Każda z nas byłaby zachwycona osobistym złożeniem życzeń RA:-) ale na razie pozostały kartki urodzinowe:-) RA jest po
prostu niezwykły:-)
podobno zalozyl konto na Twitterze akurat na swoje urodziny ;). Czy jest prawdziwe? Niewiadomo, nie jestem pewna Richard nie raz w wywiadach podkreslal ze nie przepada za portalamo spolecznosciowymi.
Prawdziwe, prawdziwe, bo przy jego nazwisku pojawił się ten niebieski znaczek informujący, że konto jest potwierdzone przed administratora i że jest jakby oficjalne! :D
https://twitter.com/RCArmitage
...Coś czuję, że teraz Twitter będzie najczęściej odwiedzaną przeze mnie stroną w całym necie! ;D
No mam nadzieje ze jest prawdziwe, jeszcze tylko niech Benedict Cumberbatch sie przelamie i zalozy konto i bede przeszczesliwa... ;-)
Dołączam się do życzeń! Niech mu się wiedzie nie tylko w życiu zawodowym, ale też w prywatnym <3
Seans "Północ Południe" musi być obowiązkowo! O "Hobbicie" już nie wspomnę ;)
Ja niestety nie jestem w posiadaniu ''Północ Południa'':-( dlatego jeszce nie oglądałam choć z tego co widze po wypowiedziach... po prostu trzeba to zobaczyć
ja w ten weekend obejrze Hobbita ;-) "Polnoc Poludnie" ostatnio lecialo na jednym z kanalow Filmboxa a ze mialam akurat promocje to udalo mi sie obejrzec ;-) warto obejrzec. "Robin Hooda" jeszcze nie widzialam
Ja znam Hobbita juz prawie na pamiec ale bylo fajnie jak zawsze ;-) PP tez bym sobie sciagnela,albo kupila na dvd ale nie moge nigdzie znalezc...
Ja widziałam na ch... ale nie chce ściągać...:-) na ebayu widziałam ale boje się z internetu kupować :-( już się z robinem naciełam