Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 696 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

Hej mam takie pytanie, on ma jakąś żonę, dziewczynę czy coś w tym stylu ? Wie ktoś ?

sandrasakaszfil

Dzięki :-). Mam cel :-).

maggieflakes

i to się liczy :D

Pamela16

Hmm gdybym tylko miała fundusze już bym tam była, ale widząc go posikałabym się ze szczęścia. Hmm dziewczynką już nie jestem, ale powinni mi się podobac moi rowniesnicy lub chłopcy o kilka lat starsi.

tutimix

Jak bym miała możliwość polecieć na premierę Hobbita pieniądze by nie grały roli. Coś by, wykombinowała :D

Pamela16

No oczywiście, że coś bym wykombinowała :)Nie wiem okradłabym bank :D

tutimix

Ja tam trochę oszczędności mam :D ale trzeba trochę kasy na taki wyjazd. Tam z noclegiem to nie problem. Nawet żebym na dworze spała to i tak warto polecieć do Londynu :D Pomogłabym Ci obrabować bank i łupem byśmy się podzieliły :D Hahaha :P

Pamela16

No to który główny bank w stolicy ? Pobawimy się w ludzi rodem z "Tajniaków " tylko będziemy te złe.:)
Oszczędności nie wystarczą, no trudno może kiedyś Richard odwiedzi Polskę :)

tutimix

Możesz wybierać bank :D Nigdy zła nie byłam więc dla odmiany mogę być czarnym charakterem :) Jak by kiedyś Richard odwiedził Polskę czy nawet Niemcy od razu bym wyruszyła za nim :P

Pamela16

Ja też nigdy zła nie była.Bank mi też obojętnie ważne by kasa była.A potem bym posiedziała kilka lat za kradzież z włamaniem :)
Może przyjedzie, widzę że jego popularność rośnie.To może kiedyś się zjawi :D

tutimix

Najwyżej potem w więzieniu rozmyślałabym nad swoimi czynami :D Ja na początku miałam lekkie trudności z informacjami związanymi z Richardem. A teraz wszytko wiem gdzie co jak znaleźć :) Richard to człowiek zagadka :)

Pamela16

Może to dobrze, że nie rozgaduje swojego życia prywatnego i nie wstawia nowych fotek na różnych portalach.Jak to robią inne gwiazdki, jest sobą praca swoją droga a zycie swoją :)
I że on nie ma zony lub dziewczyny?Może czeka na mnie *.* hahahah :D

tutimix

Mnie też się to podoba. On nawet Twittera nie ogarnia. Ja tak samo :D Nie prawda, bo on czeka na mnie :D Hahaha Widziałam parę zdjęć z jego byłymi dziewczynami. Ale wszystko to już przeszłość.

Pamela16

Tak też ten wywiad znam, ze Twittera nie ogarnia ja też nie.Coś nas łączy xd.Mam tylko fb
Też widziałam te jego lafiryndy :(

tutimix

Ja też mam tylko Facebooka. Też za bardzo nie wiedział co to są memy na internecie z twarzą Thorina :) Coś tam raz o tych lafiryndach wspominał, ale ja już nie pamiętam o czym on wtedy mówił.

Pamela16

Tego nie słyszałam, muszę poszukać.Widzę, że z dania na dzień przybywa fanek Rysia :)A ta jego lafirynda Annabel to taka stara trochę

tutimix

Ja już od 5 miesięcy siedzę w tym więc co nieco wiem :D Annabel co za imię... Niech mu przebywa fanek :) Jest tego wart :)

Pamela16

Annabel jak dla prostytutki w tanim klubie nocnym ;) Oj tak jest wart wszystkiego :D

tutimix

Dokładnie :) Ale ja jestem za tym aby sobie ułożył życie i miał dzieci :) Ta, która go zdobędzie będzie szczęściarą :)

Pamela16

Na pewno będzie miał teraz gdy zagrał w Hobbicie :)

tutimix

Tylko niech będzie godna Richarda :)

Pamela16

Wiesz, że wszystkie gwiazdki to rozpuszczone paniuskie które potrafią tylko rozkazywać :)

tutimix

To jest w nich najgorsze... Richard jest rozważny i znajdzie w końcu swoją miłość :) Mówił również, że kocha występować w teatrze i po skończeniu prac nad Hobbitem będzie znów grać w teatrze. Dla nas to będzie cios, bo gdzie my będziemy go oglądać :( http://www.youtube.com/watch?v=YotV6szcQN8 A Tu znalazłam taki filmik :)

