Nie, to nie prawda....Ciekawe ile razy jeszcze będzie musiał się tłumaczyć z faktu, że śmiał się zaprzyjaźnić z gejem <zastanawia się> Phony, jestem ogarnięta i tobie nic do tego do kogo wzdycham :)
Nieprawda ? szkoda :( :P Ładna z nich para by była :-)
PS "jestem ogarnięta i tobie nic do tego do kogo wzdycham" eeeee O co chodzi ? o.O tak w temacie ? :P
PS2 Do wszystkich:
Ogólnie śmieszą mnie takie tematy, więc wrzuciłam Wam tu ciekawostkę :-), a irytują te jadowite oceny wyglądu kobiet przystojnych aktorów. Mega fanki, a nie umieją uszanować wyborów swoich idoli LOL
ja uważam że byli/są w związku ;) jestem daleka od przypuszczania, że Richard w ogóle był z Annabelle czy jak jej tam- jak dla mnie to typowa przykrywka dla faceta, który nie chce przyznać się publicznie do swoich homo skłonności. Im więcej czytam o RA tym bardziej jestem przekonana, że facet jest co najmniej bi, a napewno nie jest hetero. Oczywiście to jedynie moje zdanie/przypuszczenia bo jak jest naprawdę wie pewnie tylko RA i jego najbliżsi
litości, wystarczy przeczytać jakie bzdury wypisujesz-> "Widzisz, jak na ulicy mamy takich kretynów, to musimy wzdychać do niego, PRAWDZIWEGO FACETA Z KRWI I KOŚCI, którym ty nigdy nie będziesz, zazdrosny durniu...."
i wniosek nasuwa się sam
Oj, mam prawo być czasami wściekła, co? A Richard na serio prawdziwym facetem, co do tego chyba nie ma najmniejszych wątpliwości,co? Nie śnię o nim po nocach, nie beczę do poduszki, że nie możemy być razem, tylko zwyczajnie uważam, że nie wielu jest takich, którzy mogą mu dorównać, a już na pewno nie na polskich ulicach....:P I szanuję jego wybory....Dla mnie nie ma znaczenia czy jest gejem czy nie, w niczym to mu nie ujmuje w męskości....:)
No to się rozumiemy :) tak, dla mnie Richard to prawdziwy mężczyzna, przynajmniej jeśli chodzi o wygląd i głos bo nie wiem jaki jest prywatnie.
Uwielbiam Richarda i jestem facetem (no homo ;D ), ale jak czytam co te napalone laski tutaj wypisują, to jeśli Armitage jest normalnym facetem, to na pewno nie poleciałby na takie napalone szlaufy z Polski jak one. Jeździcie po polskich facetach, a same zachowujecie się jak tępe idiotki z dyskotek... Hipokryzja na całej linii drogie panie. Jest pełno normalnych facetów, ale olewacie je właśnie dla takich dresów, a potem płaczecie, że nie ma prawdziwych mężczyzn i śnicie o aktorach, którzy nawet na was nie spojrzą, bo nie jesteście tego warte. Phony dla Ciebie +++respect :]