Richard ArmitageI

Richard Crispin Armitage

8,2
23 696 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Richard Armitage

Dziewczyny... już tylko tydzień został do premiery Hobbita. God ... już nie mogę się doczekać

Herma35

Byłam wczoraj i mogę śmiało stwierdzić że jest rewelacyjny a Thorin i jego głos zapierają dech :D

mysza94

ależ ci zazdroszczę ja dopiero po nowym roku się wybieram

Herma35

Ja tak samo dopiero po nowym roku lub w sylwestra . Zostało nam tylko odliczać i czekać :)

Herma35

ja pojutrze :D

Herma35

ja mam bilecik na 10 stycznia zarezerwowany ;))

amopeliculas86

Ależ masz pięknego awatara

Herma35

Dziękuję :)) Ty również :))

amopeliculas86

Tę rolę Richarda (czyli Thorntona) lubię najbardziej.Od chwili, gdy zobaczyłam go w tym serialu moje serce będzie należało już tylko do niego.

Herma35

Ja byłam 4 stycznia i po prostu... rewelacja :D

Herma35

Film naprawde fajny :) Najbardziej zachwycili mnie Richard i Lee ;)

alienowa

Były pewne rzeczy, które nie do końca mi się podobały, ale może dlatego, że czytałam książkę i wiele rzeczy zostało dodanych przez twórców. Choć z drugiej strony przez to film jest o wiele żywszy niż książka i więcej jest akcji. A poza tym Richard wspaniały jak zawsze.

Herma35

Ja nie czytałam książki więc jakieś zmiany w filmie mnie nie raziły i tylko czerpałam przyjemność z oglądania ;)

Herma35

Mi się nie podobały 2 rzeczy: wątek romantyczny wciśnięty na siłę i za bardzo rozbudowanie wątków niektórych postaci...A tak to ogólnie nie mogłam oderwać oczu od ekranu głównie z powodu Thorina ma się rozumieć ;)

maggieflakes

Trochę to było sztuczne, prawda?, choć sam pomysł, gdy było wiadomo, że coś takiego będzie miało miejsca, bardzo mi się spodobał, a poza tym ten Legolas skaczący po głowach krasnoludów nie do końca przypadł mi do gustu, ale smok genialny i Bard wspaniały. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne, no i ta przepiękna piosenka Eda Sheerana całkowicie mną zawładnęła. Bez przerwy jej słucham.

Herma35

Smok był ekstra ;) najlepsze sceny ;) co do muzyki to bardziej podobała mi się w pierwszej części, zwłaszcza pieśń krasnoludów ;)... a Legolasa powinni byli bardziej obrobić, żeby wyglądał młodziej niż we Władcy, a wyszło odwrotnie...Wiadomo, że Orlando się postarzał troszkę, ale teraz jest taka technika, że mógł go Jackson odmłodzić jak Brada Pitta w Benjaminie Buttonie haha ;).

maggieflakes

W ogóle Orlando wypadł trochę sztucznie, zwłaszcza te nienaturalnie błękitne oczęta były strasznie zimne i obce brr...A smok rzeczywiście im się udał