Pamela16

Myślę, że nie zrezygnuje z wielkiego ekranu było by to nie fair. I myślę, że pojawi się w innym filmie.A co do teatru zawsze można poszukać, może ktoś nagra i wstawi do neta :)

tutimix

Kocham go oglądać na ekranie. W jednym wywiadzie mówił, że chciałby aby nakręcili film na podstawie Spooks :) I znów się dziś o nim napisałam i mam 1000 myśli na sekundę. Jak ten człowiek na mnie działa :D

Pamela16

Też widziałam ten wywiad, powoli oglądam wszystkie na youtubie, albo wyszukuje informacji na necie :)Facet jest boski i co zrobić a ten filmik który pokazałaś.Hmm Guy, uwielbiam ta postać :)

tutimix

Ja już wszystkie wywiady obejrzałam :D Teraz jestem w trakcie oglądania wywiadu z Richardem i Martinem gdzie Richard mówi, że miał związek z koniem na planie Hobbita :D Ja ja uwielbiam go słuchać :)

Pamela16

A widziałaś wywiad dla dzien dobry tvn.Jak ta laska się wdzięczy do niego xd
Ten wywiad ma chyba nawet polskie napisy.Jak dobrze wiem, chyba, że się mylę :)

tutimix

Widziałam ten wywiad z tą laską. Nie mogłam z niej. Miała tak mało czasu, a zadawała takei pytania. Jedyne co mi się podobało gdy mówiła to to jak powiedziała, że oprócz widoków z Nowej Zelandii był najładniejszym elementem :) Tak ten wywiad mam Polskie napisy :)

Pamela16

No laska nie była zbyt mądra, ale co zrobić.Ja na dzis kończę Richardomanię. :)Pa

tutimix

Ja też idę spać, bo chcę chociaż kawałek książki przeczytać :) Pa. Niech Ci się Richard przyśni w jakimś fajnym śnie :)

Pamela16

No i nawzajem :)

tutimix

Dziękuję :)

tutimix

Aż przykro się robi czytając to co piszecie. Mam nadzieję, że jesteście obie bardzo młode i wyrośniecie z tego. Jakim prawem nazywacie kogokolwiek lafiryndami,co? Kto wam dał prawo oceniania kogokolwiek, nawet nieznajomego. Jak wy byście się poczuły gdyby o was ktoś tak powiedział, byłoby wam miło? Chyba nie.
I te komentarze "Annabel co za imię", "jak dla prostytutki w tanim klubie nocnym", jesteście niewychowanymi chamkami. Podajcie swoje imiona też się chętnie pośmiejemy i je ocenimy tak jak wy oceniacie innych.
Szkoda, że dobrzy aktorzy mają takie głupie, płytkie, prostackie fanki, które nie potrafią napisać nic na pozimie. Piszecie tak jakbyscie miay u niego jakiekolwiek szanse i obrażacie zupełnie obce kobiety, które miały czelność spotykać się z tym waszym "ideałem". Płakać się chce na widok waszych grubiańskich komentarzy. Richard nawet by pewnie nie splunął na takie prymitywne, ordynarne, prostackie dziewczyny jak wy. Tak jak pisałam mam nadzieję, że jesteście młode i z tego wyrośniecei, chociaż macie takie braki w podstawowych zasadach kultury i ogłady, że trudno to będzie nadrobic, najpierw jednak popracujcie nad samooceną bo wasza zawiść i nienawiść chyba biorą się z kompleksów.

tutimix

To prawda ... a ja jeszcze uwielbiam Hugh Jackmana a Richard czasami go przypomina co juz w ogole jest szalone ;D To prawda jak patrze na 20 paro letnich "chlopcow" to az rece opadaja ... My potrzebujemy 100 % faceta :D

Bonnie807

Tak to prawda Hugh jest też boski.A Ci chłopcy im w głowie tylko lansowanie się zdezelowanym golfem, muza na full.I te ich przechwałki co oni nie robią, kogo nie zaliczyli.A w głowie jak w stodole w czerwcu.

tutimix

Dokladnie ... cos strasznego.W ktoryms wywiadzie Richard powiedzial ze jak wchodzi na parkiet to zmienia sie w zwierze :D Matko ile bym dala zeby z nim zatanczyc ;D Szczegolnie jak bylby ubrany w jakies fajne obcisle spodnie ;D

Bonnie807

Ja bym wolała jego taniec w sypialni, musi być bogiem.Jego klata jest cudowna :)Na sam widok robi się gorąco.
A zatańczyć na parkiecie też bym mogła

tutimix

Zgadzam sie ... ma swietna klate.Choc jego uda tez sa boskie :D no i tylek ... matko jak ten facet uzaleznia ...

