pewnie coś w tym musi być ;)

ika232

nie ogolony Richard wygląda nie tyle ze fajnie ale tez kusząco :D

Sonea1994

Dorzucam baaardzo świeżutkie zdjęcie Richarda. To spojrzenie...;)
https://twitter.com/mxsydney/status/328773192510488578/photo/1

ika232

Nie wiem czemu, ale nie działa :(

ika232

http://multimedia.aapnewswire.com.au/search.aspx?search=RICHARD+ARMITAGE+PORTRAI T%26%28IMPORTDATE%3E20130428 Chodzi o te?

maggieflakes

Nie, to nie to... Znalazłam je na stronie: http://www.richardarmitagenet.com/ W nowościach ( trzeba wejśc w newsy) z 29.04 wystarczy kliknąc w niebieski napis "this picture here". Może teraz się uda :)

ika232

ale te zdjęcia do którego dałam linka też są z tej strony i najnowsze ;)

maggieflakes

Właśnie wiem,że te są najnowsze :) Mnie chodzi konkretnie, o zdjęcie Rysia w brązowej, skórzanej kurtce, opartego o winkiel jakiegoś budynku... Byc może było w linku, który podałaś, ale ja dziś jakaś nierozgarnięta jestem, i nie mogłam znaleśc ;)

ika232

Akurat tego zdjęcia nie było ;). Przyznaję jest boskie ;).

maggieflakes

No przyznaj On też jest Boski :3

maggieflakes

Znowu zapuścił brodę. Boski jest!!!

Herma35

Mam oczy jak pięciozłotówki jak na niego patrzę, no ja cię jaki on jest przystojny :3 :D

Sonea1994

Kwintesencja 100 % męskości, aż dech zapiera ;).

maggieflakes

zgadzam się z tobą :)

Sonea1994

Od wczoraj Richard znowu nie chce wyjść z mojej głowy, znacie jakis sposób jak go wyprosić ;-)

Annash

Oj ciężko będzie się go pozbyć ja sama do dzisiaj nie potrafię tego zrobić :)

Annash

Niestety nie, no nie da się ;).

Annash

No to trzeba mu w tej głowie miejsce zrobic, i niech siedzi sobie ile chce... Jak się ma słabośc do Ryśka, to tak niestety jest ;)

ika232

Jest to stan permanentnego odurzenia, całkowicie nieuleczalnego.

maggieflakes

Nawet jak by się okazało, że Richard jest gejem(chociaż w to nie wierzę), to moje nastawienie co do niego się nie zmieni :) Nie zmienia to faktu, że R jest świetnym aktorem i zawsze będę go podziwiać. Ale on na 100% nie jest gejem

użytkownik usunięty
Herma35

poćwiczę na rączce, patrząc na nią wyobrażę sobie , że to on xD