Któraś z dziewczyn wcześniej napisała, że Richard jest jak wino. Im dojrzalszy tym lepszy .
Nie tylko jako aktor , ale jako mężczyzna. To można powiedzieć o kilku przynajmniej
aktorach.Richard Butler, Shean Connery, Hugh Jackman, Johnny Depp .Na pewno macie
swoje typy. Bardziej seksowny , zmysłowy, świadomy swoich atutów i tego jaki wpływ
wywiera na kobietach. Zgodzicie się na pewno, że Richard Armitage taki właśnie jest.
Oglądając go w obecnych sesjach zdjęciowych dostrzega się tę dojrzałość i świadomość
swojego ciała. To nie jest już ten nieporadny John z "Domu na wrzosowisku", a rasowy
facet, który swoim spojrzeniem mówi kobiecie to, o czym ona marzy, że da jej wszystko
czego pragnie(czyli wielokrotny org...)
Przyznaję się, że znam go dopiero od półtora miesiąca, wcześniej nigdy na niego nie
trafiłam ( co wydaje się wręcz niewybaczalne). Kobiety durzą się w wielu aktorach na raz i
ze mną tak było. Nie oszukujmy się Richard nie jest typem klasycznego piękna (wąskie
usta, duży nos). Ale od chwili, gdy napotkałam to zmysłowe spojrzenie, ten zniewalający
uśmiech jest dla mnie najwspanialszym winem na świecie.
fajnie by było, ale zaczęłam oglądać 7 sezon z ciekawości dla RA oczywiście i brak napisów absolutnie mi nie przeszkadzał do czasu kiedy byłam już ciekawa o co wgl kaman w serialu haha
Ja kończę 7 z angielskimi napisami i mam tylko problem ze zrozumieniem jak są jakieś techniczne rzeczy. Ogólnie mnie wciągnęło, jak w przypadku Kontra, choć szczerze mówiąc nigdy nie przepadałam za takimi klimatami. I jak zwykle się zachwycam wszystkim co dotyczy postaci granej przez RA: jego dłońmi, bo często są pokazywane w zbliżeniach, rosyjskiego akcentu, nie wspominając o body xD, chociaż te pikantne sceny jak podejrzewam są jeszcze przede mną i niestety tragiczny koniec ;(
Zreszta można się zorientować z fragmentów YT, zreszta to nie będzie jedyna próba, no i kobity mu umierają. Gość ma przechlapane
widziałam tylko jeden filmik z Lucasem na YT, pokazywał jakieś jego rozterki i romans z brunetką ; ))
Zazdroszczę ci, ale wysłałam maila do grupy Hatak, która zajmuje się tłumaczeniami, czy w końcu ktoś się zajmie Spooks, zobaczymy czy sie odezwą
Mogliby puścić to w tv np. na TVP1 lub innym kanale :))) A zamiast tego to TVP puszczają z BBC programy o zwierzętach
No i nie mogę znaleźć info. To pewnie będzie o tym jak dostał się w ręce ruskich, ah te niedobre Ruski ;) but I want to see
Ja trafiłam na niego przy okazji hobbita i z początku w ogóle nie zwróciłam na niego uwagi(niewybaczalne), ale po 3 części(no wiem to też niewybaczalne) i po przeczytaniu książki, kiedy to pokochałam postać Thorina, zainteresowałam się aktorem i teraz jestem już po około 50 wywiadach, materiałach z planu i szczerze go kocham, może nie jest najprzystojniejszy, ale coś w jego spojrzeniu, głosie jest tak cholernie przyciągające... Awww i do tego to jak się zachowuje, własnie w tych wywiadach. Wydaje się być tak bardzo idealnym, że to wręcz przerażające <3