Bonnie807

On jest ideałem jakiego nie ma w Polsce, żaden aktor nie jest tak cholernie przystojny i tak dobry.A już nie mówiąc o zwykłych facetach...Uzależnia jak narkotyk :D Jest moją kokainą :D

tutimix

i moją :P

tutimix

Oczywiscie :) u nas w ogole nie ma przystojnych facetow ... takich meskich ... a zwykli faceci to juz w ogle jakas masakra ... ogoleni na lyso w dresach ... bleee

Bonnie807

Ta szczyt mody.Dres z adidasa, bluza z adidasa, skarpetki z nike, buty z reeboka, czapka z addidasa.Koszulka z pumy. Więcej marek się już chyba nie da założyć :)
Głowa na łysko i golf :D Laski powinny piszczeć xd
Albo z 2 strony, włosy ale Justin Biber,kolorowe obcisłe spodnie i koszula w wielką kratę.I mina jak by mu lizaka zabrano xd

tutimix

Hahaha dokladnie ... nie ma prawdziwych facetow ktorzy wygladaliby BOSKO w garniturze no i pachniec tez musi Bosko :P ... Piszczec ? chyba z bolu oczu bo innego powodu nie widze ... jedni albo mega chudzi albo tak napakowani ze az ... szkoda gadac ... Gdzie tacy jak Richard lub Hugh ? xD

Bonnie807

No właśnie nie wiem.A co do zapachu, niektórzy faceci nie wiedzą chyba co to jest mydło i dezodorant no i pasta do zębów. Myślą, że jak wyleją na siebie pół butelki perfum (podróbek ) Adidasa czy czegoś innego to jest ok.A wcale nie jest :)

A co z tym masz rację, albo pakerka albo takie drobinki.Nie ma przystojnych, zadbanych z normalną budową facetów.Albo ja nie wiedziałam, ale wzrok mam dobry. :)

tutimix

Dokladnie nie mowiac juz o brudnych ubraniach bo przeciez mysla ze nikt tego nie widzi ... ehh ... Ja rowniez mam dobry wzrok ale jak dotad rowniez nie widzialam nikogo choc troche podobnego ... jedyne co zostaje to wyjechac stad bo tutaj faceci w wieku 35-42 to juz same dziadki z wygladu ;)

Bonnie807

Może w większych miastach.Bo na moim zadupiu, to jak powiedziałaś faceci w tym wieku to dziadki, z brzuchem i z piwskiem w ręku.
Ja to samo byłam na imprezie i szukałam choć trochę podobnego faceta do Richarda.I nic, kompletnie :(

tutimix

Moze i tak choc moja jedna znajoma mieszka a Wawie druga w Krakowie i niestety zadna nie widziala nikogo takiego ..a to jednak duze miasta :D

Bonnie807

No to czas poleciec do Angli, tylko tam więcej tych turasów niż prawdziwych anglików :/

tutimix

Masz racje ... ale kto wie co moze sie zdarzyc i kogo mozna spotkac :p :)

tutimix

Matko, gdzie Ty mieszkasz, że masz takie doświadczenia z facetami? :)
U nas (w Polsce) też przecież są całkiem fajni, wartościowi i sympatyczni chłopacy!!!, tylko trzeba się rozejrzeć dokładnie :P i tyle :D Spróbuj może następnym razem po prostu spojrzeć nieco dalej niż tylko na ten samochód, w którym muzyka leci na full albo nie opierać się jedynie na tym pierwszym wrażeniu, to znajdziesz kogoś, kto odpowiadałby Twoim wyobrażeniom albo nawet przewyższał pod pewnymi względami Richarda... :) I nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego worka, bo to nie fair, wiesz? :)

I jakby co- nie, nie jestem facetem; jestem 100%-ową kobietą i też ubóstwiam Ryśka, ale żeby z jego powodu obniżać wartość naszych polskich ciach? :) No bez przesady... :)